|
Црна магија |
Внеси реплика | страница <1 45678 9> |
Автор | |
marsovec
Сениор Регистриран: 18.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 3378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Колку вакви глупости биле искористени за да се запалат илјадници жени, премногу.
Глупости,глупостиииии. |
|
kiki85
Нов член Регистриран: 02.Февруари.2011 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ej zdravo
dali znaes broj od toj dule od veles? jas duri vo germania slusnav za nego. dozdrav kiki |
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...vidi iznad! |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
annaja
Сениор Регистриран: 21.Април.2010 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 531 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Комшиката моја беше кај него пред 4год., и рече дека во мај месец ќе и се решат проблемите...ама не и кажа која година ќе се случи тоа.Ќе ја прашам за телефонот,ако го чува.
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Еве ти го бројот 043 227 363 |
|
92
Нов член Регистриран: 29.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ок се во ред кој си верува верува кој не не си верува а нешто за дуле јас идам кај него сум се стегнал од скопје и ок ај кажа нешто што кажа и ми вика нареден пат да ми донесеш земја од дворот во куќата кај што живееш и му однесов земја и како демек му падна тешко и ви се верува не избрка не можел да гледа ми се идеше да го фатам како гулаб да го летам од таму како што е високо сум оставил дете од 6 месеци дома да идам по гатачи сме се стегнале со жена ми во велес за што да ми каче дека му е тешко као демек имам многу магија.И да бидам по краток се преселивме и сега можда живееме на не магепсана земја а разлика нема мое мисленје е дека можеби имаат некој луге да гледаат ама да ти помогнат тешко
|
|
stigma04
Сениор Регистриран: 29.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 2661 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ljuge ne se zamarajte so vakvi raboti magi ova ona uzivajtesi bidete pozitivni iscisteteja cela negativna rabota sto postoi i uzivajte
|
|
Jas sum pepel tamu kade sto bev ogan
|
|
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13921 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
samo so pozitivna energija shto ke reche pozitivni misli ., i po onaa narodnata ne posakuvaj na nekoj ona shto ne go posakuvash za sebe.,crni magii ., koj veruva vo niv go trefnuvaat koj e dovolno svesen kako chovechko bitie i go zhivee svojot zhivot bez meshanje na zhivotnite karti na drugi lugje., vo radost zhivejte lugje bez da se optovaruvate so gluposti od vakov vid
|
|
annaja
Сениор Регистриран: 21.Април.2010 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 531 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кажете пу,пу....скраја да е...
|
|
FeaR
Сениор False Evidence Appearing Real Регистриран: 15.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 5307 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
neveruvam u toa
|
|
"А ти поарен да не си?" -македонски начин на прифаќање критика
|
|
vivi1
Сениор Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i ja si vikam..sto bara fear tuka
|
|
vivi
|
|
FeaR
Сениор False Evidence Appearing Real Регистриран: 15.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 5307 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
"А ти поарен да не си?" -македонски начин на прифаќање критика
|
|
annaja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не,лоши веруваат..лоши прават.Можеби психички убива таа магија...самата помисла...магија како магија не,ама знаеш дека некој те мрази,и сака да те скрши...психата те убива.
Доволно е малку некој да биде по лабилен...и филмовите се прават... |
|
beno
Нов член Регистриран: 20.Март.2011 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vopsto nemate pojma sto zboruvate, imav prilika da otidam kaj dule vo veles covekot e legenda , zatoa sto slusav sekakvi muabeti deka covekot lezel vo zatvor i deka imal psihicki rastrojstva toa se samo lagi jas ne se zakazav kaj nego nitu ime nitu prezime mu ostaviv otidov direkton i cekav dodeka site 40 dusi pominat na red pa za da dojdam jas. iskreno mi go kaza gradot od kade doagam sto studiram kade ziveam i uste mnogu drugi korisni informaci za koi jas bev licno sokirana zato sto ne nosev slika mu go dadov satot sto go nosev na raka. veruvajte vo sebe i ako imate konkreten problem obratete se covekot ima visa sila.
|
|
Внеси реплика | страница <1 45678 9> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |