|
Поддршка за А1 Телевизија? |
Внеси реплика | страница <1 2829303132 84> |
Автор | |||||
DameMak
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 617 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Уфф - оваа вест ме шокира, и се воздржав одма да искоментирам - сакајќи да дознаам повеќе информации. Жал ми е за несреќата што ја снашла жената. Ми се чини дека судскиот совет можел да и додели куќен притвор на жената - ама се плашеле дека таа ќе влијае на текот на истрагата (исчезнатите документи од запечатените хангари на газда Велија и фактот дека Хеди Рамковски сеуште се крие не и одел во прилог, т.е. судиите се сомневале дека таа ќе влијае на текот на истрагата). Всушност сите вовлечени во криминалот на газдата на А-НУЛА се крајно сомнителни пред судските власти и кон сите нив судиите не се баш благонаклони да им определуваат поблаги истражни мерки - требало да знаат со каков чкарт од газда си имаат работа. Од тој аспект - колку што судиите го имаат на душа нероденото бебе, толку го имаат и газдата на А-НУЛА а и самата мајка која се нафатила да биде вовлечена во пајажината на Велија. |
|||||
DameMak
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
1. Телма не е затворена а исто го пердаши Грујо. 2. Алфа-ТВ уште поише го пердаши Грујо - ама не е затворена. 3. Слушај ги вестите на Канал 77 во кои Горица Попова селективно вади извадоци од форумот на МакДенес и ќе речеш: Овие во Канал 77 се 10х поголеми критизери на Грујо од А-НУЛА. 4. Алсат исто како и Алфа-ТВ Газдите на сите тие медиуми не правеле стопански криминал, не отворале по 20 фирми на адреса на медиумот и не затајувале данок. |
|||||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Не |
|||||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
работата е тоа што кај нас НИКОЈ НЕ Е ЧИСТ..и не велете дека не секој е вовлечен во разно разни нелегални дејствија....арно ама,виновен е кога ќе се докаже тоа!...не попусто Груевски кажа дека законите важат за сите!.
|
|||||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|||||
Генерал Митре
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор бадајалџија Регистриран: 19.Ноември.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 646 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Полека Даме полека. Една по една. Та нема место одеднашка за сите во Шутка.
|
|||||
DameMak
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Митреееее: Е до кога да чекам?
|
|||||
Генерал Митре
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор бадајалџија Регистриран: 19.Ноември.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 646 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Prašaj go Gruevski, što mene me prašuvaš
|
|||||
BoaVista
Сениор Регистриран: 24.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 124 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Ги читам мислењава оставени на темата и сфаќaм дека вистана било она дека човековата глупост е бесконечна.
Прво сакам да им укажам на некои од оние што коментираат во врска со бремената жена која го изгубила бебето, да седнат и да ги разграничат поимите, зошто очигледно е дека немаат елементарни познавања од правото. Messenger пишува дека бремени жени се пораѓале во затвор. Да се пораѓаат жени во затвор, но тие жени се веќе осудени со правосилна судска одлука. Тие се прогласени за виновни. Женава од случајот пајажина е притворена. Таа не е осудена, таа е обвинета. Не секогаш обвинетите ги прогласуваат за виновни. А денеска баш сме сведоци на многу случаи кои лежат во притвор по неколку месеци и на крај ги пуштаат без да ги осудат. Но тоа е. Оваа власт конкретно обвинетите во овој случај предвреме јавно ги осуди. Со тоа целосно се прекршени човековите права и презумпцијата на невиност. Друго, ми се згадија вчера сите од сите кои во главните вести објаснуваа дека не се работи за дете, дека е фетус итн. Па добро бе кој фрлаше милионски суми на реклами дека абортусот е убиство на дете?!? Тоа е кога како им одговара така кажуваат. И за крај, се би можела да разберам, и слепо подржување на партии, и бранење на одредена партија, ама да газиш врз живи луѓе и да ме убедуваш дека е исправно и хумано ова што се случи - НЕ БЛАГОДАРАМ. Изменето од BoaVista - 03.Февруари.2011 во 13:10 |
|||||
Zajcef
Сениор TOTENKOPF Регистриран: 16.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1252 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Кажи ја алфа 10 пати Тие медиуми сите заедно немаат ни пола гледачи/слушатели колку А1 оти знаеш дека 10 посто од Македонците не ги следат,затоа и не се закана. Изменето од Анастеа - 06.Февруари.2011 во 18:19 |
|||||
Кога неправдата станува закон,отпорот станува должност....
|
|||||
Ane09
Сениор Регистриран: 18.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 209 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Жално за изгубениот плод, жално за децата чија мајка е во притвор, но никој неможел да ги заштити друг од нивните мајки. Па, која бремена жена и која мајка на две малолетни деца дозволува да биде вовлечена во криминал?
|
|||||
Zajcef
Сениор TOTENKOPF Регистриран: 16.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1252 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Добра замена на тези,мислам стварно за аплауз сте.И криминалците се луѓе,тоа што некој е криминалец не им дава право на државните органи да се изживуваат со него.И од каде знаеш дека се вовлекла во криминал.Нити судење уште немало а вие одма заклучивте дека се криминалци.Изгледа кај нас обратно е,крив си дури не го докажеш спротивното. |
|||||
Кога неправдата станува закон,отпорот станува должност....
|
|||||
zenmaster
Сениор Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Мене ли ќе ми лепиш етикети ?
Можев и јас исто да одговорам на твоето обвинение за клевета АМА мило ми е оти не сум како тебе. Изменето од Анастеа - 06.Февруари.2011 во 18:21 |
|||||
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
|
|||||
BoaVista
Сениор Регистриран: 24.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 124 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Ајде ако не сите криминалци јавно да ги обесиме на плоштад. Еј народе свести се, женава што го изгубила детето сеуште не е ОСУДЕНА ДЕКА ИЗВРШИЛА КРИМИНАЛ. А и да е осудена ваква ли треба да биде казната? Па се работи за невино дете! Недај Боже да му се случи ова на некој од вас или на некој ваш близок, да ве видам дали вака ќе пишувате. Изменето од Анастеа - 06.Февруари.2011 во 18:21 |
|||||
zenmaster
Сениор Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Значи што....?
Си го доби тоа шо го заслужува така ли....?
Срамота нели е ?
ОСЕТ ДА СЕ НЕМА !
|
|||||
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
|
|||||
Внеси реплика | страница <1 2829303132 84> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |