|
Зоран ЗАЕВ... одново се ЗАКАНУВА !? |
Внеси реплика | страница <1 89101112 13> |
Автор | |||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...uchen chovek nema shto !
inache ,..eve ti ushte dokazi sa poshtenosta na tvoite ljubimci : "За Скопје 2014 апсолутно се реализираат болни хирови на поединци. Се градат споменици од античко време, се инвестира во лавови, во триумфални капии. Како за пример, триумфалната капија е четири ипол милиони евра. Целиот плоштад во Струмица со целата подземна инфраструктура, подземни канализации, водоводи, електрокабли, телекомуникациски кабли со подземните сообраќајници, сето она што е одозгора направено со гранитот, со урбаната опрема, двете фонтани, саат кулата и се е три ипол милиони евра. Толку се лавовите отприлика исто така. Тоа е разликата." |
|||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|||
Zlatnik
Сениор Регистриран: 23.Август.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Леле, ме „отепа“ со одговоров! А, претходно мислев дека само се зезаш. Навистина незнаев дека треба во детали да ти објаснувам што се се’ подразбира под „отворање нови работни места“. Но, очигледно човек треба(ло) да ти нацрта. Извини што те преценив. Туку, остај тоа. И една друга (off topic)* работа ми падна во очи. Гледам си решил и ти да наоѓаш и да поправаш граматички и правописни грешки. Од една страна тоа е убаво, но сепак, за тоа не е доволно само желбата „да се возврати ударот“, туку за тоа треба да се има способност, знаење, капацитет ...
По мое мислење, овде по сеизгледа те збуниле „човечињата“, па не си можел да ја проследиш смислата на целата реченица. Затоа еве ја сега истата реченица, но без „административците“: „Секако дека новите работни места треба да бидат за нововработените кои ќе работат во стопанството, а не во јавна адмимистрација, за да бидат на грбот на народот, ...“ Се надевам дека сега воочи каде ја имам ставено негацијата „не“, и сфати зошто не треба да стои и твоето ne ( m.z.), таму каде што ти го имаш ставено како твоја „поправка“! Во тој случај би имале двојна негација или, ако сакаш, негација на негацијата, што само по себе дава - афирмација! Како што можеш(?!) да видиш, за да ме поправаш мене, ќе ти треба многу повеќе од тоа што моментално го имаш! * - Иако овој коментар е за во „јазичното катче“, би го/ја замолил модераторот, да не го брише, за да може да послужи како пример. |
|||
Неоттуѓиво е правото на секој поединец да живее во својата заблуда!
|
|||
novace
Сениор Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Заев ....НЕ МОЖЕ да биде КАНАБОЛИСТ!
пс
Одговарајќи на прашања од граѓаните, актуелниот потпретседател на СДСМ Зоран Заев објаснуваше што сакал да каже со изјавата дека ќе јаде живи луѓе и зошто го критикува Скопје 2014 кога истото го гради во Струмица. Еве ги неговите одговори во целост, без кратење, без литературна проверка и без лекторирање. Видеото во целост можете да го погледнете на http://www.sdsm.org.mk/default.aspx?mId=55&agId=5&articleId=4669
|
|||
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
|||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
“Јадењето“ живи луге е пракса кај нас, односно “јадењето“ на нивните живци.Зошто?
Па секојдневното информирање за некои немили ситуации-ни ги скина живците. Денеска читам за лугето со пресадени бубрези=ке им ги качувале цените на лековите кои им се неопходни трансплатантот да се одржи инаку завршуваат на дијализа и џабе им биле маките со пресадувањето и џабе членовите на семејството останале без бубрег само да си спасат блискиот свој. Ке коментираме колку Заев згрешил со изјавата ( а не се знае ни дали некогаш ке се врати на власт-значи не се знае дали ке има прилика да ги оствари своите цели) Ми се смачи од демагошки одвлекувања на вниманието од вистинската катастрофална ситуација во земјава. |
|||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...ako sakash nekoj pravilno da te razbere (ne)stavaj zapirki tamu kaj shto treba,... ..zatoa shto taka kako shto si ja sklepal rechenicata , .."za da bidat na grbot na narodot",...se odnesuva na ova,..."Секако дека новите работни места треба да бидат за нововработените кои ќе работат во стопанството,"...sprema toa...itekako fali edno ne! ...inache , koga stanuva zbor za dvojna negacija , makedonskiov e prepoln so niv ! ...a i normalno e da se zgreshi ponekogash! ...zatoa ,...ne popuvaj premnogu u prazno ! |
|||
|||
novace
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Жалам ....што толку те вознемири веста ...за тоа дека крадоначалникот струмички Заев ..ете не бил КАНАБОЛИСТ...наместо...КАНИБАЛ(ист)..
Ако забележи..човечево е со доста сиромашен фонд на поими..односно не ги „разбира„ странските поими....кои кај нас често и во голема мера се користени...како супституција за домашниот појам ЧОВЕКОјадец..се разбира
пс
А тоа е чинам и голема грешка ..на ОБРАЗОВНИОТ СИСТЕМ во минатото?
ппс
Се моли личноста со интерен код од мене обележан како К.К
да не спамира..
Благодарам за разбирањето.
Изменето од novace - 27.Декември.2010 во 15:37 |
|||
|
|||
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
bez razlika shto....lopovot nashol da zboruva za...lopovite! |
|||
|||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Не е грешка на образовниот систем-не може сите да научат се (не беа сите одлични) Крива е политичката “дозвола“ за влез на многумина “оратори“ |
|||
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
paa....kako na koj,
...na vrhovniot mu ide ( k'o "podmachkana")matematikata,...stopati dokazal do sega, ..na nekoi pa, literaturniot makedonski,.. ...na treti ete,...stranskite "domashni" kovanici...i.t.n... sve u svemu"...navistina visoko obrazovan narod! |
|||
|||
novace
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
К.К. (КаКа) да не спамира..нека напише нешто свое лично и автентично..
|
|||
|
|||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
размисли пред да напишеш глупост
|
|||
novace
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Dobri demokratski izjavi dade Zaev pak...
malogragjanstina breeeeee |
|||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|||
novace
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Само што и јас не знам сега.....ДАЛИ треба да го болдирам текстот....за да некои овде... со видливо „оштетен„ вид..конечно да си ПРОгледаат
|
|||
|
|||
Внеси реплика | страница <1 89101112 13> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |