IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Забава > Штосеви, вицеви...
  Активни теми Активни теми RSS - Вицотека
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Вицотека

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 185186187188189 240>
Автор
Порака
marco_antony Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Јули.2006
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 11062
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marco_antony Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Декември.2010 во 22:31

Лисицата гледа во небото ...
горе ...
кој лета лево, кој десно ... кој во центар ...

и го прашала орелот
- зошто вака летате, хаос ...

орелот
- НЕЕЕЕЕЕЕ ... ТОА Е ДЕМОКРАТИЈА ...

И така лисицата си помислила...
ако е ДЕМОКРАТИЈА ...
ќе оди не нанапред туку НАНАЗАД ...

и така како што одела наназад ...
се наденала на Волкот ...

Го прашала орелот
- каква е оваа демократија ... Волкот ми се качи ???!!„

Орелот
- ДЕМОКРАТИЈАТА Е ГОРЕ ... А НЕМА ДОЛУ !!!

PARADISE MACEDONIA
Кон врв
marco_antony Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Јули.2006
Локација: Macedonia
Поени: 11062
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marco_antony Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Декември.2010 во 22:33
Originally posted by zamislena zamislena напиша:

<SPAN style="WIDOWS: 2; TEXT-TRANS: none; TEXT-INDENT: 0px; BORDER-COLLAPSE: separate; FONT: medium 'Times New Roman'; WHITE-SPACE: normal; ORPHANS: 2; LETTER-SPACING: normal; COLOR: rgb(0,0,0); WORD-SPACING: 0px; -webkit-border-horizontal-spacing: 0px; -webkit-border-vertical-spacing: 0px; -webkit-text-decorations-in-effect: none; -webkit-text-size-adjust: auto; -webkit-text-stroke-width: 0px" =Apple-style-span><SPAN style="LINE-HEIGHT: 16px; BORDER-COLLAPSE: collapse; FONT-FAMILY: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; COLOR: rgb(51,51,51); FONT-SIZE: 11px; -webkit-border-horizontal-spacing: 2px; -webkit-border-vertical-spacing: 2px" =Apple-style-span>
<P style="MARGIN-TOP: 10px; MARGIN-BOTTOM: 15px">Четири католички свештеници и една калуѓерка пијат кафе во кафуле на плоштадот „Св. Петар“ во Рим. Првиот свештеник се фали: - Син ми е свештеник. Кога и......да влезе некаде сите го викаат „Оче“!

<P style="MARGIN-TOP: 10px; MARGIN-BOTTOM: 15px">Вториот свештеник му одговара:- Син ми е бискуп и он кај и да влезе сите го нарекуваат „Ваша Милост“!

<P style="MARGIN-TOP: 10px; MARGIN-BOTTOM: 15px">Третиот свештеник на тоа додава:- Син ми е кардинал, и кога он ќе се појави некаде сите му се обраќаат со „Ваша Еминенцијо“!

<P style="MARGIN-TOP: 10px; MARGIN-BOTTOM: 15px">Четвртиот само ги слушал па гордо им одговорил:- Син ми е Папа, кога он ќе влезе некаде, сите се клањаат и му се обраќаат со „Ваша Светост“!

<P style="MARGIN-TOP: 10px; MARGIN-BOTTOM: 15px">Калуѓерката цело време молчела и си пиела кафе, па сите се свртеле накај неа и ја прашале:- А, вие...?

<P style="MARGIN-TOP: 10px; MARGIN-BOTTOM: 15px">На ова таа гордо одговорила:

<P style="MARGIN-TOP: 10px; MARGIN-BOTTOM: 15px">Јас имам ќерка....- згодна- висока 175cm- обем на гради 96cm- обем на струк 60cm- обем на колкови 90cm

<P style="MARGIN-TOP: 10px; MARGIN-BOTTOM: 15px">humor-koj-so-sto-se-pofalil

<P style="MARGIN-TOP: 10px; MARGIN-BOTTOM: 15px">...е, кога она ќе влезе некаде, сите и се обраќаат со „О, МОЈ БОЖЕ!“

</SPAN></SPAN>

Во рамениците е поширока од колковите ...

Мажите се горе пошироки - долу потесни,
катастрофа ...

Тоа се поправило после кај жените ...
горе рамениците помали ...
а долу пошироки ...

И ако падни маж - падја на ТЕМЕ,
а жена - паѓа на ЗАДНИК ...

затоа жените се како мачките ...

уффф ....

PARADISE MACEDONIA
Кон врв
Schatzii Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Мај.2010
Локација: Germany
Поени: 10600
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Schatzii Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Декември.2010 во 11:30
Пепелашка му вели на принцот:
- Обувката ми е таман! Кога ќе правиме свадба?
- Тоа беше полуфинале. Сега ќе ги мериме градите
Dream what you want to dream;
Go where you want to go;
Be what you want to be,
because you have only one life and one chance to do all the things you want to do.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Schatzii Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Декември.2010 во 11:35
Трајче му се жали на Трпета:
- Знаеш ли ти дека жена ми ме изневеруе с'с петла, најде пердуви у кревет!
-Ееее,тој не е ништо, мене жена ми ме изневеруе с'с камион, најде га шофера у мој кревет!

газење%20од%20смеење
Go where you want to go;
Be what you want to be,
because you have only one life and one chance to do all the things you want to do.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Schatzii Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Декември.2010 во 11:38
Седи девојка во скопски автобус и слуша музика на слушалки, кога влегува некој дедо. Застанува покрај неа и по пет минута ја влече за ракав:
-Ајде, стани дедото да седне, помлада си.
-Откачи ми се, стара будало -рекла девојката.
Човекот. ...-О да ти е *** матер, и татко ти да го е***, е*** ти сестра и тетка и стрина и сè по список ти е***...
Девојката: -Е па кога можеш толку да е***, тогаш можеш и да стоиш.

смеење
Go where you want to go;
Be what you want to be,
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Schatzii Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Декември.2010 во 11:43
- Драга, денеска си направила одлична вечера. Зошто не правиш вакво јадење секој ден?
- Епа драги, тоа е затоа што овие печурки се јадат само еднаш во животот.
Go where you want to go;
Be what you want to be,
Кон врв
sneska_v Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Јуни.2009
Поени: 3455
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sneska_v Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Декември.2010 во 19:26

си шеткала црвенкапа низ шумичката и го стретнала пинокио, го свлечкала зад една грмушка, му седнала на фацата и почнала да вика: лажи пинокио лажиии!!!

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sneska_v Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Декември.2010 во 16:11

Перо му праќа писмо на синот во кое се наоѓала банкнота од 500ден. Во писмото покрај банкнотата имало и лист на кој што пишувало:
- "Драги сине, еве ти ги праќам оние 500 денари кои ми ги бараше, и само да знаеш 500 се пушува со две нули а не со три, џабе те праќам на факултет!"

Кон врв
Omar Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Too young to die...

Регистриран: 22.Февруари.2009
Поени: 12633
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Omar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Декември.2010 во 16:20
Originally posted by sneska_v sneska_v напиша:

си шеткала црвенкапа низ шумичката и го стретнала пинокио, го свлечкала зад една грмушка, му седнала на фацата и почнала да вика: лажи пинокио лажиии!!!

дадада
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sneska_v Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Јануари.2011 во 22:38

Учителката го прашува Дарко:
-Дарко колку се 5+5?
-Десет!!!
-Дарко немој да ми броиш на прсти, ајде двете раце во џеб и кажи ми колку се 5+5!!!
-Единаесет учителке!!!

Кон врв
pmmladen Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 21.Август.2008
Поени: 333
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pmmladen Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Јануари.2011 во 23:25
Originally posted by Schatzii Schatzii напиша:

Седи девојка во скопски автобус и слуша музика на слушалки, кога влегува некој дедо. Застанува покрај неа и по пет минута ја влече за ракав: -Ајде, стани дедото да седне, помлада си. -Откачи ми се, стара будало -рекла девојката. Човекот. ...-О да ти е *** матер, и татко ти да го е***, е*** ти сестра и тетка и стрина и сè по список ти е***...Девојката: -Е па кога можеш толку да е***, тогаш можеш и да стоиш.

смеење

Кон врв
KINGDAVID Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Solomon's father

Регистриран: 09.Октомври.2008
Поени: 9425
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KINGDAVID Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јануари.2011 во 00:37

Стига честитка на некое дете:

-Дедо мраз не постои, родителите ти ги купуваат поклоните!

Поздрав од Жулиан Асанж – ВикиЛикс.  голема%20насмевка
   SOLI DEO GLORIA
Кон врв
KINGDAVID Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Solomon's father

Регистриран: 09.Октомври.2008
Поени: 9425
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KINGDAVID Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јануари.2011 во 01:43

Отишол Цветко кај некоја гатачка, да му ја каже судбината. Гатачката му ја земала дланката и почнала:

- Прво ќе ве заколат, па ќе ве одерат, па ќе ве испечат, па ќе ве изедат…

- Чекај, чекај, дај да си ги извадам ракавициве од свинска кожа.
   SOLI DEO GLORIA
Кон врв
емил Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Регистриран: 11.Август.2009
Поени: 85186
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јануари.2011 во 09:31
Се фалеле Игорче, Стојанче и Трпе кој има побрз татко.
Игорче: Мојот татко е побрз од стрела.
Кога ќе ја исфрли пред неа може да стигне.
Стојанче: Тоа не е ништо. Татко ми е ловџија. Трча побрзо од к*ршум.
Трпе: Абе видете сега. Татко ми работи во министерство. Работно време му е до 4 саат, а тој е дома во 2 и пол.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 185186187188189 240>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,297 секунди.