|
Поддршка за А1 Телевизија? |
Внеси реплика | страница <1 5253545556 84> |
Автор | ||
KUKOC7
Сениор Барон Минхаузен Регистриран: 26.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1852 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=LlDqB1QLolA
за реланоста на а1 .... они се многу реални |
||
KUKOC7
Сениор Барон Минхаузен Регистриран: 26.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1852 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
и би сакал да ги прашам сите подржувачи на А1 ....каде беа да искочат пред влада....кога 300 луге кои ги вработуваше Бајруш во Куманово останаа без работа а со тоа и многу други членови на нивните семејства останаа без парче леб!!! Или па овие од кај Бајруш не се луге само овие на Велија се....па за нив....се бунат!!! мислам нема логика....или па бајруш е глуп....може у затвор...ама велија не може....исто би сакал да ги прашам каде беа да искочат и кога сметките на мтв беа блокирани....или па за тоа никој не ни знае!!! кај беа тогаш да се побунат за лебот на толкав број вработени што ги вработува МТВ??? тоа не е правда....тоа од А1 и нивните подржувачи е селективна правда!!!
|
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
bajrush=velija,
babi=zabi? bajrush ti e klasichen kriminalec, za razlika od ovoj drugiov koj shto ima i .,..oooogromna usta! ...razlikata e astronomska , iako i dvajcata se od onaa strana na zakonot, ...na koja shto se i site dupmneovci , koishto ''raspolagaat''so bilo kakva funkcija vo zemjava. Изменето од brza - 01.Март.2011 во 15:30 |
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
KUKOC7
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ти правиш разлика од криминалец до криминалец??????????? не те свакам баш???????????
Бајруш шверцаше цигари...на црно заработуваше пари.... Велија извни не шверцаше цигари....да не го навредам.....ама правеше и прави расипани смоки....прикирваше данок..... и све и свашта....не ја гледам ја баш разликата..... ај и да кажам дека има...... Кај е реалната правда за лугето што ги вработуваа и двајцата???????зашто никој не кажа што ке се деси со тие вработени таму?????????? од кај бајруш???????? дали некој се позанимава....со тоа дали нечија жена на некој кој работел кај бајруш сега има да му даде млеко на детеот???????? тоа ли е реална и вистинска правда???????? а????????? не не ..... тоа не е реална правда :)))) никако..... каде се фирмите на велија кои постојеа и едно време жареја и палеја....каде УНИПРОКОМ ВЕМКАС.....?????????едно време преку неа испра милијарди....милијарди....беше главна што се рекламираше на тв.....каде е ТУЗОТ?????? што се случи со него???????? мислам Велија дури е и полош од Бајруш ако сакаш да знаеш!!!! Изменето од KUKOC7 - 01.Март.2011 во 15:36 |
||
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Kukoc te molam... nemas potreba da se dokazuvas so ovie ovde... ednostavno so glava niz zid se....samo da se kontraat... Изменето од Анастеа - 01.Март.2011 во 16:59 |
||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a, be sfati vekje ednash, da te falel velija ili samo da si ja zatvorel muckata ,
,,,sega ednostavno, ke si produzeshe da si gi broi parite! ...koga ke vidam kaj shto e velija i nekoj od nivnoto stado,...togash imash pravo da zborish za kriminal koj pravi.... |
||
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
А ти па ти, што се трудиш да докажуваш. После ќе те боли грло па ќе трошиш пари за Септолете Остај секој нека си мисли како сака. А што па Велија се заинати па зина уста. И барам еднаш за секогаш да се запамти- Јас не го бранам Велија, јас си зборувам за телевизијата |
||
KUKOC7
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
За мене нема разлика од криминалец до криминалец!!! Различно ти правиш разлика помегу некој што силувал и убил малоетничка.....мислам нема логика.....ја не правам!!! за мене и Бајруш и Велија се криминалци.....и јас се прашувам и за овие од кај Велија ама и за оние од кја Бајруш како ке земат плата и од што ке живеат..... за разлика од РЕАЛНИТЕ А1 кои не баш така гледаат за сите :))) |
||
Zajcef
Сениор TOTENKOPF Регистриран: 16.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1252 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Значи по некој милијардити пат-прво не дискутираме за велјо туку за а1 зошто а1 трпи кога врска нема(правно)со вељо?Друго разлика меѓу тие криминалци има-едниот(бајруш)е фатен поради тоа што правел криминал,а другиот поради тоа што ,,лаел,,против власта,да не лаеше сега влакно од глава нема да му фалешеЅинго чист е?Оти никој не го чепка? Керим чист е?Го фатија со криминал со кешот од австрија и го ,,помилуваја,,избегал шоферот.Како не избега од велија шоферот И трето и бајруш кога го уапсија јас овде пишував дека со неговото апсење 300 фамилии останаа без вработен побарај по теми ако не те мрзи.Ама тогаш едно вмровче ќе ме отепаше оти сум бил против борба со криминал |
||
Кога неправдата станува закон,отпорот станува должност....
|
||
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...a, pogolemi kriminalci sega nema od dupmneovcite,....meka se fatat megju sebe , da gi vidam ,pa posle neka zborat koj e i kakov kriminalec... |
||
||
KUKOC7
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
каде се друже фирмите?????? ти гарант не си ни бил роден на времето кога....УНИРПОКОМ ВЕМАКС....се рекламираше и беше фирма на а1 број еден....сеа ја нема нигде.....прашање е дали е платен данокот?????????? на таа фирма.....каде е тузот??????? каде се милијарда други......фирми....ја не викам ни Зинго дека е чист или па оној од канал 5......и за нив треба исто....и ке биде ако го прикриваат данокот......не викам не.......и Велија не го гонат за тоа како се збогатил??????? како што не ги гонат ни овие....за причина како се збогатиле.....тоа се оправија и Зинго и Свето и Штерјо сите на времето ..... и веке никој не ги гони за тоа.....како што и не го гонат велија за тоа како се збогатил.........го гонат за ПРИКРИВАЊЕ ДАНОК!!! ај да кажам дека го гонат зошто лае против власта.......да се сложам со тебе.... добро бе....а зошто не го гонат Штерјо и АЛФА ТВ кои исто така НЕ се владина ТВ....зошто не ја гонат ТЕЛМА и тие се антивладина ТВ и лајат против владата??? ај објасни ми го ова |
||
Zajcef
Сениор TOTENKOPF Регистриран: 16.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1252 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Истиов муабет со новаче го праев шефе,алфа и другите сите заедно не се медиумски моќни ни до пола од моќта на А1 да се креира јавно мислење,не паѓаат во очи,ретко кој ги гледа.А штерјовци,ѕинговски не кријат данок?Се на бело им е зар? Изменето од Анастеа - 01.Март.2011 во 17:00 |
||
Кога неправдата станува закон,отпорот станува должност....
|
||
KUKOC7
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
детееее ништо не знаешшш....каде е онаа УНИПРОКОМ што порано ни делеше нинтенда....како пропадна????? не ми е јасно....или само згасна.....и се фатив ја па само за таа....ама не е само таа ги има уште 15 такви кои ги отовори велија....знаеш ли зошто веке не се прави Тузот????????? зар помал криминал е да произведуваш ШТЕТЕН по здравјето зачин??????????? и не само тоа.....бре.....
значи како што правиш разлика....за Бајруш и Велија направи разлика..... Штерјо,Свето Пивара, Зегин, Борис стојменов, Фиат,Зинго, Велија, и мн други (не праведно) но никој не ги гони за тоа како се збогатија...... ВЕЛИЈА го гонат затоа што прикирва данок!!!!!! јавно....без срам...без ништо....затоа што никој од овие ни свето ни алкалоид никој никој не вика ....не може да влезе инспекција....да и забрани на инспекцијата да влезе!!! тоа го правеше само велија....и тој е гонет за прикирвање на данок....ако веке правиш разлика за Бајруш и Велија....прај и за причината порди кои е гонет Велија и зошто не ги гонат Зинго,Свето,Штерјо,Борис, Мукаетов.... итнитнитн |
||
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
koj znae zoshto? a, ako nekoj menjal firmi ppchesto i od gakjite , togash si trebal na vremeto da go sfatish toa ...zoshto taka, ...a ne sega da prashuvash.... |
||
||
Внеси реплика | страница <1 5253545556 84> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |