|
Кој ја уназадува Македонија? |
Внеси реплика | страница <1 23242526> |
Автор | ||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Kako li mozel ...Amdi kaza deka sin mu e u stranstvo |
||
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Па веројатно е третиот син Во написот стои *****8 За затајување данок со потерница се бараше неговиот друг син Шабан. А во Октомври годинава антикорупциската комисија покрена кривична постапка за злоупотреба на службената должност и против Елвис Бајрам, синот на Амди кој сега и е градоначалник на Шутка. Изменето од mamamd - 15.Февруари.2011 во 22:26 |
||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
кој ја уназадува Македонија???
одговорот е едноставен, Македонија ја уназадува секој оној кој е Македонски политичар, а народот му верува и го следи по секоја цена! всушност, простата раја ја уназадува државата, не политичарите, бидејќи да не постоеше рајата, политичарите ќе беа сотрени во првите пет минути владеење Изменето од zabegan - 17.Февруари.2011 во 00:30 |
||
размисли пред да напишеш глупост
|
||
Zeksi71
Сениор Регистриран: 18.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
E ako bese ova najstrasnoto za unazaduvanjeto na MK, jas ke bev najsreken covek. A i nema so posebno da se komentira okolu temava. i malite deca znaat koj ja unazaduva MK. |
||
"Када је неко глуп не можеш му то ни доказати" Душко Радовиќ
|
||
Polar Bear
Сениор Регистриран: 04.Декември.2007 Локација: Канада Статус: Офлајн Поени: 1152 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Тема: Кој ја уназадува Македонија?
Е кој ја уназадува де?
|
||
Jа сам за демократију и слободу на говор, сакам песну, пиво, вино, ракију и жене!
|
||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
|
||
kultuzin
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Бранко , А1 и нивните сателити...
|
||
zabegan
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
убаво рече еднаш брза, ако толку многу и згрешил на државава, учествувал во толкав криминал и сеуште ја уназадува, што не го стрпате кај што му е место? воопшто не треба да биде на слобода, а камо па да учествува во политика само заборавив, без Бранко и компанија, тука некој ќе нема изговор за своите глупости |
||
|
||
kultuzin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
За Бранко уште кога се врати кажав дека ќе почнат валканите игри.
А валканите игри ги гледаме на дело...А 1 е само дел од тие игри. И еве ако сакаш барем малку да ти удоволам , Бранко ја кочи Македонија затоа што го уназадува и СДСМ а таков уназаден СДСМ никогаш нема да се врати на власт. |
||
marsovec
Сениор Регистриран: 18.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 3378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
СЕ Е КОНЕЧНО САМО ГЛУПОСТА Е БЕСКОНЕЧНА - САМО КАЈ НАС
|
||
kultuzin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Како што кажав една од причините зошто Бранкој уназадува Македонија е и тоа што се додека тој пали и гаси во СДСх Груевски неможе да направи доволно грешки за да ја изгуби власта.
|
||
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Па ова е една алка во лошиот имиџ на земјата. Пратеник од владеачката коалиција изјавува дека неговиот син е во странство. Денес медиумите јавуваат дека МВР поднела кривична пријава, што значи дека МВР има докази дека бил тука а не во странство. Може ли пратеник да кажува едно кога е во прашање член на неговото семејство, а вистината да биде друга Еве веста е од Сител |
||
Zeksi71
Сениор Регистриран: 18.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
tie se samo vtora klasa unazaduvaci, ama ovie od prvata klasa ne sakam pored dvor da mi pominat a ne u dvor da mi vlezat. http://www.vecer.com.mk/?ItemID=280C9E4BCB4E164D84E6FAB3061D971E Nekoi kako ovie od statijata, ni zivotni toa ne go pravat. Изменето од Zeksi71 - 18.Февруари.2011 во 00:56 |
||
"Када је неко глуп не можеш му то ни доказати" Душко Радовиќ
|
||
Внеси реплика | страница <1 23242526> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |