![]() |
|
Како се чувствувате денес среќни-тажни |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 102103104105106 153> |
Автор | ||
BellaGrandma ![]() Сениор ![]() Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
||
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
||
![]() |
||
Kali ![]() Сениор ![]() ![]() Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
|
![]() |
||
![]() |
||
MyWay ![]() Сениор ![]() ![]() Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
|
![]() |
||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... ![]() |
||
![]() |
||
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
|
Мај... бејбии... абе ела си ваму да ти пратам една модераторска гушка , можи ќе ти тргни некако.. од кај знаеш...
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
MyWay ![]() Сениор ![]() ![]() Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
|
ee moderatorce breeeeeeee
![]() ![]() ![]() veke pocnav po eventualno da se custvuvam
![]() |
||
||
![]() |
||
KUKOC7 ![]() Сениор ![]() ![]() Барон Минхаузен Регистриран: 26.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1852 |
|
ЗАЕБАНО!
|
||
![]() |
||
|
кој те нервира....кажи да го средиме
![]() |
||
||
![]() |
||
KUKOC7 ![]() Сениор ![]() ![]() Барон Минхаузен Регистриран: 26.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1852 |
|
koj stigne .... i ja ke go zadavam ....prviot so ke mi se prijde!!!
|
||
![]() |
||
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
|
![]() ![]() лелеее.... многу по евентуално ќе се чувствуам за 3-4 сати кога ќе ми закачи 1 по социологија... е тогаш Мај ќе треба мене да ми прати гушка ![]() |
||
![]() |
||
|
![]() a ti volkswagen fati malku procitaj aj......
![]() |
||
||
![]() |
||
|
Што да читам ... за 10 минути треба да заминааамм....
Само ти расположи се денес, за мене лесно .... И вечер те чекам на рапорт на форумов, да кажиш како си го поминала денов ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Мај....ако не си расположена со задоволство ке се дружиме....и ја не сум
![]() |
||
![]() |
||
|
aa vie prilepcani sto steee dobro ti prija moderatorstvoto
![]() aj trk na skolo da ucis...ne ne gledaj nas.... Изменето од MyWay - 22.Февруари.2011 во 12:37 |
||
||
![]() |
||
|
e da beeee ne si
![]() a sega da si vo krusevo kako ke bides vesel odma hahahahah
![]() jas sum 50/50
ustvari 60/40 so pozitiven balans....
![]() |
||
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 102103104105106 153> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |