IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Општо > Разно
  Активни теми Активни теми RSS - Ми текна на...
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Ми текна на...

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 107108109110111 123>
Автор
Порака
LiDivio Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор

Регистриран: 19.Мај.2010
Статус: Офлајн
Поени: 7265
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LiDivio Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Декември.2010 во 19:07

Во врска со школо и музика (Џо ме потсети), ми текна како ми беше кога слушнав дека се самоубил к*рт Кобејн... после школо дома се утепав од плачење (во осмо одд.)...тагатагатагасршено%20срце

R I P k*rT

Изменето од LiDivio - 24.Декември.2010 во 19:10
Кон врв
gonzo Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Мачкозил

Регистриран: 04.Декември.2008
Локација: У дневну
Поени: 3137
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај gonzo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Декември.2010 во 19:25

More mi tekna vaka vozejci se niz pustelijava na muabetot sto ni go kazaa za minskite polinja...Pred nekoja godina vo edna druga pustelija...

Vika sekoe minsko pole ima znak ... E sega ako go vidis ovoj crven triagolnik, a ne pisuva nisto na nego, znaci deka si na pogresnata strana od znakot...грицкање%20нокти

Cudno sto se ne ima covek u glava memorirano ...
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
Кон врв
Модератор
Модератор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LiDivio Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Декември.2010 во 19:28
МИ ТЕКНА НА...
IRON MAN
нека се јави ако е уште жив... тајм%20аут
Кон врв
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Поени: 12850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Декември.2010 во 12:02
рамкарите..
...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
ANITA11 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Јануари.2009
Поени: 21488
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ANITA11 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Декември.2010 во 13:39
mi tekna na la fille i la ninjaбакнеж
Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Декември.2010 во 22:38
Mi tekna..na.. toa kako utrevecer ke igraat голема%20насмевка

Кон врв
Tiggy Vicious Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Consume. Be silent. Die.

Регистриран: 27.Октомври.2009
Поени: 6238
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tiggy Vicious Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Декември.2010 во 23:13
Originally posted by LiDivio LiDivio напиша:

Во врска со школо и музика (Џо ме потсети), ми текна како ми беше кога слушнав дека се самоубил к*рт Кобејн... после школо дома се утепав од плачење (во осмо одд.)...тагатагатагасршено%20срце

R I P k*rT

Ја дури сега го гледам ова. Душиче.

Онтопик: ми текна на тоа дека Велија е... во ќелија... Нема отровни смоки да јадам, не за друго.
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Декември.2010 во 23:41
...na vremeto...koga parnoto beshe najeftino...a sega e najskapo !лутина
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
Omar Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Too young to die...

Регистриран: 22.Февруари.2009
Поени: 12633
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Omar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Декември.2010 во 01:31
..na pesnite so si gi slusavme so edna licnost sekoj den... uff miss those days...тага
Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Јануари.2011 во 08:02
Ми текна.. гледајки ја вчерашната листа на славеници на роденден, колку не имаше.
Surf%20The%20Web Surf%20The%20Web Surf%20The%20Web Surf%20The%20Web Surf%20The%20Web Surf%20The%20Web Surf%20The%20Web
Кон врв
Tiggy Vicious Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Consume. Be silent. Die.

Регистриран: 27.Октомври.2009
Поени: 6238
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tiggy Vicious Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Март.2011 во 17:04
...на првите пораки и до кај стигна работава. Оу фецес!
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality
Кон врв
Модератор
Модератор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LiDivio Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Март.2011 во 17:19

... нашите сограѓани Албанци и нивната неможност да се интегрираат во евроафроатлантскиот современ и цивилизиран свет на сметка на нашата инаетливост во врска со тоа што не сакаме да си го продадеме идентитетот ... тага ... како ќе издржат нашите сограѓани Албанци без НАТО и ЕУ ... мораме уште утре да го смениме името во Republic of Monkeydonia (Skopia) со цел нашите сограѓани Албанци мирно да спијат и да не се секираат што не се во НАТО и ЕУ. плачење Па потоа тие нека се секираат за нивните сограѓани Манкидонци (Скопјаноси) ... да, баш ќе ги заболи за нив ... трепкање

ПС: За најкритичните случаи од нашите сограѓани Албанци коишто боледуваат од болеста хипоевроатлантскоинтеграциоза предлагам итно префрлање во соседна Р.Албанија на повеќегодишен (може и доживотен) третман, со оглед дека таа е членка на НАТО... бакнеж

Изменето од LiDivio - 01.Март.2011 во 17:28
Кон врв
Iron Man Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
железен раз бираш

Регистриран: 11.Јануари.2009
Локација: Antarctica
Поени: 8032
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Iron Man Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Март.2011 во 12:04
Originally posted by LiDivio LiDivio напиша:

МИ ТЕКНА НА...
IRON MAN
нека се јави ако е уште жив... тајм%20аут

јави%20ми%20се ало, ЛиДивио? голема%20насмевка

ми текна на бато
Кон врв
BellaGrandma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Game over

Регистриран: 10.Јуни.2010
Поени: 20029
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BellaGrandma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Март.2011 во 17:38
Ми текна на Ѕвончица ... баш ми беше мила кога ја читав по темиве...

Врати се маааа
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 107108109110111 123>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,203 секунди.