|
Поддршка за А1 Телевизија? |
Внеси реплика | страница <1 1718192021 84> |
Автор | ||
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ova go objasnuva blokiranjeto na smetkata na A1. Taka bi postapilo sekoe zakonodavstvo na bilo koja drzhava vo svetov. I povtorno mi pagja neshto vo ochi ... onie koi davat podrshka na A1 ednostavno ne sakaat da go razberat citiranoto, velat deka Velija mozhat da go sudat i osudat, site negovi firmi da gi zatvorat, ama... AMA... AMA toa ne smeat da go storat i so negovata A1 zatoa shto nim im treba... im treba na opozicijata. Ajdeeee... znachi tie se za zakonot, AMA ne dosledno i do kraj dokolku istoto ne im odgovara. A im odgovara zakonot da ne bide dosledno sproveden zatoa shto ochigledno toa im odi vo prilog... i toa shto nim im odi vo prilog e potpolno vo red iako mozhbi ne im odi vo prilog na site drugi gragjani vo drzhavata i na vladata koja e demokratski odbrani od niv. So drugi zborovi, demokratija za niv pretstavuva dozvola za protivzakonito deluvanje i mavanje po sopernikot, a ovoj da ne smee da ofka, a kamoli da se brani. Izvinete, ama vakva "logika" mozhe da postoi samo vo Makedonija. Изменето од Messenger - 31.Јануари.2011 во 19:19 |
||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
||
DameMak
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 617 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Оооо - ти за друго зборииииш. „Ме фативте на дело како крадам - ама и други крадат, споменици, тендери, РЕК Битола, ... УА држ-те-го-лоповот, и дај мене пушете ме на слобода.“ - Тие случаи кои ти ги спомнуваш во стилот „УА држ-те-го-лоповот“ ќе ги апси БЦ кога ќе дојде на свети никад пак на власт. |
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ево е и премиерот им даде подршка. Излезе и им е гостин во вестите.
|
||
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Duri sega ne mi e jasno kako postojano tvrdat deka se zatvoreni, deka nekoj tendenciozno e protiv niv, a od druga strana programata im teche, imaat vesti i na niv im posvetuva vnimanie tokmu premierot protiv kogo frlat drva i kamenja?
|
||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
||
Pavaroti
Сениор Експерто нумеро 2 Регистриран: 03.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Он одма почнува да го збори ова кога некој ќе му го спомне Верушевски. Да, Ален направи сообраќајка, ама овој слободњаков ваш (Верушевски): пукаше кај млечен, бараше рекет во аеродром и струга, утепа човек (со пиштол) и за тоа не лежел ни 5 минути, во струга пукаше во локал со пишолетка. Изменето од Pavaroti - 31.Јануари.2011 во 19:30 |
||
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
i mnogu drugi izbegaa zemajki bugarko drzavjanstvo i kriejkise vo srbija i bugarija i tamu ziveat kako bogovi, pa da gi pustime tamu da odat i ovie zatvorenive pritvorenive za slucajot Pajazina |
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не се затворени, туку ќе бидат затоа што им е блокирана сметката. Со затворање на сметката нема да можат да функционираат, нема да можат да земаат плата вработените. |
||
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
da ovoj premier ke dojde da bese bc i kotek ke izedevte i ke si odevte od pred vlada |
||
marsovec
Сениор Регистриран: 18.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 3378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Овој премиер отиде пред влада и еве го се бламира и фолира...Тој дошол и кажува дека тој не е ништо и дека судот е за сето тоа одговорем...Не го прашаа зошто беше нападот по А1 пред седум месеци...и еве го резултатот...гавазите разгледаа и сторијас ...ја ликвидираат полека А1...но НЕМА ДА МОЖЕ...и ЕУ стои зад А1...не може едноумието да се загврсти до степен на диктатура...
|
||
СЕ Е КОНЕЧНО САМО ГЛУПОСТА Е БЕСКОНЕЧНА - САМО КАЈ НАС
|
||
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Сакале или не мора да се признае дека добро се држи Груевски.
|
||
marsovec
Сениор Регистриран: 18.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 3378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Za sto se drzi?
I sto sekogash vinata e kaj nekoj drug?Pa toj da mozeshe ke ja obvineshe opozicijata...
|
||
СЕ Е КОНЕЧНО САМО ГЛУПОСТА Е БЕСКОНЕЧНА - САМО КАЈ НАС
|
||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Да да мамичко ....Бев повикана да го гледам интервјуто со Груевски иако за мене А0 одамна не постојат Денес кога го цитирав Messenger му потврдив дека не сум политички настроена, но после она што го кажа Груевски и како добро се изјасни во јавноста, дефинитивно сум му најголем фан БРАВО ГРУЕВСКИ, ПА ТАКА БЕ БРАТ КАЖИ ИМ ДЕКА ТИ НЕМАШ НИКАКВА ВРСКА СО БЛОКИРАЊЕТО НА СМЕТКИТЕ Си има обвинител , судство , совет на судство кои земаат плата поради тоа ....луѓе кои се полагале испити, се едуцирале .... АПСОЛУТНО ГО ПОДДРЃУВАМ ГРУЕВСКИ ОД ОВОЈ МОМЕНТ Па така бе премиере наш , од утре идам да си вадам партиска книшка од ВМРО, готово , ги освои моите симпатии дефинитивно. ЈАС СУМ ЦЕЛ ЖИВОТ ЗА ЗАКОНИ И ПОЧИТУВАЊЕ НА ЗАКОНИ И ТАКА И ЌЕ БИДЕ |
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Марсовец, па ти ли баш најде за уништување теми и збрки да зборуваш??? Па и дршки спомнуваш? Последен пат те опоменувам да престанеш со повторување исто па исто на темите и да етикетираш членови! |
||
robcemk
Нов член Регистриран: 31.Јануари.2011 Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
PRASANJE ZA NEKOJ PRAVNIK.
KAKO E MOZNO DA SE BLOKIRA SMETKA NA FIRMITE NA PERO NAKOV BEZ DA SE SPROVEDE CELA SUDSKA POSTAPKA SO ZALBI I SE STO E PRAVNA PROCEDURA, TUKU SAMO PO OSNOV NA KONSTATACIJA? STO AKO SE ZATVORAT FIRMITE NA PERO NAKOV I POSLE GODINA DVE SE DONESE PRESUDA DEKA FIRMITE NE SE VINOVNI KAKO STO IMAVME DOSTA SLUCAI BAREM VO POSLEDNITE NEKOLKU GODINI. KOJ KE JA PLATI STETATA NA SITE NIV? ZNAM DEKA E DRZAVATA OD DRZAVNATA KASA SO PARI SOBERENI OD NARODOT PO SEKOJ OSNOV. NA TAKOV NACIN MOZE SEKOJ DA BIDE ZATVOREN I UNISTEN. VEKE TREBA DA SE STAVI KRAJ NA SITE VAKVI PADNATI PREDMETI I ODGOVORNOSTA ZA TOA DA JA PREVZEMAT LICNOSTITE STO GI PREVZEMAAT OVIE DEJANIJA I DA ODGOVARA SO CELIOT SVOJ IMOT A NE DA SE OBESTETUVA DRZAVATA.NA TAKOV NACIN KE SE RAZMISLUVA PODLABOKO I ODGOVORNO ZA PREVZEMANE NA NEKAKVA POSTAPKA. KAJ NAS SEGA STAVI GO VO PRITVOR ZATVORIJA SMETKATA ZATVORIJA FIRMATA UNISTIJA FAMILIJATA OPKRUZENA SO NIV LUGJE UMIRAAT NI KRIVI NI DOLZNI I NA KRAJ NE STE VINOVNI PU PU NE SE VAZI KE VI PLATIME OSTETA. A OSTETATA JA PLAKA DRZAVATA. |
||
Внеси реплика | страница <1 1718192021 84> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |