|
Работа во Ирак и Авганистан |
Внеси реплика | страница <1 118119120121122 135> |
Автор | ||
pone_angel
Нов член Регистриран: 19.Декември.2010 Статус: Офлајн Поени: 8 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
znae nekoj da mi kazi kako da proveram status da vidam do kaj sum.fala
|
||
nevena999
Нов член Регистриран: 24.Септември.2010 Статус: Офлајн Поени: 19 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
pone_angel
Нов член Регистриран: 19.Декември.2010 Статус: Офлајн Поени: 8 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
i na dvete ako mozi.fala
|
||
nevena999
Нов член Регистриран: 24.Септември.2010 Статус: Офлајн Поени: 19 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pisi mi tel. broj |
||
trnar
Сениор Регистриран: 26.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 184 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Pocituvani bidejki sum pocetnik vo procedurive navistina Ve molam koj znae tocno da opise sto treba da sodrzi CV - to za da ne bi ja pogresil tuka rabotata.
Mozebi i e napisano toa vo temava no 120 strani se ne mozev da najdam Koj saka moze i na PM da mi isprati sodrzina na CV to . Toa sega bi mi bilo od ogormna vaznost.Vo momentov nisto ne znam za procedurite,ovie denovi se zainteresirav ,povrsno navlegov vo osnovnite raboti i informacii od Bitola sum i bi prifatil bilo koja i bilo kakva rabota,imam sredno ekonomsko 40 godini i govoram angliski. zaklucuvam deka CV to e skoro edno od najvaznite raboti.Zatoa sakam da mi kazete sto treba da sodrzi i kako treba da bidi napisano CV to Molam za pomos navistina mi e egzistencionalno vazno da uspeam da zaminam,poveke ne se mozi...dojde noz do koska Blagodaram Изменето од trnar - 06.Јануари.2011 во 21:02 |
||
Polar Bear
Сениор Регистриран: 04.Декември.2007 Локација: Канада Статус: Офлајн Поени: 1152 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Stom znaes angliski, pobaraj na internet, ima toni materijal kako i sto se pisuva vo CV ili resume.
|
||
Jа сам за демократију и слободу на говор, сакам песну, пиво, вино, ракију и жене!
|
||
browser
Нов член Регистриран: 13.Октомври.2010 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Срећан Божић, народе! Поздрав од slobodni.net!
|
||
Crnko
Група Излуфтиран, Ептен... Регистриран: 23.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 77 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Blagodaram Browser... Dobrodojde na IdiVidi Forum... Изменето од Crnko - 07.Јануари.2011 во 21:38 |
||
… Success is like Sick Sex… It’s kinky, and You’ll Love It …
|
||
katarolondon
Нов член Регистриран: 07.Јануари.2011 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Se bara mehanicar za rabota vo Avganistan.
Mehanicar so iskustvo vo popravka i odrzuvanje teska mehanizacija (buldozeri, bageri, viluskari itn) Plata 2500 evra mesecno plus bonus Pratete CV na recruit@proaktivsolutions.com Krajniot rok za prijavuvanje e Sreda 12 Jan 2011 Ova e edinstvenata pozicija koja ja imame sega. Изменето од katarolondon - 07.Јануари.2011 во 22:17 |
||
ztrengo
Нов член Регистриран: 04.Јануари.2011 Статус: Офлајн Поени: 7 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ima li nekoj sto denovive bil povikan na interview
|
||
Anarhist
Сениор Регистриран: 14.Ноември.2006 Локација: Vinica Статус: Офлајн Поени: 471 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
A nesto za IT, MWR, Magacioner ili Pozarnikar ??? |
||
brbrbr
Нов член Регистриран: 21.Септември.2010 Статус: Офлајн Поени: 38 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
i atomski fizicari baraat plata 500 000 dolari ajde sega site aplicirajte za toa |
||
vall1963
Нов член Регистриран: 06.Декември.2010 Статус: Офлајн Поени: 14 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Zdravo, denes mi se javija od Dyncorp i me prasaa dali za nedela dve ke mozam da odam u Afganistan <koga gi prasav dali da odam po kartata mi rekoa ne ke se javat pak Pa me interesira dali e ova samo proverka deka se uste sme zainteresirani ili sega stvarno za nedela dve ke odam. Problemot mi e i vo toa sto vo Petok sum na intervju vo Flour pa neznam dali ima nekoj vakvo iskustvo istovremeno vo dvete kompanii da vi ponudile rabota Sekoja pomos i informacija ke mi e od korist Vi blagodaram i pozdrav
|
||
brbrbr
Нов член Регистриран: 21.Септември.2010 Статус: Офлајн Поени: 38 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
da i na mene mi se javija pred eden mesec deka ke patuvam za 2 nedeli |
||
Внеси реплика | страница <1 118119120121122 135> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |