![]() |
|
Кој наш медиум најмалку објавува коментари? |
Внеси реплика ![]() |
страница <12 |
Автор | |
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Секој медиум има обврска да објави и спротивставени мислења. Доколку не ги објавуваат убаво е да напишат -покрај тоа што им е ставено како предупредување односно информирање за вулгарностите и националната омраза па ќе си знаеме и нема да губиме време, односно нема да си тупиме прсти (и нокти) да пишуваме.
Искрено мене ми е смешно кога ќе прочитам дека само на еден медиум демек не се објавува, а на друг се објавува, не за друго , знам дека не се зборува вистината. Сите, ама и врапчињата на гранките надвор знаат дека чим се пишувааат хфалопејки и подршка за политиката на медиумот се објавуваат, чим се напаѓа противникот исто се објавуваат. Затоа да се потрудиме (барем самите пред себе да сме си искрени), а тука можеме да пишуваме фрази. Секој си одговара пред самиот себе и пред својата совест. ![]() Лично, никогаш нема да пишувам невистина, секогаш ќе го пишувам својот став, своето убедување, нема да се конфронтирам со другите за нивните ставови нити ќе ги сметам за противници или опонененти. Секој одлучува за себе. Секој сам себе се гледа во огледало. Секогаш ги респектирам лугето со свои ставови-колку и да не ми конвенираат. |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <12 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |