|
Сакам да кажам..... |
Внеси реплика | страница <1 23456 1402> |
Автор | |
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Леле треска го фатила од толку пат
Pozdrav do nego mnogu mnogu Изменето од natalija - 28.Јуни.2006 во 13:21 |
|
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sakam da kazam deka ke ima fudbal
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
bosab
Сениор the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сакам да кажам дека од вчера навака малер ме бие
|
|
Delfin
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ke mine ...period e ...samo sprotistavise so svojot pozitiven duh
|
|
cecka
Сениор Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ako mozes da sacuvas razum kad ga svi oko tebe gube i osudjuju te; ne znam zosto.....ja listav ovaa tema... i mi dojde da go prenesam ova......
|
|
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ako mozes da se pomesas sa gomilom, a da sacuvas svoju cast; Ili da opstis sa kraljevima i da ostanes skroman; Ako te najzad niko, ni prijatelj, ni neprijatelj ne moze da povredi; Ako svi ljudi racunaju na tebe, ali niko preterano; Ako mozes da ispunis jedan nezaboravni minut sadrzajem sezdeset skupocenih sekundi. Tada je tvoja cela Zemlja i sve sto je na njoj I sto je mnogo vise - tada ces biti Covek, sine moj......PREKRASNOOOOOOOOOO |
|
|
|
nedopirliv
Сениор Регистриран: 04.Ноември.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1334 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas ja znaam na makedonski ovaa pesna...mnogu mi e omilena....prekrasna e
|
|
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
napishi nekoj stih
|
|
|
|
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сакам да кажам......... ми се исрало некое маче пред врата............... Ауууууу само да го најдам, ќе праам мачешка супа од него богами.......
|
|
MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION
|
|
bosab
Сениор the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Osjecam tvoje disanje,miris tvoga tijela,osjecam tvoju blizinu iako te
nema, osjecam tvoj dodir,pruzam ti ljubav svu, osjecam da me ljubis a
znam da nisi tu...
|
|
babyy
Сениор Регистриран: 08.Јуни.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8193 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сакам да кажам дека многу ми е жешко а климата на работа ни е во дефект
|
|
ultra
Сениор Регистриран: 17.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 2616 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sakav i ja nesto da kazam...
|
|
oblachinja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
si znae......
|
|
|
|
bosab
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nocas se nebo za oluju sprema toliko ti toga zelim reci ali tebe nema
opet ce padati one lude kise kako da ti kazem: NEDOSTAJES MI JOS VISE!
|
|
Внеси реплика | страница <1 23456 1402> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |