|
Кој ќе победи на парламентарните избори? |
Внеси реплика | страница <1 2122232425 28> |
Автор | |
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i jas sum da si odi.......
|
|
|
|
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mislam deka imam dadeno oe viduvanje okolu ovie izbori.
Pobeda ke ima Nikola Grujovski VMRO-DPMNE (nikogash ne gresam :)))))) |
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sekogash ima prvpat!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
laki
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1107 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
neznam koj ke pobedi ali znam za "zal"koj ke izgubi a toa e toa e toa e (go otvaram plikot so dobitnikot na malinata) GOSPODINOT PROFESOR BBBUUUUUUUUUUUUUUCKO GARGAMELLLLLLLLOVSKIIIIIIIIIIIIIII.
|
|
mishel
Сениор Регистриран: 22.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 306 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
DAJ BOZE DA PADNE OVAA PREPOTENTNOST! |
|
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
и оваа жива глупавост и неписменост=Бучко
|
|
|
|
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
oblachinja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
НРГМКД....ДА ПЛАТИШ ЗА ПОЛИТИЧКА ПРОПАГАНДА....ИЛИ ВИЕ СЕКАДЕ ТАКА УЧЕНИ СТЕ .....ХА ХА ХА ЏАБЕ ВИКАШ НА МИТИНГ.....ПАК КЕ ИЗГУБИТЕ........
|
|
|
|
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да изгубиме?!?!? ОК И ДА ИЗГУБИМЕ ЕВЕ КАКО ТИ ШТО КАЖУВАШ!!!! ТИ МИНИСТЕР ЌЕ СТАНЕШ, ИЛИ ДИРЕКТОРКА ЌЕ ТЕ ПРАВАТ?!?!?!? ЌЕ ПОТОНЕМЕ СИТЕ ЗАЕДНО ВО ВЕЧЕН МРАК!!! КАКО ПРВО ШТО ЌЕ БИДЕ Е ТОА ШТО ЌЕ ГИ ИСПОКРАДАТ СИТЕ ПАРИ ОД ДРЖАВАВА, ПОСЛЕ ТОА ЌЕ СИ ЈА ПОДЕЛАТ МАКЕДОНИЈА, ЗА НА КРАЈ ДА НИ СТАВАТ КЛУЧ НА МАКЕДОНИЈА И ЌЕ БИДЕ ЗБОГУМ ЗАСЕКОГАШ!!!!!
|
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
oblachinja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas nemam knishka pa spored toa sigurno ke si ostana,m kako i dosega so svojot trud i svoj biznis
|
|
|
|
NRGMKD
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Епа и тој твој бизнис и тоа како ќе ти пропати!!!
|
|
|
|
mishel
Сениор Регистриран: 22.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 306 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A NA KOGO MU TRGNA VO IZMINATIVE 4 GODINI.............
|
|
oblachinja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
е сега им тргна на тие со партиски книшки што се во власта....ние сме научени да се бориме и да работиме нешто друго...јас и незнам како е да си буџетар и да чекаш плата да ти дадат...абе треба сам да ја заработиш.....а инаку баш убава буџетарска професија имам....ха ха ха
|
|
|
|
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ни на буџетарите не им е лесно, како се менува власта, така и нивните работни места.....ништо според сопствениот труд
|
|
Внеси реплика | страница <1 2122232425 28> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |