|
Зошто машките изневеруваат ??? |
Внеси реплика | страница <1 4243444546 51> |
Автор | ||
taorus
Нов член Регистриран: 27.Декември.2010 Статус: Офлајн Поени: 25 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
da be sigurno.... i uste kondomi kje ti kupi |
||
Marko Polo 1
Сениор venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Pa fino bi bilo... mislam...
|
||
Incredible Blue
|
||
taorus
Нов член Регистриран: 27.Декември.2010 Статус: Офлајн Поени: 25 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ako nema sukalo...mozebi i fino kje pomines
|
||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
машките изневеруваат оти немат сила во мудата
п.с. ама и жените се мрсулки и ја користаат оваа слабост како им одговара
|
||
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Има две опции.
1. Или не си му веќе привлечна. 2. Или си му досадна, го замараш, не те сака. Ајде да изневеруваат, ама со некоја на повисоко интелектуално ниво од тебе и со подобри физички атрибути. Ама не со маалски дрољи. Тоа никогаш не сум го сваќала. Изменето од Tiggy Vicious - 05.Март.2011 во 17:33 |
||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
||
bluebell
Сениор the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
always look on the bright side of the life!
|
||
KUKOC7
Сениор Барон Минхаузен Регистриран: 26.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1852 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
samo mazite?
|
||
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
nema pravilo ovde....veke sve e trgnato naopaku..
site se isti i maski i zenski... |
||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
||
kavadarka
Сениор Регистриран: 07.Март.2011 Статус: Офлајн Поени: 237 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
zatoa sto sakaat!
|
||
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
И ти си во право за тоа. Но, ако некој не ја сака цурата, што бара со неа? За да испадни џекче што ќе и насади рогови? БЕДНО
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
od mnogu pricini se misli
ama jas mislam deka od edna edinstvena voglavnom |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
фолки бреее ме изнасмеа...хахахаха од кога го немав слушнато зборот ЏЕКЧЕ....а порано во секоја реченица го употребував |
||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
||
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Абе ајде... Нека се искачат на некое повисоко еволуционо ниво тогаш, што да кажам... |
||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
||
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Џекче, а? Ма јас многу си ги поштовам џекчињата. Абе ми се кисели фацава кога ќе видам некој исфрустритан глуповиден фраер. Само, в топ и на месечина ... па таму нека си ги вадат очите... @блубел... како мене не ми е запишано бе ??? Што само на оние што мозокот му закочил во камено доба му е испишано тоа нешто.... што вика цаци: треба да се убиее.... Изменето од volkswagen - 07.Март.2011 во 14:57 |
||
Внеси реплика | страница <1 4243444546 51> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |