|
Ти простувам... |
Внеси реплика | страница <1 3233343536 37> |
Автор | |
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Секој пат кога ќе простиш... вселената ќе се промени.....
Секој пат ..кога пружаш рака... и допираш нечие срце....
..или живот.... светот се менува.....
Со секое добро дело и услуга .... видливите и невидливите цели ...
...се остваруваат...и ништо не е како ...порано ...!!!
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
gospod ke ti prosti,....sto posto!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
znam da prosstam ,no ne i da zaboravam
|
|
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
... а што да простам?
Ете, така се простува.
|
|
BiBi_G
Сениор СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 27.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 3175 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne prostuvam poradi drugite...prostuvam poradi sebe
|
|
NO MATTER WHAT WILL HAPPEN I WILL ALWAYS SMILE! |
|
pillot
Сениор Регистриран: 12.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 836 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e ne prostuvam...nikomu vrakam duplo
|
|
bidi sekogash onoj sto vistinski si
|
|
Joshua_Tree
Сениор Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
skrati ja pomislata za prostuvanje oti e usisivac na site ubavi custva(losi ili dobri ne e vazno)...se desilo za da te podrazbudi malku...odi ponataka i ne go angaziraj mozokot
sekoja konstantna ubavina ne nosi vo hibernacija koga nema potresi |
|
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes |
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bog prostuva...jas ne!
...sto pati kaav vekje! |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
viktorija123
Сениор Nishto Posebno, tuku EDNO Регистриран: 04.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 7300 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ako ne umeesh da si prostish na samiot sebe, togash ne kje mozhesh da im prostish i na drugite. |
|
There is no doer..... But if you have one, let him do self-inquiry.
|
|
DragancoLeskoec
Сениор Регистриран: 01.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Проштевањето значи дека личноста шо треба да прости сфатила дека нема ништо за проштевање, се друго е фејк.
|
|
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da, toa e zboguvanje so negativnosta, toa povtorno ragjanje, toa e kapenjeto vo rekata Jordan...
Za zhal, zhiveeme so lugje koi utroto se mrazat sebe si, a popladne gi mrazat site na svetov. I postojano se hranat so tie chuvstva nedozvoluvajkji da gi zaboravat... i da se iskapat... i povtorno da se rodat lisheni od mizerijata na takvoto postoenje... lishuvajkji gi i brakjata i sestrite od nivnata otrovna negativnost. Menuvanjeto na svetot pochnuva so eden mnogu ednostaven i lichen chekor - so menuvanje na sebe si... Prostuvanjeto i zlopomnenjeto e isto chuvstvo, ista enregija, no postavena od sprotivna strana. Ljubenjeto i mrazenjeto e istosilna emocija, no so razlichen predznak... bozhenstvenoto i gjavolskoto e ista energija, no so sprotivna nasoka. Togash zoshto se reshavame za negativnosta, zoshto go odbirame gjavolskoto namesto bozhenstvenoto? Zatoa shto im se poklonuvame na egoto i suetata, zatoa shto niv gi odbirame i neguvame za nashi gospodari. Изменето од Messenger - 09.Март.2011 во 16:14 |
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
Joshua_Tree
Сениор Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...se prasuvam kakvo e toa prostuvanje so osuduvanje?
Prostuvanjeto so sud e isto tolku strasno kolku i deloto na gresniot(kojznae dali mozeme i taka da go etiketirame)... ...kako bese ona..."PROSTI IM BOZE,NE ZNAAT STO PRAVAT" Изменето од Joshua_Tree - 09.Март.2011 во 17:51 |
|
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes |
|
ekszi88
Сениор In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мене просто ме иритира кога некој ќе ми каже остави го минатото зад себе и прости Не е баш така едноставно, плукни - залепи. Јас знам дека простувањето мене ќе ми донесе спокој и ќе ми го исчисти патот за да продолжам напред, ама тоа е процес. Не се случуваат нештата преку ноќ. Јас можам да простам рационално, но доживувањата дивеат во мене. Касаат ко кучиња.
|
|
Внеси реплика | страница <1 3233343536 37> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |