|
Вицотека |
Внеси реплика | страница <1 189190191192193 240> |
Автор | |
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Атрактивна и убава студентка отишла на консултација кај професорот во неговиот кабинет. Во разговорот таа рекла дека ќе направи сé што ќе посака професорор, само да положи. После ова, професорот станал од својата столица, седнал блиску до студентката и ја прашал: - Што мислите кога велите "сé"? - Професоре, мислам на "сé"! На ова, професорот се доближил до студентката и тивко и шепнал: - Учи |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Си биле маж и жена, живееле во колиба каде што немало ни електрична енергија. Жената почнала да се пораѓа среде ноќ, а мажот стрчал кај комшиката и и вика: - Брзо жена ми се пораѓа. Комшиката му вика: - Земи барем една светилка да гледам што правам. Зема мажот светилка и жена му раѓа женско, комшиката му вика: - Ај нека ти е жива ќеркичката. Одеднаш комшиката вика: - Свети, свети уште едно!!! Жена му раѓа и машко и му вика, ај нека ти е жив и синот. Комшиката повторно вика: - Свети, свети уште едно. И мажот вика: - A, да ја изгаснам јас светилкава да не доаѓаат по светлово децава |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зошто сите возачи на Југо одат во рајот? - Зошто во пеколот веќе биле |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Како настанал земјотресот? - Кога Црногорецот почнал да копа и земјата почала да се смее |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зошто на циганска свадба има многу торти? - За да не се лепат мувите не невестата. А зошто невестата не носи гаќи? - За да не се собираат мувите на тортите |
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Шетаат магарето и зајакот низ шумата и шетаат така едно 10 минути, 20 минути и ништо не се случува. Магарето му вика на зајакот:
-Абе зајко, у многу глуп виц сме се заглавиле ние двајца. |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Како дислектичар вика кога пљачка банка??
ВИС ВО РАЦЕ ПЉАЧКА ВИ МАТЕРИНА ОВА Е п**ка! |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
sneska_v
Сениор Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Седи
младич во кафеана покрај постара средновековна жена, која не изгледа
лошо за свои години, има испиено многу и го прашува дечкото:
|
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Како се поздравуваат оптичари? - Се гледаме! |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
По брачна церемонија Гошо го прашува попот: - Колку ви должам? - Ние не земаме пари, но може да оставите донација за црквата. - Колку? - Па, според убавината на невестата. Гошо вади 10 денари и ги дава на попот. Попот вади од џебот железни пари: - Еве ви кусур!!! |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Симо, што би правел ти кога би ти рекле дека утре е крај на светот??
- Би се сексал со се што мрда околу мене. А ти? Што би правел ти? - Јас би се трудел да не се мрдам многу |
|
Snezebt
Нов член Регистриран: 28.Јануари.2011 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Си бил еден полицаец и влегува во црква. Таму почнал да ги дува сите свеќи и иди попот и му вели:
Што правиш бе зошто ги дуваш сите свеќи? А полицаецот му рекол: Е како да не дувам кога денес ми е роденден! |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зошто разводите се толку скапи? - Затоа што се вредни. |
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се јавува човек што дтка во полиција и вели: -Попопополиција?
-Да полиција. -Кококошките на комшијата ми сметаат да спијам? -Колку ги има? ... -100. Па ибркај ги-му велат од полицијата. -Па ииизззбркав 90 но ооосстанатите ми сссметаат. -Па избркај ги и тие. -Изззбркав 9 но тоа што осстттана пак ми ссссмета. -Па отерај го и тоа во пичку матер. -Па му ввииккам иди у пипипипи-и сите кокошки се вратија. |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
Внеси реплика | страница <1 189190191192193 240> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |