IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Слободна врска
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Слободна врска

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 10111213>
Автор
Порака
zamislena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Јануари.2010
Статус: Офлајн
Поени: 14566
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zamislena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јануари.2011 во 17:31

Да си во врска ..а сепак да бидеш слободен и да се
муваш со други......  не сум толку модерна и не сум присталица
на таква врска ...... тоа е според мене ..... врска..... без врска .....
уствари ...никаква врска ........не%20зборувам
Кон врв
LiDivio Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор

Регистриран: 19.Мај.2010
Поени: 7265
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LiDivio Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јануари.2011 во 17:37
Originally posted by zamislena zamislena напиша:

И јас не сум до толку модерен, ама мојата бивша изгледа била модерна... и тоа каде ме изневеруваше? Во црква. тага Затоа убаво си се разделивме... уствари не баш до толку убаво. рамнодушност
Кон врв
Renatax Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Декември.2008
Поени: 11613
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Renatax Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јануари.2011 во 17:40
Originally posted by bibce bibce напиша:

.............nema slobodna vrska.ili si vo vrska ili si bez vrska.........znaci ako imash  sloboda.......... vo vrskata..........ke mrdnesh levo desno i op.nesto ke se desi....a ako si imash  vrska kako sto treba...... ke nemash vreme za mrdanje.............  намигнување

И  јас имам ваков став!да
Премногу слобода во врската создава услови за  нови познанства,а од нив свашта може да произлезе....затоа док траје  нек траје,па ако не иде  одиме во потрага на нов партнер.
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.

Кон врв
bagzy Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Декември.2010
Локација: Ireland
Поени: 35
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bagzy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јануари.2011 во 17:43
jas imam slobodni vrski
Кон врв
Tiggy Vicious Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Consume. Be silent. Die.

Регистриран: 27.Октомври.2009
Поени: 6238
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tiggy Vicious Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јануари.2011 во 21:37
Me don't like that.

Озбилно, неќу такви работи.
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality
Кон врв
sanja-a Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Only God Can Judge Me!

Регистриран: 12.Април.2009
Поени: 13457
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sanja-a Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јануари.2011 во 20:09
Originally posted by LiDivio LiDivio напиша:

И јас не сум до толку модерен, ама мојата бивша изгледа била модерна... и тоа каде ме изневеруваше? Во црква. тага Затоа убаво си се разделивме... уствари не баш до толку убаво. рамнодушност

...Лидивио сочувство

назад на темата...или ќе биде со мене во врска или ќе му кажам чао у мој стил
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу.
Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот.
Одри Хепберн
Кон врв
Tiggy Vicious Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Consume. Be silent. Die.

Регистриран: 27.Октомври.2009
Поени: 6238
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tiggy Vicious Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јануари.2011 во 20:21
Originally posted by LiDivio LiDivio напиша:

Гледаш, тоа било свето изневерување. Извини за ремет, глеам осетлива тема ти е тоа.

Него...

Глупо ми е тоа некако, шо знам...
Или ја па мутава не сум таква...
Обично мување ајде де... ама „еј душо фатени сме“ со еден и „коа ќе се муваме?“ со друг ми е безвезе некако.
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality
Кон врв
Anarhist Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 14.Ноември.2006
Локација: Vinica
Поени: 471
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Anarhist Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јануари.2011 во 23:15
Ma ne bi bilo interesno ako e dozvolena slobodna vrska, neli ...
Кон врв
емил Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Регистриран: 11.Август.2009
Поени: 85186
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јануари.2011 во 01:13
Originally posted by Anarhist Anarhist напиша:

Кој ти е кажал дека не е дозволена ?Не е дозволена само во патриахартната мисла на соответниот човек.Има многу ослободени луѓе каде не ги интересира нивниот партнер преку денот со кого е ,важно дека вечер си е кај него.
Кон врв
Blue Scarlet Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Амазонка

Регистриран: 03.Ноември.2009
Поени: 9011
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Blue Scarlet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јануари.2011 во 01:16
Originally posted by емил емил напиша:

Originally posted by Anarhist Anarhist напиша:

Кој ти е кажал дека не е дозволена ?Не е дозволена само во патриахартната мисла на соответниот човек.Има многу ослободени луѓе каде не ги интересира нивниот партнер преку денот со кого е ,важно дека вечер си е кај него.

Abe ajde .... Da ne e toa malku BEZ VRSKA a?
Lupus non mordet lupum.

Vulneratus non victus!

Кон врв
емил Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Регистриран: 11.Август.2009
Поени: 85186
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јануари.2011 во 01:21
Зошто да е без врска ?Кажав има луѓе секакви.
Кон врв
Blue Scarlet Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Амазонка

Регистриран: 03.Ноември.2009
Поени: 9011
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Blue Scarlet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јануари.2011 во 01:23
Slobodna vrska = Vrska bez Vrska de ... голема%20насмевка
Lupus non mordet lupum.

Vulneratus non victus!

Кон врв
mrzla Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
натурална девојка

Регистриран: 14.Мај.2008
Поени: 13330
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mrzla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јануари.2011 во 03:26
Originally posted by renatax renatax напиша:

Originally posted by bibce bibce напиша:

.............nema slobodna vrska.ili si vo vrska ili si bez vrska.........znaci ako imash  sloboda.......... vo vrskata..........ke mrdnesh levo desno i op.nesto ke se desi....a ako si imash  vrska kako sto treba...... ke nemash vreme za mrdanje.............  намигнување
И  јас имам ваков став!даПремногу слобода во врската создава услови за  нови познанства,а од нив свашта може да произлезе....затоа док траје  нек траје,па ако не иде  одиме во потрага на нов партнер.

запознавањата на пријателите ги има насекаде,ако ти не ги гледаш како се ракуваат и му произлегуваат некои нови пријателки...тој може и цел ден со тебе да е,ама може и вака по форуми и фб и на триста други места да си праи муабет така нели??
На тие работи нема забрана,битно е од сите луѓе што ќе си запознаеш да знаеш да споредиш и да видиш тој што е до тебе колку вреди.
Ставов малку не ти го разбирам
И бричот падна на колена пред зборот:

Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв
Кон врв
mrzla Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
натурална девојка

Регистриран: 14.Мај.2008
Поени: 13330
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mrzla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јануари.2011 во 03:29
Originally posted by BiG_kIsS BiG_kIsS напиша:

За тие што незнаат... Слободна врска е кога идеш со некој ама сепак си слободен и можеш да се муваш со други.... Што мислите за тоа? Дали е добро или лошо?Јас мислам дека е супер... Пошо јас сум моментално во таква врска и супер ми дојде по година и пол идење...Big%20smile И сега дури ни е многу боље..... Не се караме, повеќе се смееме.... А и плус ни треба ова за малку да се издуваме.... Пред да стане врската посериозна (од тоа што беше)Smile
Сега убаво го видов насловов
За ова што овој што ја отворил темава,не зборува за врска а најмалку за слободна,туку дека можеш да се муваш со повеќе во исто време.......како ќе знаеш кој од нив е ти е дечко а кои мувачи,кога сите се исто

Слободна врска е нешто друго
И бричот падна на колена пред зборот:

Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 10111213>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,156 секунди.