|
Трпе |
Внеси реплика | страница <1 2425262728 48> |
Автор | |||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Малиот Трпе собрал храброст да и каже на учителката дака ја сака.
- Учителке многу сум вљубен во Вас! - Трпе, јас не сакам деца. - Добро де, не мора да имаме деца! |
|||
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Трпе работел како автомеханичар и му го објаснува проблемот на муштеријата:
- На вашиот акумулатор под итно му треба нов автомобил! |
|||
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Трпана го прашува Трпе.
- Миличок дали ти повеќе сакаш паметни или убави жени? - Срцка, не ги сакам ни едните ни другите, тебе те сакам! |
|||
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Трпе го прашува анестезиологот:
- Колку чини анестезијата? - 500 евра. - Не е тоа многу за едно онесвестување?! - А, не. Онесвестувањето е бесплатно. 500 евра е за да те вратам назад |
|||
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Трпе отишол на фризер.
- Добар ден, миете глава? - Да, да, повелете. - А цел пенис миете |
|||
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
наставничката го прашува малиот трпе:
- зошто вчера го тепаше марко? - затоа што ме нарече слон! - а зошто го тепаше денес? - затоа што дознав како изгледа тоа животно. |
|||
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
На Трпана не и било нешто добро и заедно со Трпе отишле на доктор. Откако докторот ја прегледал Трпана, го викнал Трпе на само во канцеларија:
- Види Трпе, не се секирај не е ништо страшно, само ќе мора жена ти три пати неделно да добива секс, понеделник, среда, и петок. - Е добро де, во понеделник и среда ќе ви ја носам, а во петок ќе мора сама да си доаѓа! |
|||
|
|||
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Се враќа Трпе дома навечер мртов пијан. Трпана му ја заклучува вратата и не го пушта да влезе. Трпе и вика:
-Носам цвеќе за најубавата жена на светот! Трпана се смилувала и ја отворила вратата: -Кај е цвеќето? -А кај е најубавата жена на светот? |
|||
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Трпе решил да купи стан во Скопје, бендисал еден и прашува:
- Добро станчево е супер, а дали е тивка населбава? - Како не, за една недела имавме 7 грабежи, 3 силувања и едно убиство, и никој ништо не слушнал! |
|||
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Трпе го судат:
- Зошто ја убивте вашата сопруга, а не нејзиниот швалер? - Па полесно е да убиеш една жена, отколку секој ден нов маж! |
|||
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Машиновозачот Трпе го судат затоа што со цела композиција при голема брзина влегол во поле со пченка. |
|||
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Тргнале Трпе и Трпана на крстарење околу светот со луксузен брод. Така една вечер додека вечерале во ресторанот Трпе рекол: Изменето од gonzo - 27.Август.2011 во 03:08 |
|||
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Трпе побарал развод со Трпана. Оди Трпе кај судијата и му вели:
-Судијо сакам да се разведам од Трпана, не можам да ја поднесам, сегде шета со мини суќна. Оди Трпана и судијата и кажува што рекол Трпе и му вели: - Тој не може да ме поднесе со мини суќна, а јас како го трпев него со мини к*ре?! |
|||
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|||
Внеси реплика | страница <1 2425262728 48> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |