![]() |
|
Вицотека |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 185186187188189 240> |
Автор | |
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Лисицата гледа во небото ... горе ... кој лета лево, кој десно ... кој во центар ... и го прашала орелот - зошто вака летате, хаос ... орелот - НЕЕЕЕЕЕЕ ... ТОА Е ДЕМОКРАТИЈА ... И така лисицата си помислила... ако е ДЕМОКРАТИЈА ... ќе оди не нанапред туку НАНАЗАД ... и така како што одела наназад ... се наденала на Волкот ... Го прашала орелот - каква е оваа демократија ... Волкот ми се качи ???!!„ Орелот - ДЕМОКРАТИЈАТА Е ГОРЕ ... А НЕМА ДОЛУ !!! ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Во рамениците е поширока од колковите ... Мажите се горе пошироки - долу потесни, катастрофа ... Тоа се поправило после кај жените ... горе рамениците помали ... а долу пошироки ... И ако падни маж - падја на ТЕМЕ, а жена - паѓа на ЗАДНИК ... затоа жените се како мачките ... уффф .... ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Schatzii ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
Пепелашка му вели на принцот:
- Обувката ми е таман! Кога ќе правиме свадба? - Тоа беше полуфинале. Сега ќе ги мериме градите |
|
Dream what you want to dream;
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
|
![]() |
|
Schatzii ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
Трајче му се жали на Трпета:
- Знаеш ли ти дека жена ми ме изневеруе с'с петла, најде пердуви у кревет! -Ееее,тој не е ништо, мене жена ми ме изневеруе с'с камион, најде га шофера у мој кревет! ![]() |
|
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
|
![]() |
|
Седи девојка во скопски автобус и слуша музика на слушалки, кога влегува некој дедо. Застанува покрај неа и по пет минута ја влече за ракав:
-Ајде, стани дедото да седне, помлада си. -Откачи ми се, стара будало -рекла девојката. Човекот. ...-О да ти е *** матер, и татко ти да го е***, е*** ти сестра и тетка и стрина и сè по список ти е***... Девојката: -Е па кога можеш толку да е***, тогаш можеш и да стоиш. ![]() |
|
|
![]() |
|
- Драга, денеска си направила одлична вечера. Зошто не правиш вакво јадење секој ден?
- Епа драги, тоа е затоа што овие печурки се јадат само еднаш во животот. |
|
|
![]() |
|
sneska_v ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
си шеткала црвенкапа низ шумичката и го стретнала пинокио, го свлечкала зад една грмушка, му седнала на фацата и почнала да вика: лажи пинокио лажиии!!! |
|
![]() |
|
sneska_v ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
Перо
му праќа писмо на синот во кое се наоѓала банкнота од 500ден. Во
писмото покрај банкнотата имало и лист на кој што пишувало:
|
|
![]() |
|
Omar ![]() Сениор ![]() ![]() Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Учителката го прашува Дарко:
|
|
![]() |
|
pmmladen ![]() Сениор ![]() Регистриран: 21.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 333 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
KINGDAVID ![]() Сениор ![]() ![]() Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9425 |
Стига честитка на некое дете: -Дедо мраз не постои, родителите ти ги купуваат поклоните! Поздрав од Жулиан Асанж – ВикиЛикс. ![]() |
|
SOLI DEO GLORIA
|
|
![]() |
|
KINGDAVID ![]() Сениор ![]() ![]() Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9425 |
Отишол Цветко кај некоја гатачка, да му ја каже судбината. Гатачката му ја земала дланката и почнала: - Прво ќе ве заколат, па ќе ве одерат, па ќе ве испечат, па ќе ве изедат… - Чекај, чекај, дај да си ги извадам ракавициве од свинска кожа. |
|
SOLI DEO GLORIA
|
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Се фалеле Игорче, Стојанче и Трпе кој има побрз татко.
Игорче: Мојот татко е побрз од стрела. Кога ќе ја исфрли пред неа може да стигне. Стојанче: Тоа не е ништо. Татко ми е ловџија. Трча побрзо од к*ршум. Трпе: Абе видете сега. Татко ми работи во министерство. Работно време му е до 4 саат, а тој е дома во 2 и пол. |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 185186187188189 240> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |