|
Сакам да кажам..... |
Внеси реплика | страница <1 56789 1402> |
Автор | |
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
so e ova klovnovska faca be blueprayer :))))))))))
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
he he he .... ....ne znacese nisto loso...samo PP mi e eden od omilenite gradovi vo Mk.....
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ajde onda , so cekas :))))))))
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
samo sto se vrativ od Strumica, ali nabrzo moze i vas tamu da ve posetam....samo edno malo predupreduvanje!! !!! !!! Golema placka sum na razdelbi-MRAAAZAM RAZDELBI!!! !!! !!!
|
|
|
|
монте кристо
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ami care sega
|
|
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nisto....koga kje me isprakjate kje si kupam salfetki, posto paketce paloma ne pali vekje kaj mene... ... ...
|
|
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сакам да кажам дека ке ја шишам косата уште и уште...
|
|
|
|
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sakam da kazam deka sum srekna poradi zabarite:))))
|
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sakam da kazam deka kje te ubijam ako ja skratis...
|
|
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сакам да ти кажам дека до сега ја скратив пред 2 недели 15 сантиметри и дека виде колкава е и дека уште ми пречи
|
|
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sakam da kazam t.e. da ti povtoram deka kje te utepam ako ja skratis
|
|
|
|
bosab
Сениор the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сакам да кажам дека ја веке колата сама не ја перам,па не престана да врне
|
|
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сакам да кажам, боса не пери кола мила истура..
блупреер мила морам виде каква е никаква косетинава моја.. и без тепање молам.. |
|
|
|
blue
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sakam da kazam deka forumov e specijalno soncev na dozdlivi denovi hahahahahahha covek prosto da presedi na rabota
|
|
Внеси реплика | страница <1 56789 1402> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |