![]() |
|
Мали поуки за животот |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 5152535455 186> |
Автор | |
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
НЕ ТРЕБА ДА СЕ СЕКИРАМЕ ... ПО 100 ГОДИНИ СЕКИРАЦИЈАТА НЕМА ДА БИДЕ ТОЛКУ ВАЖНА !!! ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
кога ќе допреш до дното,единствен избор е да се искачиш повторно.
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
bluebell ![]() Сениор ![]() ![]() the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
КОГА БЕВ МЛАД МИСЛЕВ ДЕКА ПАРИТЕ СЕ НАЈВАЖНИ ВО ЖИВОТОТ, СЕГА КОГА ОСТАРЕВ, ЗНАМ ДЕКА НАВИСТИНА Е ТАКА!
ОСКАР ВАЈЛД |
|
always look on the bright side of the life!
|
|
![]() |
|
stigma04 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 2661 |
"Единствено би сакал да имам онолку колку што треба за да не ми завидуваат, но не толку малку за да будам милосрдие кај блиските
|
|
Jas sum pepel tamu kade sto bev ogan
|
|
![]() |
|
zamislena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Од сите форми на претпазливост.......претпазливоста во љубовта ......можеби е .....најфаталната за вистинска среќа........ |
|
![]() |
|
majstorce62 ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Мажот што вистински си ја сака жената не долзволува да заработи повеќе од оа штотаа може да потроши. тогаш се јавува потреба од втора жена.
|
|
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|
![]() |
|
bluebell ![]() Сениор ![]() ![]() the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
Е, сега баш ме утеши! Ќе си се задоволам со тоа што го имам!
![]() |
|
|
|
![]() |
|
majstorce62 ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Жана ми одамна се утеши па си живеме среќно и во слога.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Еве и јас од денеска ќе го следам вашиот пример, чесен пионерски збор!
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
zamislena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Твојот ум е твој господар.Може од рајот да направи пеколи од пеколот да направи рај.Биди внимателен што сееш во твојата градина на идеи.Не може од семето на трнот да никне грозје.............. |
|
![]() |
|
MyWay ![]() Сениор ![]() ![]() Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Проблемот со светот е дека глупавите се целосно уверени а интелегентните полни со сомнеж............
|
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... ![]() |
|
![]() |
|
Што помалку имаме, повеќе даваме, се чини дека е апсурдно, но тоа е логиката на љубовта- Мајка Тереза
|
|
|
|
![]() |
|
Дај му повеќе одмор на јазикот, отколку на рацете- Тургењев
|
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 5152535455 186> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |