IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Дали ФЕЈСБУК, msn, hi5 имаат влијание на врската?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Дали ФЕЈСБУК, msn, hi5 имаат влијание на врската?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 678910 11>
Автор
Порака
Anarhist Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 14.Ноември.2006
Локација: Vinica
Статус: Офлајн
Поени: 471
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Anarhist Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јануари.2011 во 22:48
Nemoze vo nieden slucaj, se e do osobata...
A ako nekoj veke trgne vo takva "avantura" togas ili neznae sto pravi ili mnogu dobro znae.
Sostojbata vo vrskata prethodno mozda bila narusena, a zosto taa vrska nema kraj ... e toa sigurno go ima na druga tema na forumov среќа
Кон врв
kolizija Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 15.Јануари.2011
Поени: 10
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kolizija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јануари.2011 во 11:09
Мене facebook и слично ми ја уништија врската....

Ама ако се погледне подлабоко, проблемот не е во социјални мрежи, туку во немањето доверба и недостаток на ВИСТИНСКА комуникацја меѓу партнерите....

Кон врв
Anarhist Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 14.Ноември.2006
Локација: Vinica
Поени: 471
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Anarhist Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јануари.2011 во 11:46
Originally posted by kolizija kolizija напиша:

Мене facebook и слично ми ја уништија врската....

Ама ако се погледне подлабоко, проблемот не е во социјални мрежи, туку во немањето доверба и недостаток на ВИСТИНСКА комуникацја меѓу партнерите....

Negledam zosto i kako facebook ili bilo sto drugo bi mozelo da ti ja unisti vrskata.
Vrskite se raskinuvaat isklucivo po zelba na tie sto se vo nea.
Dokolku od bilo koja pricina vrskata se prekine od nedoverba, ljubomora,... togas podobro e sega otkolku pokasno.
Кон врв
sanja-a Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Only God Can Judge Me!

Регистриран: 12.Април.2009
Поени: 13457
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sanja-a Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јануари.2011 во 21:23
ма дај...да раскинеш ради фацебук...
стварно ми нема логика...тешка психа треба да те обземала па да раскинеш ради фацебук

Изменето од sanja-a - 18.Јануари.2011 во 16:32
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу.
Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот.
Одри Хепберн
Кон врв
емил Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Регистриран: 11.Август.2009
Поени: 85186
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јануари.2011 во 22:33

Имаше преди време индикации ФБ да влија е на мојот брак ,но го решив моментално проблемот кога го избришав профилот на жена ми од мојте пријатели голема%20насмевка.Сега пак ја вратив ама некако смирена ми е ......незнам зошто ????????!!!

Кон врв
orlov Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Регистриран: 26.Јули.2007
Локација: Macedonia
Поени: 11342
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Јануари.2011 во 23:48
ima nogu faktori koi teba da postojat za da se sozdade vlijanie na vrskata.

http://www.youtube.com/watch?v=tf8gLhfw5dk&nofeather=True
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,              
Кон врв
MyWay Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Антиталенат на годината

Регистриран: 05.Септември.2008
Локација: Aruba
Поени: 23914
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MyWay Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јануари.2011 во 10:25
да бидеме реални.......
многу врски настанале со познансвта од фејсбук...........
знам многу примери.........

па како може да влијае за на настане една врска така може да влијае и за да се расипе истата.....

Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ......

Кон врв
Tiggy Vicious Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Consume. Be silent. Die.

Регистриран: 27.Октомври.2009
Поени: 6238
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tiggy Vicious Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јануари.2011 во 11:21
A sho e so forumite?
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality
Кон врв
емил Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Регистриран: 11.Август.2009
Поени: 85186
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јануари.2011 во 11:50
Originally posted by Tiggy Vicious Tiggy Vicious напиша:

A sho e so forumite?

па ако си бараш дечко или девојка од таму значи ти влијајат и форумитетрепкање
Кон врв
ANITA11 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Јануари.2009
Поени: 21488
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ANITA11 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јануари.2011 во 12:47
ne
Кон врв
K1nm23 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 16.Јануари.2011
Поени: 808
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај K1nm23 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Јануари.2011 во 13:21
jas nemam vrska, a nemam ni facebook, ni msn ni toa drugoto
Кон врв
Kali Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Storyteller

Регистриран: 30.Ноември.2007
Поени: 4947
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Kali Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Јануари.2011 во 10:57
Имаат изгледа-љубомора и шпиунажа во пораст изненадување 
Кон врв
Kali Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Storyteller

Регистриран: 30.Ноември.2007
Поени: 4947
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Kali Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Февруари.2011 во 11:16
Интересно

Комуникација на мсн, скајп....одлична камуфлажа на вистинските мисли и чувства...

...за некои пак со многу кочници, можеби ќе делува и ослободувачки....
Кон врв
KUKOC7 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Барон Минхаузен

Регистриран: 26.Октомври.2007
Поени: 1852
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KUKOC7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Февруари.2011 во 11:20
и те како имаат....
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 678910 11>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,113 секунди.