|
A1 Teлевизија најгледана? Зошто? |
Внеси реплика | страница <1 3435363738 41> |
Автор | |
annaja
Сениор Регистриран: 21.Април.2010 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 531 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Е и ова чудо да го видам....некој толку работи????? 24ч.во денот? работа и само работа......
|
|
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ги нема Латас и Вучиќ на неа.
|
|
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|
marsovec
Сениор Регистриран: 18.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 3378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сега по обидите да се затвори и притисоците...ќе биде и повеќе гледана...Латас ќе пукне од мака...
Изменето од marsovec - 26.Декември.2010 во 22:26 |
|
СЕ Е КОНЕЧНО САМО ГЛУПОСТА Е БЕСКОНЕЧНА - САМО КАЈ НАС
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...ako ne povekje , barem eden ke ima +...mene!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
annaja
Сениор Регистриран: 21.Април.2010 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 531 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ја се плашам дека ќе успеат да ги заќутат,што не го пожелуван тоа.Ако некои од нив чита,да им порачам да не се обесхрабруваат и да продолжат така,на Македонија и треба ваква телевизија како што е А1.
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
зошто е најгледана?
зашто Латас не се кези од екранот кога некого апсат а и зашто колку-толку известува пореално А1 секогаш ја критикуваше власта...која и да беше...не само ВМРОвската власт |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
annaja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сега е гледана ..повеќе заради тоа ..да се види колку новинарите во А1 ќе си го бранат газдата ... еден од поголемите моќници ..кај нас.... ...Сите телевизии критикуваат она што е за критика ... ама таков циркуз како на А1 ....никаде не видовме ... |
|
majstorce62
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кај колку семејства правдата се насмевна со вистинската насмевка, благодарение на големото уво на а1 и нивните брзи интервенции.
|
|
|
|
majstorce62
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
секогаш се први со сензационални инормации.
|
|
|
|
Schatzii
Сениор Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не дека по квалитетот на програмата се издвојува од другиве мк телевизии, сите се едно големо ср***, но од мк телевизии најчесто
застанувам на а1, најмногу поради идол и претходно поради вовед во анатомија и очајни домаќинки
а вести знам да изгледам или на а1 или на канал 5...
annaja убаво објасни зошто вестите на а1 се погледани, навистина презентерките им се на место и со оној дел за Ивона потполно се согласувам, претеризам, такви спикери воопшто не се за пред камера
Изменето од Schatzii - 27.Декември.2010 во 12:06 |
|
Dream what you want to dream;
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
|
bluebell
Сениор the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Prv pat pisuvam ovde, ama moe mislenje e deka A1 bese prva privatna tv i narodot mozebi povekje i od navika ja gleda, a i mnogu velat deka im e stavena na prviot kanal, taka da stom ke go upalat televizorot taa se vklucuva, a najgledani im se vestite sekako, zatoa sto tie sekogas se protiv vlasta, i pisuvaat za socijalni temi, taka da siromastijata se pronaogja nekako, inaku jas ne sum fan na A!
|
|
always look on the bright side of the life!
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
јас уште како мал ја гледам А1..и најдобра е..секогаш била на дугмето 1...дури и антената немаше потреба да ја "префрламе"...само дедо ми со дањинското..и оп,еве ти А1.
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па во се единствени.
Ако сакаат и другите да ја достигнат нивната гледаност нека поднесат молба да им ги позатворат газдите- и по можност главните уредници |
|
Внеси реплика | страница <1 3435363738 41> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |