|
Последно нешто што ме насмеа..... |
Внеси реплика | страница <1 152153154155156 277> |
Автор | |
databis
Сениор Регистриран: 26.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 177 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mom: Hey honey! I got a Facebook! Now I can message you and be your best bud!!!!!!!!
You: Mom, you got a Facebook!?!?! WTF!??!! Mom: What does 'WTF' mean? You: Oh... it means "Welcome To Facebook..." |
|
Schatzii
Сениор Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Што прави Чак Норис на дрво? Гледа Кога лисјата паѓаат во живо |
|
Dream what you want to dream;
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
|
Schatzii
Сениор Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Новогодишна СМС порака:
- Едната нога ми е Нова Година, другата ми е Божиќ. Ајде да се најдеме меѓу празниците. |
|
Dream what you want to dream;
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
|
KINGDAVID
Сениор Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9425 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SOLI DEO GLORIA
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...mene "zevzek"...koja li beshe godina?!,
.... uvek ...me smee! |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
оваа...цела страна......циркус била... поготово возвратената љубов ...
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
FeaR
Сениор False Evidence Appearing Real Регистриран: 15.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 5307 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
"А ти поарен да не си?" -македонски начин на прифаќање критика
|
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мислам дека ова сум јас кога ме носел штркот. |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
KINGDAVID
Сениор Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9425 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Како брои Мурињо до 5? - Чави, Педро, Виља, Виља, Хефрен. |
|
SOLI DEO GLORIA
|
|
KINGDAVID
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кој празник најмногу го мразат Реал Мадрид? - Света Петка. |
|
SOLI DEO GLORIA
|
|
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Една порака ....
Сите желби и замисли да ти станат стварност во 2111 најмила .................
|
|
Sho-Sana
Сениор Регистриран: 24.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2944 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ZENSKA LOGIKA
Putujem autobusom. Krcat je i baš mi se ne gura do aparata da poništim kartu. Zamoliću ženu ispred da je poništi. Kako da joj se obratim, sa ti ili Vi? Na pretposlednjoj stanici nije sišla. Znači, putuje do kraja. Malo je bolje osmotrim i vidim da nosi bocu vina. Sigurno ide kod nekog muškarca, rekla bih. Vino spada u skuplju kategoriju. Muškarac je, dakle, zgodan. U mom naselju su dva zgodna muškarca - moj muž i moj ljubavnik. Mom ljubavniku sigurno ne ide, jer ja sada idem kod njega. Dakle, ide kod mog muža. Moj muž ima dve ljubavnice - Tamaru i Marinu. Tamara je trenutno na godišnjem. Na to ću : " Marina , možes li molim te, da mi poništiš kartu?" Marina : "Mi se poznajemo??????!" |
|
Ако сретнеш човек со кој:
- вреди да зборуваш а не зборуваш, си го изгубил човекот, - не вреди да зборуваш а зборуваш, си го изгубил зборот. Мудриот човек не ги губи ни човекот ни зборот. Конфучиe |
|
Внеси реплика | страница <1 152153154155156 277> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |