|
Дали и што вежбавте вчера или денес |
Внеси реплика | страница <1 1011121314 96> |
Автор | |
Eleni
Сениор Регистриран: 19.Јануари.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 1872 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Denes samo plivanje 1h30min. |
|
Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
|
|
batt's
Сениор Регистриран: 12.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2268 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dzoging 20min
|
|
|
|
bosab
Сениор the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Што ли беше тоа вежбање....а тоа од понеделник се почнува
|
|
batt's
Сениор Регистриран: 12.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2268 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e da, girl moze toa onaka strucno da go elaborira:))))))
|
|
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Вчера пак срека ми ја ублажи страшната болка од бутините и ми ги изрелаксира..
Со кој памет само секогаш вежбам и се префорсирав на нови вежби за нозе небаре учителката 5 ке ми пише... Не размислувајки дека ке добијам запаление на мускулите, тоа е до главата кога мсилиш дека се можеш.. Баттс вежбиве за нозете покрај пиер правев секоја по 3 серии од 8 па назад |
|
|
|
Julija
Сениор Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ви советувам да почнувате од среда, било да е вежбање, било да е диета (одлично успева ) |
|
|
|
hotdog
Нов член Регистриран: 28.Јуни.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 18 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Секоја вечер си вежбам...у кола, кревет, на маса, во канцеларија......битно е дека си вежбам
|
|
batt's
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mmmmmmmmmm:( nekako mnogu da ne se tri serii???!!! aj namali na dve ama po 12 povtoruvanja vo serija:) |
|
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па многу се три сесии, ама ај разбери се со мене
Застанав следниот пат на две серии од по осум, не идам погоре по 8 ми е тренингот |
|
|
|
batt's
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
12-15 za oblikuvanje-definicija na muskulite i so pobrzo tempo
6-8(10) za masa na muskulite i so brzo krevanje - brzo spustanje |
|
|
|
batt's
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vcera dzoging 20min
denes: biceps, gradi, stomacni |
|
|
|
Eleni
Сениор Регистриран: 19.Јануари.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 1872 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
1h aerobic i 1h30 min plivanje |
|
Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
|
|
batt's
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
triceps
grb stomacni |
|
|
|
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Е па невежбам...неможам да стасам од торбици што распакувам и што спремам напитоци јас да почнам да вежбам...ха ха ха....за спортистите да се спортисти и другата страна е битна...таа што невежба а морално помагаморе не само морално
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 1011121314 96> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |