|
Вицови - љубов, секс, останато |
Внеси реплика | страница <123> |
Автор | |
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Цветко на првиот состанок.
- Ја гледаш реката? - Да. - Ја гледаш планината? - Да. - Ја гледаш Месечината? - Да. - Е, па, доста романтика, одиме во кревет. |
|
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се сексаат Струмицанец и Французинка на една од ретките песочни плажи во Охрид. На сред секс таа му вели: |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дечко прашува девојка: - Душо, викаш кога водиш љубов? - Да, викам - вели девојката. - Па тогаш викни ме кога ќе ти се води љубов |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Маж се исповеда: - Оче згрешив. Одам во паркот и зад една грмушка гледам Тој и Таа. - Не е грев чедо. Тоа е нормално. - Да, ама зад друга грмушка видов Таа и Таа. - И тоа не е грев. - Ама зад третата грмушка видов Тој и Тој. - Ех, синко... да дојдеше пред пет минути ќе видеше Јас и Јас |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
По еден месец забава девојката му вели на дечкото: - Па, драги по овој период мислам дека е време да ме претставиш на твоето семејство! - Нема таква можност! - Зошто? - Па, жена ми е на работа, а децата се во училиште |
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Затвореник конечно бега од затвор по цели 15 години одлежани во него. Уште првиот ден влегува во куќа за да краде пари и оружје.
Во спалната начекува брачен пар во кревет. Го заврзува мажот за столче, а девојката за креветот. Потоа се качува вр девојката и ја бакнува по вратот и оди во бањата. Потоа мажот и вели на жената: - Слушај жено. Овој човек е многу опасен погледни му ги алиштата со години бил во затвор. Го видов како те бакнува сигурно не осетил жена долго време. Прави како што ќе ти каже и ако бара секс не се противречи оти ќе не убие. Издржи душо, те сакам! Жената му рекла: - Извини ама не ме бакнуваше. туку ми шепнуваше на увото. Ми рече дека е геј и дека си му изгледал слатко. Ми побара вазелин и му кажав дека е во бањата. Па ти не се противречи и прави што ќе ти каже! Издржи душо, те сакам. |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Си дошол мажот од работа и и рекол на жената: "Жено ќе ти кажам една гатанка, ако погодиш што е ќе го шетаме кучето, а ако не тогаш право во спална ќе имаме секс". И почнал: Дали знаеш што е тоа слатко мало влакнесто и прави мјау...мјау , жената не сакајќи секс одговорила крокодил, а на тоа мажот и рекол: "Се си знаеш ѓаволче едно... ајде сега право вo кревет" |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Машки и женски речник
МАШКИ РЕЧНИК – што всушност мислат жените: Да = Не Не = Да Можеби = Не Жал ми е = Тебе ќе ти биде жал Ние требаме = Јас сакам Одлучи се = Одлуката не е тешка Прави како сакаш = За ова ќе ми платиш Мора да разговараме = Морам да ти се пожалам нешто Направи како сакаш = Не сакам да го направиш тоа Не сум лута = Секако дека сум ти лута, морону ! Денес си баш фин спрема мене = Да не мислиш пак на секс Ми пречи светлото = Имам проблеми со фигурата Кујната не е баш практична = Сакам нова куќа Сакам нови завеси = И теписон, и тапети и …! Ме сакаш? = Сакам нешто скапо Колку ме сакаш? = Направив нешто многу лошо. Уморна сум = заеби, нема секс вечерва Што ти е сега? = Што зар пак сакаш да имаме секс. Мораш да научиш да комуницираш = Едноставно согласи се со мене Ќе бидам готова за минута = Имаш уште доста време на располагање ЖЕНСКИ РЕЧНИК – што всушност мислат мажите: Гладен сум = Гладен сум Уморен сум = Уморен сум Убав фустан = Супер цицки Што е проблемот? = Не можам да поверувам дека од мравка правиш слон. Што е проблемот? = Низ кои недефинирани трауми поминуваш сега. Да, супер ти е новава фризура = Минатиот пат ти беше подобра. Ми се свиѓа твојата нова фризура = 50 ДМ а ништо не е сменето!!! Сакам да се омажиш за мене? = Сакам да е нелегално да легнеш со други. Да ти се јавам после? = Сакам да имам секс со тебе. Сакаш ли да играме? = Сакам да имам секс со тебе. Што е со тебе вечерва? = Ништо од сексот вечерва а ? Досадно ми е = Ај да имаме секс одма. Те сакам = Сакам да имаме секс веднаш. И јас те сакам тебе = ОК ти реков, ај сега да имаме секс. Ајде да си правиме муабет = Сакам да мислиш дека имам добра душа, можеби тогаш ќе сакаш да имаме секс. |
|
Schatzii7
Сениор Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Момче и девојка водат љубов и во еден момент момчето забележало слика на еден маж на нејзината маса.
- Дали е ова мажот ти? - Не! - одговорила таа. - Љубовник? Нене... - Брат? - Ма не. - Па добро, кој е? - Јас, пред операцијата со која го сменив полот! |
|
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
|
Kastro
Сениор Регистриран: 17.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 11937 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ja prashuva deteto majkata ...
Mamo, koga me pravevte sto sakase da bidam mashko ili zenshko?
Majkata odgovara...
Sine, jas samo sakav film da gledam... Изменето од Kastro - 07.Април.2014 во 20:52 |
|
Vistinskiot maz ima edna Lavica …a ne, stado od ovci…(ovcite na ovcharite)
|
|
Kastro
Сениор Регистриран: 17.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 11937 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Direktorot na novata sekretarka I dava insturikcii.. Znaci zapomni ,koga ke ti pobaram kafe, mi nosis kafe a koga ke ti go pobaram izvestajot znaci te vikam za da te sexam....
Po nekoj den direktorot I se javuva I I veli ,te molam donesi mi go kafeto I izveshtajot ...
A taa mu veli, direktore ,kafeto vednas ke Vi go donesam no izveshtajot e na mesechna revizija...
Po izvesno vreme vleguvaa taa vo kancelarijata mu go nosi kafeto I mu veli ..
Direktore se mislev za izveshtajot, mozam usno da Vi go prezentiram ,a moze I od pozadi da go elaborirame ?
Direktorot: A ne se sekiraj, jas sam si go razgledav...
|
|
Vistinskiot maz ima edna Lavica …a ne, stado od ovci…(ovcite na ovcharite)
|
|
BIBI_G_3
Модератор СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 21.Август.2013 Статус: Офлајн Поени: 2372 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Попе, пред свадбата со жена ми имавме секс по 15 пати на ден. Грев ли е тоа? – Да синко, лажењето е голем грев. |
|
НЕПОПРАВЛИВ ОПТИМИСТ
|
|
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Студентка плаче во ходникот на факултетот. Поминува професор и ја прашува:
- Колешке, да не паднавте на испит? - НЕЕЕЕЕ! - плаче студентката. - Колешке, може би не успеавте да го заверите семестарот? - НЕЕЕЕЕ! - плаче студентката. - Со студентскиот дом ли имате проблем? - НЕЕЕЕ! - пак плаче. - Па за кој к*р плачете тогаш? - За каков и да ееееееееееееее!!!!!!! |
|
sikter
Сениор Регистриран: 01.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 650 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
SIKTER be!!
|
|
Внеси реплика | страница <123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |