IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Забава > Штосеви, вицеви...
  Активни теми Активни теми RSS - Последно нешто што ме насмеа.....
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Последно нешто што ме насмеа.....

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 156157158159160 277>
Автор
Порака
емил Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Регистриран: 11.Август.2009
Статус: Офлајн
Поени: 85186
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Јануари.2011 во 17:13
Шокантно: Ги силувал свињите на соседот и им пренел инфекција

Еден американски фармер се загрижи за здравјето на неговите свињи откако забележал дека чудно се однесуваат. Повикал ветеринар, а по прегледот ја повикал и полицијата.

Во Мисисипи се случи необично злосторство. Според извештајот на полицијата, сопственикот на локална фарма забележал дека неговите свињи се однесуваат чудно, па повикал ветеринар.

По прегледот, ветеринарот открил дека свињите имаат тешка вагинална инфекција која се пренесува преку секс. Освен инфекцијата, кутрите свињи имале и внатрешни вагинални повреди, што упатува на присилен секс, потврди шефот на полицијата, Хенри Пурнел.

Полицијата на барање на фармерот постави скриени камери и чекала да се појави злосторникот кој ги силувал свињите. По неколку дена, тој се вратил на местото на злосторството.

Ендру Ли Неш , 52-годишниот сосед бил фатен на дело - со спуштени панталони зад една од свињите. Ендру подолго време полово општел со свињите на соседот.

Уапсен е и обвинет по дури 12 точки за неприроден полов однос. Ако биде прогласен за виновен, може биде осуден и до 120 години затвор.

изненадувањеизненадувањеизненадувањеизненадувањеизненадувањеизненадувањеизненадување
Кон врв
bijonse1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
bella Madonna

Регистриран: 14.Јануари.2009
Локација: Macedonia
Поени: 16521
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bijonse1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Јануари.2011 во 20:23
Кон врв
FeaR Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
False Evidence Appearing Real

Регистриран: 15.Септември.2009
Поени: 5307
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај FeaR Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Јануари.2011 во 20:30
Единствена причина зошто Кристофер Колумбо можел да ја открие Америка е дека: не бил ЖЕНЕТ! Да бил оженет, Колумбо ќе требал да се справи со следново:
- А зошто мора баш ти да одиш?
- А зошто не пратат некој друг? Што си ти?
- Тебе се ти е тркалезно! Дали си ти глуп или луд?
- Уште моите не ги знаеш а ти би да откриеш нов свет!
- Што криеш? Не ни знаеш каде одиш!
- А што, на брод само машки ќе бидете? Ма немој!
- А зошто не можам и јас да дојдам, ако си ти шеф таму? Мене никогаш не ме земаш на патувања!
- Стоко, не знаеш веќе што да измислиш само дома да не си!
- Ако излезеш од врата јас си одам кај мајка ми!
- А која е таа Марија? Што сака она? Девојче а? Цркни... педофил еден!
- Сe си испланирал, бесрамник! Си се договорил со тие к*рвите индијански.
- Не можеш мене да ме измамиш!
- Што? Кралицата ќе го продаде својот накит за ти да можеш да патуваш? Што мислиш дека јас сум глупача? Што има меѓу тебе и таа старката?
- Не ти давам никаде да одиш! Секогаш нешто смислуваш само за да ме оставиш сама!
- Ништо нема да се случи ако светот и понатаму е рамен.
- Немој да се облекуваш, затоа што ти НЕ ОДИШ!!!

100 posto koma sedamnaes e vistina газење%20од%20смеење
"А ти поарен да не си?" -македонски начин на прифаќање критика
Кон врв
laki_bu Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Лидер

Регистриран: 30.Ноември.2008
Локација: Germanija
Поени: 32100
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај laki_bu Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Февруари.2011 во 01:03
Влегува Трпе пијан во спална и сака секс со Трпана, а таа му вели:
- Бегај бе, имам добиено.
Трпе пијан мортус, не ја ни слуша и си врши работа долго време, сабалето кога Трпе се разбудил што да види, цел кревет крв, а Трпана ја нема, шокиран Трпе вика:
- Леле сум ја убил Трпана.
Оди во купатило се погледнува во огледало и извикува:
- Леле сум ја изел.
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Лидер

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај laki_bu Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Февруари.2011 во 01:12
Трпана од Куманово отишла на гинеколог у Скопје:
- Докторе, докторе абе три пати се мажев ама уште сум невина.
- Како може, не ми е јасно?
- Е па така, првиот беше цвеќар – остана на мирисање, вториот беше слаткар – остана само на лижење, а третиот беше Скопјанец – вака ќе ти направам, онака ќе ти направам…
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Лидер

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај laki_bu Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Февруари.2011 во 01:21
У Куманово одржаесе преставу с Ромео и Јулиу. Салу се напунила скроз до даске и очекуеф да излегнев глумци. Шеф на салу рекнае да не се уфрлаф у реч на глумци оти ќе ги бунев. Почнае преставу и Ромео викнае:
- О Јулио мори многу те сакам само не знам како да ти докажу.
Од публику еден рекол:
- Пољуби е у дупе.
Шеф љут:
- Ќе прикину преставу ако се уфрљуете.
На крај Ромео плаче до Јулиу оти она саушто умреа и што да праву сга:
Од публику:
- Па еби гу док е вруќа.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Февруари.2011 во 05:32

Таткото оди да го земе синот од градинка.

– Кој е вашиот? – прашува учителката.

– Што има врска? Утре ќе го вратам – одговара таткото

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Февруари.2011 во 06:00

Што е кактус?

- Тоа е краставица разочарана од животот

газење%20од%20смеење
Кон врв
Mindy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Искрена, поискрена здравје

Регистриран: 14.Ноември.2005
Локација: United Arab Emirates
Поени: 14598
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Февруари.2011 во 13:54
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Февруари.2011 во 15:01
bidejki ne sega, mi e bash go smeeneto....ne idam u politika,...

....se nadevam , barem!намигнување
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
харизма Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 11.Декември.2010
Поени: 56
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај харизма Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Февруари.2011 во 21:01
 Јазик - сексуален орган кој некои дегенерици го користат како говорен орган намигнување
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Февруари.2011 во 03:52

Мајката ја советува ќерката:

- Ќерко немој да дозволиш уште првата вечер да ти се качи дечкото, зашто мама ќе плаче.

Кога се вратила ќерката дома, после првата средба и вели на мајка си:

- Мамо, не му дадов на дечкото да ми се качи, јас му се качив, па нека плаче неговата мајка, а не ти.

газење%20од%20смеење
газење%20од%20смеење
Кон врв
zenmaster Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Interceptor

Регистриран: 05.Јануари.2007
Поени: 4262
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zenmaster Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Февруари.2011 во 23:52
Изјава на Џереми Кларксон , водител на Top Gear .

"Мексико нема олимписки тим затоа што секој Мексиканец што знае да трча, скока или плива, веќе е на другара страна од границата"
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Февруари.2011 во 08:05

Прашуваат Црногорец која е најтешката работа.

- Чување гробишта - одговора тој.

- Па како тоа?

- Сите лежат, а јас морам да стојам.

газење%20од%20смеење
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 156157158159160 277>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,344 секунди.