IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Забава > Штосеви, вицеви...
  Активни теми Активни теми RSS - Трпе
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Трпе

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2122232425 48>
Автор
Порака
KINGDAVID Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Solomon's father

Регистриран: 09.Октомври.2008
Статус: Офлајн
Поени: 9420
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KINGDAVID Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јануари.2011 во 01:23

Трпе оди на доктор и му вика:

- Докторе, ми треба потврда дека сум работно неспособен.

- Добро, а што ти фали?

- Паа… потврда!
   SOLI DEO GLORIA
Кон врв
KINGDAVID Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Solomon's father

Регистриран: 09.Октомври.2008
Поени: 9420
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KINGDAVID Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јануари.2011 во 01:46

Учителката: Добро бе Трпе, како може едно дете толку глупости да направи во еден ден?

Трпе: Па, рано станувам.
   SOLI DEO GLORIA
Кон врв
емил Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Регистриран: 11.Август.2009
Поени: 85186
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јануари.2011 во 05:32
Три недели после венчавката, Трпана и се јавува на мајка си.
- Мамо, Трпе и јас имавме ужасна расправија!
- Смири се ќерко, не е ни приближно толку лошо колку што мислиш. Во секој брак има по некоја расправија.
- Знам мамо, знам, ама што да правам со телото?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јануари.2011 во 15:22
Му купиле на малиот Трпе патики.Тој почнал да им се радува. Но првите денови тој не ги вадел од кутијата.
-Абе Трпе, зошто не ги носиш новите патики што ти ги купивме пред 2 дена?
- Мамо, па продавачката рече дека првите 2-3 дена можат да ми направат плускавици, па затоа решив да ги носам по 2-3 дена
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јануари.2011 во 16:22
Трпе ја испраќа Трпана кај роднините во Германија. Авионот полетал и Трпе почнал да се моли: - Боже, те молам земи ја, сега ти е најблиску
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јануари.2011 во 05:36
Трпе ја фаќа Трпана со некој Мексиканец и се развикува: - Што е ова бре, што правиш ти овде?

- Карамба - одговорил Мексиканецот
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јануари.2011 во 13:34
Малиот Трпе добил новогодишна честитка:
- "Дедо Мраз не постои, родителите ти ги купуваат подароците".
Поздрав, Џулијан Асанж

Се враќа Трпе со Југото од кафана и го сопира полицаец:
- Преминавте на црвено...
- Па да, снема бело па моравме така.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јануари.2011 во 07:52

Трпе ја купил најновата Мазда, и ја возел низ Скопје. Летал Трпе по Македонски Булевар и на сиот глас викал:

- Има ли некој ваква колааааааа!!

Врти Трпе уште еден круг по Македонски булевар:

- Абе има ли некој ваква колааааааа!!

На еден тип му пукнал филмот и се развикал:

- Јас имам бе таква кола, па што!

- А бе кажи како се кочи!?

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јануари.2011 во 07:52

Трпе кај доктор.

- Трпе ти не можеш да имаш деца, едното јајце ти е дрвено, а другото метално.

- Врска немаш докторе, јас веќе имам две деца, едното ми е второ одделение и се вика Пинокио, а другото работи во втора полициска станица и се вика Робокап

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јануари.2011 во 07:54
Наставничката им предавала лекција на учениците за годишните времиња и го прашала малиот Трпе:
- Кога лисјата паѓаат?
- Во 19:35 на А1
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јануари.2011 во 07:54
Полагаат Трпе и Трпана за возачка дозвола.
Отишол Трпе со комисијата во една кола на една страна, а Трпана со друга кола и комисија на друга страна. После половина час се среќаваат на местото од кај што тргнале:
- Што направи бе Трпе, положи ли?
- Ма јок бе, ме изебаа на онаа кривината кај Зоолошка и ме бутнаа. Ти што направи?
- И мене ме изебаа, ама положив
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јануари.2011 во 12:41
Малиот Трпе отепал 5 муви и отишол да се пофали кај мајка му.

- Мамо, мамо јас убив 3 машки и 2 женски муви...

- Е, сине како дозна кои се машки, а кои женски муви?

- Па 3 машки муви кои ги отепав беа на капачето од ракијата, а женските беа на твоето огледало.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јануари.2011 во 16:29

Трпе бил многу богат. И еден ден Трпана му вика:

- Слушај Трпе оној твојон возач веднаш да го отпуштиш од работа, за малку ќе ме прегазеше со колата!

- Немој така Трпано, ај да му дадеме на човекот уште една шанса!

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јануари.2011 во 06:00

Малиот Трпе го прашува татко му:

- Тато, тато, колку чини една свадба?

- Не знам сине, јас уште ја отплаќам

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2122232425 48>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,125 секунди.