|
Драг ИДИВИДИ |
Внеси реплика | страница <1 5152535455 100> |
Автор | |
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Drag idividi...sakam samo da ti kazam deka sum dobrai da te pozdravam
|
|
na oko
Сениор koj sum jas koj sum jas Регистриран: 25.Декември.2009 Статус: Офлајн Поени: 4866 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
draga idividi,vikaat idela nova godina,pa ja da probame da bideme malku poveseli.Vazi?
|
|
na kamen shto se trkala mov ne se nafaka
|
|
Џо
Сениор Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Драг ИдиВиди...
:] |
|
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Драг ИДИВИДИ
идат и тешки денови,тажни неподносливи Бараш утеха во ситници,сакаш да најдеш причина дека сепак има и добри нешта околку тебе. Но не е лесно,и покрај сите напнати луѓе и врекала со кои успевав некако да се снајдам,на крај попуштив и во тој момент изубив и едно малечко мило сонце,детенце на кое никогаш повеќе нема да му погалам косичката Ќе пробам да одморам од се,до тогаш се најдобро |
|
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Драг Идивиди...
конечно во мојава историја плави очи сонценце... математичарка Изменето од volkswagen - 30.Декември.2010 во 11:13 |
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Драг идивиди...
Цел мој глуп живот се сама правам, сама врски да се влечело, сама да се заработувало, сама со се живо и диво се справувам. Добро бе, не можам ли да се опружам и да се опуштам малце и ова волов мој дома што ми е како дел од инвентаров -таканаречен татко, малце од малце да ми помогне за било што? Десет минути во денон проклет, скапам на ми посвети, бар и да изглуми дека го интересира кај ќе славам Нова година... или било што... But then again... како до сега, така и од сега. И денес се осеќам како козметичарка/шминкерка или што и да е... И планирам со постов да ја завршам 2010... ко да е голема работа... И ај така... I should just be my own best friend, not f**k myself in the head with... ...stupid men... |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Драг Идивиди и муциња мои форумски.... среќни празници и се најубаво во новава што не чека....
аа... оваа тигаркава.... баш сакам да си фати вечер дечко ор самтинг и да и тргни на убаво пошто заслужува ... Се убив од шетање ама мислам дека одбрав добри ствари за „нигериве“... И..., телефонот е супер, и песни убави имаше на плоштад додека акав по градов, и в кафана собрани одбор дружина, бате денес нешто посебно ми е кроток, малата повторно го активирала фејсот, не станав за на школо.... абе убав денов.... Изменето од volkswagen - 31.Декември.2010 во 15:51 |
|
Џо
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Драг ИдиВиди...среќна нова година...
иии...на сите форумаши и дрогираши среќна нова година... ии...овај фолксваген да си фати таа математичарката... ии овај...тиги да се смири со татко и... ии...onaj whatever... П.С. Сакам мулти-ефект процесор ии дамата од сонот... |
|
|
na oko
Сениор koj sum jas koj sum jas Регистриран: 25.Декември.2009 Статус: Офлајн Поени: 4866 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
drag idividi,shto beshe,beshe,shto ke bide ke bide,pa shto da mu ja mislime?Aj srekna nova na site forumdzii.
|
|
na kamen shto se trkala mov ne se nafaka
|
|
харизма
Група Регистриран: 11.Декември.2010 Статус: Офлајн Поени: 56 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Drag idividi.... Epa aj srekna nova na site sve najubavo mn pari, ljubov, zdravje, sex i tako dalje i tako dalje
|
|
Џо
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И така Драги ја ти зборам...
Јас и Она , или Она и Јас е многу покреативно и попродуктивно него Јас и Јас или Она и Она... веруј ми... али срање...карма... |
|
|
Anthony
Сениор Регистриран: 17.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3379 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sakam da im ja cestitam Novata Godina na site chlenovi na forumot.
Vo novata godina so novi sili vo novi forumski pobdi :) |
|
It’s nice to be important....it’s important to be nice!
|
|
sneska_v
Сениор Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Drag Idividi...........srekna nova godina,jas preterav so slavenje..........uzivajteeeeee
|
|
Ѕвончица
Сениор Ice Cold. Регистриран: 07.Август.2010 Статус: Офлајн Поени: 448 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А што, ти мислеше дека нема да се вклучам и да ти посакам повеќе членови и успех во Новава Година, епа си се зафркнал драг мој!
Јас сум таква, две секунди ме има, три ме нема. Понекогаш, ми се смачува од се‘, или едноставно, немам ни време ни простор, ни желба. Сакам, да им посакам среќна НГ на сите членови, особено моите омилени, (мили тие, се надевам дека си поминале убаво вечерта, па и втората) и на сите останати, им посакувам се најубаво, и нека среќата и љубовта бидат нивни сопатници оваа година, нивни најверни пријатели. Се најубаво... Ѕвонец |
|
Внеси реплика | страница <1 5152535455 100> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |