IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Општо > Разно
  Активни теми Активни теми RSS - Драг ИДИВИДИ
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Драг ИДИВИДИ

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 5152535455 100>
Автор
Порака
 Оцена: Оцена на тема: 1 Гласови, Просечно 5,00  Тема Пребарувај Тема Пребарувај  Опции за темата Опции за темата
ANITA11 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Јануари.2009
Статус: Офлајн
Поени: 21488
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ANITA11 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Декември.2010 во 23:01
Drag idividi...sakam samo da ti kazam deka sum dobraголема%20насмевкаi da te pozdravamголемо%20гушкање
Кон врв
na oko Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

koj sum jas koj sum jas

Регистриран: 25.Декември.2009
Поени: 4866
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај na oko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Декември.2010 во 09:24
draga idividi,vikaat idela nova godina,pa ja da probame da bideme malku poveseli.Vazi?
na kamen shto se trkala mov ne se nafaka
Кон врв
Џо Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Каубоец

Регистриран: 17.Ноември.2009
Поени: 2121
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Џо Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Декември.2010 во 13:57
Драг ИдиВиди...

:]
Ovo nebo nad nama
sjena je od zastora
kula na nebesima
u našim je prsima

Кон врв
mrzla Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
натурална девојка

Регистриран: 14.Мај.2008
Поени: 13330
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mrzla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Декември.2010 во 02:10
Драг ИДИВИДИ
идат и тешки денови,тажни неподносливи
Бараш утеха во ситници,сакаш да најдеш причина дека сепак има и добри нешта околку тебе.
Но не е лесно,и покрај сите напнати луѓе и врекала со кои успевав некако да се снајдам,на крај попуштив
и во тој момент изубив и едно малечко мило сонце,детенце на кое никогаш повеќе нема да му погалам косичката
Ќе пробам да одморам од се,до тогаш се најдобро
И бричот падна на колена пред зборот:

Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв
Кон врв
volkswagen Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Знам, комшивка ми е!

Регистриран: 18.Ноември.2008
Поени: 4820
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај volkswagen Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Декември.2010 во 11:12
Драг Идивиди...
конечно во мојава историја плави очи трепкање

сонценце...љубов бакнежбакнежбакнеж     математичарка тагаизненадување плазење

Изменето од volkswagen - 30.Декември.2010 во 11:13
Кон врв
Tiggy Vicious Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Consume. Be silent. Die.

Регистриран: 27.Октомври.2009
Поени: 6238
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tiggy Vicious Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Декември.2010 во 12:33
Драг идивиди...

Цел мој глуп живот се сама правам, сама врски да се влечело, сама да се заработувало, сама со се живо и диво се справувам. Добро бе, не можам ли да се опружам и да се опуштам малце и ова волов мој дома што ми е како дел од инвентаров -таканаречен татко, малце од малце да ми помогне за било што? Десет минути во денон проклет, скапам на ми посвети, бар и да изглуми дека го интересира кај ќе славам Нова година... или било што... But then again... како до сега, така и од сега.

И денес се осеќам како козметичарка/шминкерка или што и да е...

И планирам со постов да ја завршам 2010... ко да е голема работа...

И ај така...

I should just be my own best friend,
not f**k myself in the head with...
...stupid men...
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality
Кон врв
volkswagen Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Знам, комшивка ми е!

Регистриран: 18.Ноември.2008
Поени: 4820
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај volkswagen Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Декември.2010 во 15:41
Драг Идивиди и муциња мои форумски....големо%20гушкањебакнеж  среќни празници и се најубаво во новава што не чека....

аа... оваа тигаркава.... баш сакам да си фати вечер дечко ор самтинг и да и тргни на убаво пошто заслужува ...бакнеж

Се убив од шетање ама мислам дека одбрав добри ствари за „нигериве“...
 И..., телефонот е супер, и песни убави имаше на плоштад додека акав по градов, и в кафана собрани одбор дружина,  бате денес нешто посебно ми е кроток, малата повторно го активирала фејсот, не станав за на школо.... абе убав денов....

Изменето од volkswagen - 31.Декември.2010 во 15:51
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Каубоец

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Џо Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Декември.2010 во 16:10
Драг ИдиВиди...среќна нова година...

иии...на сите форумаши и дрогираши среќна нова година...

ии...овај фолксваген да си фати таа математичарката...

ии овај...тиги да се смири со татко и...

ии...onaj whatever...

П.С.

Сакам мулти-ефект процесор ии дамата од сонот...
Ovo nebo nad nama
sjena je od zastora
kula na nebesima
u našim je prsima

Кон врв
na oko Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

koj sum jas koj sum jas

Регистриран: 25.Декември.2009
Поени: 4866
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај na oko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Декември.2010 во 18:38
drag idividi,shto beshe,beshe,shto ke bide ke bide,pa shto da mu ja mislime?Aj srekna nova na site forumdzii.
na kamen shto se trkala mov ne se nafaka
Кон врв
харизма Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 11.Декември.2010
Поени: 56
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај харизма Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Јануари.2011 во 16:35
Drag idividi.... Epa aj srekna nova na site sve najubavo mn pari, ljubov, zdravje, sex i tako dalje i tako dalje  голема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Каубоец

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Џо Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Јануари.2011 во 19:41
И така Драги ја ти зборам...

Јас и Она , или Она и Јас  е многу покреативно и попродуктивно него Јас и Јас или Она и Она...

веруј ми...

али срање...карма...
Ovo nebo nad nama
sjena je od zastora
kula na nebesima
u našim je prsima

Кон врв
Anthony Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Декември.2007
Поени: 3379
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Anthony Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Јануари.2011 во 19:52
Sakam da im ja cestitam Novata Godina na site chlenovi na forumot.
Vo novata godina so novi sili vo novi forumski pobdi :)

It’s nice to be important....it’s   important to be nice!
Кон врв
sneska_v Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Јуни.2009
Поени: 3455
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sneska_v Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Јануари.2011 во 22:32
Drag Idividi...........srekna nova godina,jas preterav so slavenje..........uzivajteeeeeeголемо%20гушкање
Кон врв
Ѕвончица Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Ice Cold.

Регистриран: 07.Август.2010
Поени: 448
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ѕвончица Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јануари.2011 во 17:26
А што, ти мислеше дека нема да се вклучам и да ти посакам повеќе членови и успех во Новава Година, епа си се зафркнал драг мој!
Јас сум таква, две секунди ме има, три ме нема.
Понекогаш, ми се смачува од се‘, или едноставно, немам ни време ни простор, ни желба.

Сакам, да им посакам среќна НГ на сите членови, особено моите омилени, (мили тие, се надевам дека си поминале убаво вечерта, па и втората) и на сите останати, им посакувам се најубаво, и нека среќата и љубовта бидат нивни сопатници оваа година, нивни најверни пријатели.

Се најубаво...
Ѕвонец
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 5152535455 100>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,203 секунди.