|
Како се чувствувате денес среќни-тажни |
Внеси реплика | страница <1 103104105106107 153> |
Автор | ||
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Абе срцка си ти Ајде уживај си на форум и имај убав ден
Ја бегам сеа , се читаме од школо ако начекам шанса... |
||
KUKOC7
Сениор Барон Минхаузен Регистриран: 26.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1852 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
е што крушево....па ич не се дружевме :))))))) ахахахаахаххх таму плус бев ин год мууд а сеа сум ин бед :))))) како и времево во скопје :)))) |
||
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ахаххаахах...ама како те манијачев од сабајле на терасата |
||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
||
KUKOC7
Сениор Барон Минхаузен Регистриран: 26.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1852 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
кути немој да кажуваш....како не ти е срам :))))
|
||
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
лажам дее.........
|
||
||
KUKOC7
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
аха лажеш.....како не.... ај ај си се издаде....па сеа лажеш.....а знаеш дека бевме комшииии...башка....спасив човечки живот....направив убава слика....спасив кражба на автомобил....уште сте ми должни до гуша!!!!!!
|
||
bluebell
Сениор the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
zimurlivo!
|
||
always look on the bright side of the life!
|
||
MyWay
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
а да не бевме ние сигурно во Битола ќе славеше.......тоа го заборави ли
по кој возевте цел пат
|
||
||
KUKOC7
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne bre ja si go znam patot samo ne mi veruvaa deka odime vo toj pravec. t.e vistinski pravec :)))))
|
||
MyWay
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
aj aj ne se vadi sega
inaku mislam deka pocna veke eventualno i ti da se custvuvas.......
|
||
||
KUKOC7
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ма ептен евентуално :))))))
|
||
MyWay
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ексајтинг........... |
||
||
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Нервозна сум, бесна и полна со гнев. Глупана фригидна баба по хемија ја мразам!
|
||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
||
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
уааауууу бејбиии... па не ми пиша 1 по социологијааа.... Ми одложи за вторник за да добијам 5
|
||
Внеси реплика | страница <1 103104105106107 153> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |