|
Трпе |
Внеси реплика | страница <1 2122232425 48> |
Автор | |
KINGDAVID
Сениор Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9420 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Трпе оди на доктор и му вика: - Докторе, ми треба потврда дека сум работно неспособен. - Добро, а што ти фали? - Паа… потврда! |
|
SOLI DEO GLORIA
|
|
KINGDAVID
Сениор Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9420 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Учителката: Добро бе Трпе, како може едно дете толку глупости да направи во еден ден? Трпе: Па, рано станувам. |
|
SOLI DEO GLORIA
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Три недели после венчавката, Трпана и се јавува на мајка си.
- Мамо, Трпе и јас имавме ужасна расправија! - Смири се ќерко, не е ни приближно толку лошо колку што мислиш. Во секој брак има по некоја расправија. - Знам мамо, знам, ама што да правам со телото? |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Му купиле на малиот Трпе патики.Тој почнал да им се радува. Но првите денови тој не ги вадел од кутијата.
-Абе Трпе, зошто не ги носиш новите патики што ти ги купивме пред 2 дена? - Мамо, па продавачката рече дека првите 2-3 дена можат да ми направат плускавици, па затоа решив да ги носам по 2-3 дена |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Трпе ја испраќа Трпана кај роднините во Германија. Авионот полетал и Трпе почнал да се моли: - Боже, те молам земи ја, сега ти е најблиску
|
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Трпе ја фаќа Трпана со некој Мексиканец и се развикува: - Што е ова бре, што правиш ти овде?
- Карамба - одговорил Мексиканецот
|
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Малиот Трпе добил новогодишна честитка:
- "Дедо Мраз не постои, родителите ти ги купуваат подароците". Поздрав, Џулијан Асанж *** Се враќа Трпе со Југото од кафана и го сопира полицаец: - Преминавте на црвено... - Па да, снема бело па моравме така. |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Трпе ја купил најновата Мазда, и ја возел низ Скопје. Летал Трпе по Македонски Булевар и на сиот глас викал: - Има ли некој ваква колааааааа!! Врти Трпе уште еден круг по Македонски булевар: - Абе има ли некој ваква колааааааа!! На еден тип му пукнал филмот и се развикал: - Јас имам бе таква кола, па што! - А бе кажи како се кочи!? |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Трпе кај доктор. - Трпе ти не можеш да имаш деца, едното јајце ти е дрвено, а другото метално. - Врска немаш докторе, јас веќе имам две деца, едното ми е второ одделение и се вика Пинокио, а другото работи во втора полициска станица и се вика Робокап |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Наставничката им предавала лекција на учениците за годишните времиња и го прашала малиот Трпе:
- Кога лисјата паѓаат? - Во 19:35 на А1 |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Полагаат Трпе и Трпана за возачка дозвола.
Отишол Трпе со комисијата во една кола на една страна, а Трпана со друга кола и комисија на друга страна. После половина час се среќаваат на местото од кај што тргнале:
- Што направи бе Трпе, положи ли?
- Ма јок бе, ме изебаа на онаа кривината кај Зоолошка и ме бутнаа. Ти што направи?
- И мене ме изебаа, ама положив
|
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Малиот Трпе отепал 5 муви и отишол да се пофали кај мајка му.
- Мамо, мамо јас убив 3 машки и 2 женски муви... - Е, сине како дозна кои се машки, а кои женски муви? - Па 3 машки муви кои ги отепав беа на капачето од ракијата, а женските беа на твоето огледало. |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Трпе бил многу богат. И еден ден Трпана му вика: - Слушај Трпе оној твојон возач веднаш да го отпуштиш од работа, за малку ќе ме прегазеше со колата! - Немој така Трпано, ај да му дадеме на човекот уште една шанса! |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Малиот Трпе го прашува татко му: - Тато, тато, колку чини една свадба? - Не знам сине, јас уште ја отплаќам |
|
Внеси реплика | страница <1 2122232425 48> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |