|
Поддршка за А1 Телевизија? |
Внеси реплика | страница <1 2021222324 84> |
Автор | |||
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Dobro e shto sepak se pochnuva od nekade.
|
|||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Добро е, ама лошо е што тука се застанува. |
|||
novace
Сениор Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Така е...БРАВО (in medias res)
|
|||
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
|||
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Kako zakluchi deka se zastanalo? Treba ovoj da se reshi, pa da se prodolzhi ponatamu. Ako samo za eden sluchaj inkriminaranite se podgotveni da predizvikaat gragjanska vojna, togash sto kje stane ako imashe istovremeno dva-tri vakvi sluchai ? |
|||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|||
aLkINOr
Група Регистриран: 16.Јануари.2011 Статус: Офлајн Поени: 76 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
не даваме подржга за а1 само се го ширит деизинформции
|
|||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Интересна статија во Нова Македонија,која многу добро ги отсликува настаните во Врска со А1 и Велија и поддршката од СДСМ
И Црвенковски е Би-би-си |
|||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
а зарем не може да одат напоредно Заклучив од -нешто се молчи за директорите од РЕК, нема ништо за она со Злетовица...и да не набројува |
|||
Messenger
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Spored reakcijata shto ja vidov vo vrska so Ramkovski, zakluchuvam deka ne postoi kapacitet za razrshuvanje na povekje od eden sluchaj.
Kako shto gledame, dovolen e samo eden za povikuvanje na rushenje na demokratski izbranata vlada. Mozheme da si zamislime kako bi izgledalo dokolku bea dva ili tri takvi sluchai... |
|||
|
|||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
31.01.2011 12:53
И штипјани се приклучија кон акцијата „И јас сум А1“, со својот потпис ја дадоа поддршката за својот омилен медиум, на кого велат, без резервно му веруваат. Зошто ја поддржувате А1? „Ја поддржувам зошто е најгледана и најреално ги претставува сите проблеми кои се јавуваат во секое време, најбрза и најефикасна. Верувам на А1“, - Стално го пратам А1 и секогаш се во право и нема тука што да се разговара“, - Затоа што ми е интересно и се има во неа“, - Филмови и вестите задолжително, и верувам на А1 затоа што е искрена телевизија“, велат граѓаните. Акцијата во Штип започна вчера, за само неколку часа стотина граѓани со потпис ја потврдија својата поддршка за А1. Освен граѓаните по нивните домови, луѓето, дел од кампањата „И јас сум А1“ посетија и клуб на пензионери и оттаму стигна само поддршка за А1. „Ова е некоја опструкција за телевизијата и затоа ова го прават. Мислам дека треба да се прекине и да се дозволи да си работи слободно телевизијата и новинарите да си го дадат своето мислење“, вели граѓанин. Граѓаните на Штип се револтирани, велат во Македонија царува диктатура, без А1 ќе остане само медиумски мрак. „Од никого не сме задоволни, освен А1, џабе го малтретираат најдобриот човек на Македонија Рамковски“, вели граѓанин. ....................................... Добро , како не им е срам на новинарите од А0 ??? Последно што кружи на вестите од локалните телевизии во Штип е незадоволството на штипјани поради покачувањето на цената на водата , штипјани немаат време да се замарат со А0 Значи стварно ги бива за манипулација ,, ич не се за жалење , превара се , срамота ....секој си пишува како му одговара |
|||
aLkINOr
Група Регистриран: 16.Јануари.2011 Статус: Офлајн Поени: 76 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ќе има ушпте многу такбе случаевби сите ќе ги апцат до еден кои се криминогенези елеметарени во македонија
|
|||
Kali
Сениор Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Е, да си кажам искрено....алал вера на А1 за потегот - ТВ програма во живо од пред Влада
Се радувам за овој креативен и храбар момент, ми се допаѓа, и е уф...горда сум дури. Камо повеќе и почесто да реагира народот вака. И го загледав малку Грујо на вестите... работава е што не е лесно да им се спротивставиш на вмровциве. Специфичен менталитет се. Лесно можеш да изгубиш осет и да се спуштиш на нивно ниво...и тука готов си, ќе те решат.... махери се за ниски удари и небулози. Изменето од Kali - 01.Февруари.2011 во 15:28 |
|||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Сестра ми е новинар на штипска телевизија и таму ниту на вести , ниту на реклами не се спомнува ништо за А0
Значи известуваат за настани од источниот регион на Македонија Ја не знам како тоа можат овие од А0 да си ги креваат акциите и добро да ги исфилуваат работиве , демек сите биле за А0 Стварно срамота што го лажат народов |
|||
Ane09
Сениор Регистриран: 18.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 209 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
НА КРИМИНАЛЦИТЕ МЕСТОТО ИМ Е ЗАД РЕШЕТКИ. ТОЧКА
|
|||
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Na koe nivo da se spustis..pa pod nivoto na A1 i sdsm nemoze veke da se odi..Nema podolu..Ne sme slepci ....ne sme glupi ...ne sme kreteni...znaci A1 neznam sto baraat pred vlada..koga im se izvrsuvaat sudski odluki..a ne vladini....... Znaci jas im se vosh*tuvam na onie sto im se vosh*tuvaat na a1 ...i se cudam dali stvarno ne mislat ic so glavite, ne gledaat ili se pravat budali so sila ...ili pak stvarno ogranicen im e kapacitetot... |
|||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|||
Внеси реплика | страница <1 2021222324 84> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |