|
Последно нешто што ме насмеа..... |
Внеси реплика | страница <1 159160161162163 277> |
Автор | |
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ova...se zgaziv od smea....
Драг тате,
тука во Берлин е прекрасно, луѓето се фини, и многу ми се допаѓа. Но, тате... мене ми е многу срам кога одам на училиште со моето чисто златно Ферари 599, додека сите мои пријатели па дури и професорите пристигнуваат со воз. Твојот син, Драг сине, 20 милиони долари се испратени на твојата сметка. Те молам, престани да не срамиш пред луѓето. Оди и ти купи си еден воз. Те сака, Tвојот татко. |
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Маж и жена се скарале и не прават муабет. На мажот му здосадило и смислил како да ја натера жената прва да му прозбори. Пред да легне напишал на ливче "Разбуди ме во 8:30" и го оставил на маса. Утредента се буди во 10:00, станува изнервиран и наоѓа ливче до него на кое пишува: "Ајде станувај, дваесет до десет е веќе"!!! |
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Жени и Географија
Помеѓу 15 и 18 години жената е како Кина или Иран. Се развива брзо, има многу потенцијал, но сеуште е затворена спрема странците. Во период помеѓу 18 и 21 година жената е како Африка или Австралија. Откриена до пола, полудива, прекрасна природа. Нема ни да спомнуваме плодност. Помеѓу 21 и 30 години таа е како САД или Јапонија. Потполно истражена, многу добро развиена и отворена за трговија, нарочно со земјите со многу пари и автомобили. Жена на возраст од 30 до 35 години е како Индија или Шпанија, значи многу врела и свесна за својата убавина. Од 35 до 40 години жената е како Франција или Аргентина. Донекаде уништена за време на војната, но сеуште многу топла. Место кое секој треба да го посети. Жена на возраст од 40 до 50 години е како Југославија или Ирак. Ја изгубила војната и ја прогонуваат грешките од минатото. Потребна е обнова од корен. На возраст од 50 до 60 жената е како Русија или Канада. Многу е пространа и тиха. Никој не ги чува границите, но ладната клима ги држи посетителите подалеку. Помеѓу 60 и 70-тата година жената е како Англија или Монголија. Славно минато, но без иднина. После 70-тата жената е како Авганистан. Сите знаат каде е, ама нема ама баш никаква шанса некој да отиде таму. |
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Немој вака пола Македонија и цело Куманово е во Авганистан
|
|
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Шета дедо низ парк и на една клупа догледува дете. Седнува до него и му вели:
-Е, малечок, многу си сладок. А како се викаш? Малиот: -Перо. Дедото: -О, па ти се викаш исто како мојот внук Зоран. |
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
bluebell
Сениор the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ljubovta e svetlo vo zivotot, a brakot e smetka za struja.
Isuse!Ne se site ovci, ima i po nekoe govedo. |
|
always look on the bright side of the life!
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
''поради А1 луѓето губат чуство за реалност''!!
...nekoj taka reche,..i najverojatno seushte e ziv! ...aaahaha......haa... |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Што е тоа?
- Сите одат, еден ебе: Сватови. - Еден оди, сите ебат: Трпе на службен пат. - Сите одат, сите ебат: Излет на синдикалци. - Сите одат, еден наебал: Погреб. - Еден ебе, сите спијат: Состанок. - Еден оди, сите наебале: Контрола на УЈП |
|
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...i toa ..od koj?! ..nekoj shto nego ni dishi vozduhot vo zemjava,...a, ke mi kazuva deka sum imal kriva slika od nea!! |
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Оди дете во продавница и вика: -Имате леб од пред три дена? -Имаме! -Па што не го фрлите |
|
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...koga toshko se navredil!
...ama zoshto?...zatoa shto se prepoznal....machorot! |
|
|
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
овој китот
да го фрлиш во мртво море....ќе пропадни то ќе биди чудо (ако го фрлиш) само како ќе го фрлиш е прашање за милион евреи |
|
|
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Откриен нов хемиски елемент! - Жена
Елемент: Жена Симбол: Ze Пронашол: Адам Тежина: Оптимална 54кг, но варира од 40 до 200кг. ... Застапеност на елементот: * Поголеми количини може да се најдат во урбаните средини. Физички особини: * Површината е обично намачкана со боја, * Одеднаш зоврива, се замрзнува без причина, * Се топи ако се примени добра постапка, * Невкусна е ако се проба погрешно, * Елементот исклучително тешко се наоѓа во единствено чиста состојба, * Испушта звуци ако се притисне на вистински места. Хемиски особини: * Лесно се спојува со злато, сребро и останати благородни метали и бесценети камења, * Абсорбира огромни количини скапи материјали, * Може да екcплодира без претходно предупредување и без позната причина, * Не се топи во вода, но расположението драстично и се менува ако елементот се налие со алкохол, * Најефикасен елемент за трошење пари. Најчеста употреба: * Пред се како украс, посебно во скапи автомобили, * Одлично средство за релаксација, * Многу ефикасно средство за чистење. Пробани експерименти: * Поцрвенува ако се затекне без амбалажа, * Позеленува кога ќе се стави до поубав примерок. Опасности: * Многу опасен елемент, освен во рацете на стручњаци, * Илегално е да се има повеќе од една, но можно е да се поседуваат повеќе под услов да се чуваат на различни локации и ако се внимава елементите да не дојдат во директен контакт еден со друг. |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
Schatzii
Сениор Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Германци на граница
Пет германци во Audi Quattro застанале на италијанска граница. Италијанскиот цариник ги застанува и им вели: “Илегално е да се возите петорица во Quattro.“
- Како тоа мислите илегално?, прашал германецот кој ја вози колата. - Quattro значи четири, напоменува цариникот. - Тоа е само името на колата човеку, одговорил германецот не можејќи да поверува што слуша. Еве и во документите видете: колата е дизајнирана за 5 патници. - Еј, немој да мислите дека со тоа ќе ви прогледам низ прсти, одговорил италијанецот. Quattro е само за четворица. Вие сте петорица во автомобилот и го прекршувате законот! - Германецот луто му викнал: Ти си идиот! Викни го веднаш твојот претпоставен. Сакам да разговарам со некого кој има повисоко ниво на интелигенција! - Извинете, но тој нема да може да дојде. Зафатен е со оние двајца во Фиат Уно. |
|
Dream what you want to dream;
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
|
Внеси реплика | страница <1 159160161162163 277> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |