|
Слободна врска |
Внеси реплика | страница <1 10111213> |
Автор | ||
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Да си во врска ..а сепак да бидеш слободен и да се
муваш со други...... не сум толку модерна и не сум присталица
на таква врска ...... тоа е според мене ..... врска..... без врска .....
уствари ...никаква врска ........
|
||
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
И јас не сум до толку модерен, ама мојата бивша изгледа била модерна... и тоа каде ме изневеруваше? Во црква. Затоа убаво си се разделивме... уствари не баш до толку убаво.
|
||
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
И јас имам ваков став! Премногу слобода во врската создава услови за нови познанства,а од нив свашта може да произлезе....затоа док траје нек траје,па ако не иде одиме во потрага на нов партнер. |
||
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
||
bagzy
Нов член Регистриран: 19.Декември.2010 Локација: Ireland Статус: Офлајн Поени: 35 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
jas imam slobodni vrski
|
||
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Me don't like that.
Озбилно, неќу такви работи. |
||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
||
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...Лидивио сочувство назад на темата...или ќе биде со мене во врска или ќе му кажам чао у мој стил |
||
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
||
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Гледаш, тоа било свето изневерување. Извини за ремет, глеам осетлива тема ти е тоа. Него... Глупо ми е тоа некако, шо знам... Или ја па мутава не сум таква... Обично мување ајде де... ама „еј душо фатени сме“ со еден и „коа ќе се муваме?“ со друг ми е безвезе некако. |
||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
||
Anarhist
Сениор Регистриран: 14.Ноември.2006 Локација: Vinica Статус: Офлајн Поени: 471 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ma ne bi bilo interesno ako e dozvolena slobodna vrska, neli ...
|
||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Кој ти е кажал дека не е дозволена ?Не е дозволена само во патриахартната мисла на соответниот човек.Има многу ослободени луѓе каде не ги интересира нивниот партнер преку денот со кого е ,важно дека вечер си е кај него.
|
||
Blue Scarlet
Модератор Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Abe ajde .... Da ne e toa malku BEZ VRSKA a?
|
||
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Зошто да е без врска ?Кажав има луѓе секакви.
|
||
Blue Scarlet
Модератор Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Slobodna vrska = Vrska bez Vrska de ...
|
||
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
||
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
запознавањата на пријателите ги има насекаде,ако ти не ги гледаш како се ракуваат и му произлегуваат некои нови пријателки...тој може и цел ден со тебе да е,ама може и вака по форуми и фб и на триста други места да си праи муабет така нели?? На тие работи нема забрана,битно е од сите луѓе што ќе си запознаеш да знаеш да споредиш и да видиш тој што е до тебе колку вреди. Ставов малку не ти го разбирам |
||
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
||
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
За ова што овој што ја отворил темава,не зборува за врска а најмалку за слободна,туку дека можеш да се муваш со повеќе во исто време.......како ќе знаеш кој од нив е ти е дечко а кои мувачи,кога сите се исто Слободна врска е нешто друго |
||
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
||
Внеси реплика | страница <1 10111213> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |