|
Дали ФЕЈСБУК, msn, hi5 имаат влијание на врската? |
Внеси реплика | страница <1 678910 11> |
Автор | |
Anarhist
Сениор Регистриран: 14.Ноември.2006 Локација: Vinica Статус: Офлајн Поени: 471 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nemoze vo nieden slucaj, se e do osobata...
A ako nekoj veke trgne vo takva "avantura" togas ili neznae sto pravi ili mnogu dobro znae. Sostojbata vo vrskata prethodno mozda bila narusena, a zosto taa vrska nema kraj ... e toa sigurno go ima na druga tema na forumov |
|
kolizija
Нов член Регистриран: 15.Јануари.2011 Статус: Офлајн Поени: 10 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мене facebook и слично ми ја уништија врската....
Ама ако се погледне подлабоко, проблемот не е во социјални мрежи, туку во немањето доверба и недостаток на ВИСТИНСКА комуникацја меѓу партнерите.... |
|
Anarhist
Сениор Регистриран: 14.Ноември.2006 Локација: Vinica Статус: Офлајн Поени: 471 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Negledam zosto i kako facebook ili bilo sto drugo bi mozelo da ti ja unisti vrskata. Vrskite se raskinuvaat isklucivo po zelba na tie sto se vo nea. Dokolku od bilo koja pricina vrskata se prekine od nedoverba, ljubomora,... togas podobro e sega otkolku pokasno. |
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ма дај...да раскинеш ради фацебук...
стварно ми нема логика...тешка психа треба да те обземала па да раскинеш ради фацебук Изменето од sanja-a - 18.Јануари.2011 во 16:32 |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Имаше преди време индикации ФБ да влија е на мојот брак ,но го решив моментално проблемот кога го избришав профилот на жена ми од мојте пријатели .Сега пак ја вратив ама некако смирена ми е ......незнам зошто ????????!!! |
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ima nogu faktori koi teba da postojat za da se sozdade vlijanie na vrskata.
http://www.youtube.com/watch?v=tf8gLhfw5dk&nofeather=True |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
да бидеме реални.......
многу врски настанале со познансвта од фејсбук........... знам многу примери......... па како може да влијае за на настане една врска така може да влијае и за да се расипе истата..... |
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A sho e so forumite?
|
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
па ако си бараш дечко или девојка од таму значи ти влијајат и форумите
|
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne
|
|
K1nm23
Сениор Регистриран: 16.Јануари.2011 Статус: Офлајн Поени: 808 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas nemam vrska, a nemam ni facebook, ni msn ni toa drugoto
|
|
Kali
Сениор Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Имаат изгледа-љубомора и шпиунажа во пораст
|
|
Kali
Сениор Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Интересно
Комуникација на мсн, скајп....одлична камуфлажа на вистинските мисли и чувства... ...за некои пак со многу кочници, можеби ќе делува и ослободувачки.... |
|
KUKOC7
Сениор Барон Минхаузен Регистриран: 26.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1852 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
и те како имаат....
|
|
Внеси реплика | страница <1 678910 11> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |