|
Што би им кажале на професорите ?? |
Внеси реплика | страница <1 2829303132> |
Автор | ||
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Најтешка работа е од мајмун да направиш човек.Очигледно е дека повеќето сте имале неспособни професори.
|
||
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
||
Џо
Сениор Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
пих...а колку е лесно у рикверц сето тоа... |
||
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
||
majstorce62
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ништо полесно. |
||
|
||
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
поздрав до колективната одлука за утрешен работен ден.... втора смена
бреј таленти невидени.... |
||
majstorce62
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
denes se ucese vo cela Makedonija. znaci, ne bilo toa hir na tvoite profesori.
|
||
|
||
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
кога ќе има резултати
|
||
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
||
b1ljana
Нов член Регистриран: 09.Јануари.2011 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 20 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Конечно малку одмор од вас
|
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Спијте го својот сон, спијте. Министерот ви подаде рака- закон за ваша заштита, закон за советодавна служба која барем малку ќе ве растерети, а вие молчете, немојте да дебатирате. После Цацко ќе ви биде крив.
|
||
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
до сите наставници... што спремаат план за часовите за сертификација... мое сочуство
недела дена немам спиено ради тие подготовки, за да помогнам |
||
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Професори од цела земја -обединете се
Ме изнасмееја коментарите од читателите упатени по изјавата од директорот на Државниот инспекторат На професорите лесно им „пука филмот“ |
||
Guilty
Сениор Регистриран: 04.Март.2011 Статус: Офлајн Поени: 411 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
да сте живи и здрави.
|
||
TheDoll
Нов член Регистриран: 10.Март.2011 Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Драга професорке подобро би било да почнеме да учиме според книгите кои се предвидени а не според некои ваши идеологии.
Не ме интересира што сте кажале вие пред 462611 часа (секако дека нема да помнам),јас учам според книгата и ако имате некаков проблем жалете се на друго место! Ете тоа сакав да и кажам на профата ! |
||
Zlatnik
Сениор Регистриран: 23.Август.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ц, ц, ц ... деца! Според ова што го велиш, логички следи дека и тоа што утре ќе го научиш, веќе следниот ден ќе биде само бројка и ништо нема да запаметиш! Тогаш, која е целта на |
||
Неоттуѓиво е правото на секој поединец да живее во својата заблуда!
|
||
Majkl
Сениор Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3019 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Некои професори знаат да прашуваат прашања кои ги нема ниту во книгата ниту во пополнителната литература. Нереално е да се очекува на тест, писмена, испит и сл. да се знае нешто од материјал кој не бил посочен за учење. Изменето од Majkl - 14.Март.2011 во 10:05 |
||
Внеси реплика | страница <1 2829303132> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |