|
Зоран ЗАЕВ... одново се ЗАКАНУВА !? |
Внеси реплика | страница <1 45678 13> |
Автор | ||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
размисли пред да напишеш глупост
|
||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ако де...јас разбрав...ама малку поопширно да објаснам...белким и другите ќе разберат
|
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
novace
Сениор Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
НАЗДРАВЈЕ...конечно ете си и ТИ разбрала..ама не до крај..и НЕ докрај исправно...
Ама ..сега да те подсетам и тебе и тие кои како да „подзаборавиле дека:
Бучко...бивш Премиер ....си ја проДАДЕ Електродистрибуцијата Македонска (иако многумина му кажуваа ТОА да не го ПРАВИ) на ПРИВАТНИ ЛИЦА..и сега ЕВН си е 100% ПРИВАТНА ФИРМА...!!
А и се СЛОЖУВАМ ...дека АКО СМЕ ПРАВНА ДРЖАВА (а не сме) ..не ќе може ПРИВАТНА и странска фирма ...ЕВН да го „заменува Македонскиот СУДСКИ СИСТЕМ , во „решавање„ на „заостанати„ ПРЕДМЕТИ..а пак кои се ОПТПИШАНИ и НЕ-наплатливи....според еден и сега ВАЖЕЧКИ ЗАКОН...(не барајте да го наведам членот на тој закон овде..може подоцна да се отвори таква тема-оти тоа е со страшни последици..кои Бучкосаниот се обидува да ги минимизира..ама нека му ја мислат кои за тој дебил си го гласале)
|
||
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
абе да беше само таа продажба може и ќе преживеевме некако ама имаше и други кои се исто така штетни...ама тие не важат...оти некој друг ги вршел продажбите
како и да е...муабетот ми беше-многу гужва за ништо...5 дена тоа па тоа...друго ништо не слушнав на вести како едвај да се чека некој од опозицијата да пројаде некое г**** па другиве да се пуштат во ука бука имало и други битни работи деновиве...башка од Зајково п.с се чудам Новаче оти само за ЕВН ми искоментира,ништо за ФЗО,ништо за четворицата административци на исто биро Изменето од Andjelina - 22.Декември.2010 во 11:39 |
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
novace
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ете и јас си се ЧУДАМ.нели??
Ти колешке..(102,3%) не (си) ја РАЗБРА-ла ...по се изгледа СУШТИНАТА..туку ти е важна ...само ФОРМАТА...на кажаното
пс
Коментирам само ОНА ...што го разбирам ....и (на своја кожа) го чуствувам..разбира се
ппс
А за „останатото„..си ги имаш другите (од Марс дојдени) ПАПАГАЛИ..кои од Форум на Форум ...секиден ...и во секое време на денот и ноќта..сенешто и си ЏАВКААТ..за „шака„ просо фрлено
Изменето од novace - 22.Декември.2010 во 14:04 |
||
|
||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
е ај ќе се натегаме кој повеќе фирми продал и кој повеќе фирми уништил, што, демек ако некој продал помалку фирми и помалку луѓе оставил на улица бил подобар? без разлика дали се работи за СДС или ВМРО таквиот начин на размислување е погрешен
во повеќе наврати гледавме како истото го прават и едните и другите, дискусија за тоа дали заев ќе јадел луѓе или не е бесполезна! а новаче, за папагалите, ти си знаеш убаво, впрочем го знаеш и она, магарето кога му јадело бурек на зајакот! |
||
|
||
novace
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Сега ...си се јави САМ(ИОТ) ...хехе А и чинам..воопшто и не те земав предвид и тебе..НО НЕ ДОДРЖА... САМИОТ си се ПРЕПОЗНА(Л) тука некаде..во мојот последен пост!!! пс
Бог (си) ГЛЕДА , а(ма) луѓето НЕ(му) веруваат
Изменето од novace - 22.Декември.2010 во 14:54 |
||
|
||
zabegan
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
и ако не примети, пред магарето и зајакот, имам напишано шест реда кои сметам дека се доволно објективни и неутрални за да разбереш дека ми се дискутира, а не ми се тапи за тоа кој бил од марс паднат, и кој бил папагал, а по форумов имам многу друго пишувано, за да можеш заклучоците да си ги преиспиташ... и има тука и папагали и марсовци, луѓе и од една и од друга партија и никој до сега не развил квалитетна дискусија за било кој настан, туку се се сведува на тоа кој бил бољи преку мерење на силите, епа не бива така, за тоа се однесуваше мојот коментар |
||
|
||
zabegan
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Изменето од zabegan - 22.Декември.2010 во 15:27 |
||
|
||
novace
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Сите ЧОВЕКОЈАДЦИ од СВЕТОТ....ОБЕДИНЕТЕ СЕ
|
||
|
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Најболното прашање е кој го това направил ..а? Кој? Се изначитавме , изнаслушавме како: - си играат со животите на пациентите-со цитостатици со поминат рок, та им се ложело, та им паѓала коса, та умирале-голема работа, народ има, други ке оболат-директорите се малкумина-трајно залепени со газовите за фотељитеч - не добиле храна (оти не му платиле на оној газдана на фирмата што ги снабдува болниците) пациентите-голема работа, некој ќе колабира, некој ке умре- е арно де , народ има-министерот не смее да се мрдне од фотељата-оти има рамковен договор, оти мора да има министер од коалицијата- оти доаѓа во опасност владатач - таму некој си директор во Крива Паланка- си купил кондури од 150 евра на државна сметка- голема работа- па зар да троши свои пари - вратила не вратила министерката пари со каса прима, имало/немало дата-голема работа- да е некој обичен смртник- ке си плати ко попче, ама вака ништо страшно, та не било само ова. - му се “пријало“ на човекон противници кои трчајки по лепење плакати се вработиле во администрација за некои бедни 200 евра. Не му се “јади“ да ги јади тие на негов ранг-оти тие се зачувани, што би рекол Стевче Јакимовски-како бели мечки. И така една недела -делат црн бумбар, го пцујат бранкота, оти Заев погрешил, покажал однпред дека “ке јади“ И така заборавивме дека иде Нова година, дека нема ни за кило мелено-а камо ли за прасенце (ке си се тешиме дека од свинското се качува холестеролот). Ај живи биле, до наредна прилика -некој нареден конгрес на СДСМовци, некоја друга крпеница, јадоица. |
||
novace
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Приговор..ако го има и се наоѓа на сето ова искажано погоре е дека :
И јас немам прасенце..и јас немам она што ти немаш..хехе.
НО ...не се жалам јавно и овде ..оти НИКОЈ ниту некојпат бадијала давал ниту сега ДАВА ....
СИТЕ (и секојпат) САМО ЗЕМАЛЕ..кој колку МОЖЕ(л)..и УМЕЕ(л)
пс
Руралецот од ПоддржиКоњ викан и БЕЛА МЕЧКА..и догодина ќе им исплати над 65.000 Евра за заостанати одплати на ЧУДОТО кое го „градеше„ (а е сеуште со долгови) над Партизанска во Влае..викано НАДвозник ВЛАЈКО..
И кој патем кажано НИКОЈ И ЗА НИШТО НЕ ГО КОРИСТИ
Само „стои„како Пирамидите на Египет..за некојпат среќните и многу „БОГАТИ„ времиња..а кои се сега..само ДАМНЕШНО и СВРШЕНО ВРЕМЕ
Како ли на латискитоа се викаше а...хахааа?
ПАСТ ли беше..хаха..или Бела Мачка... а?
Пардон...МЕЧКА де....
Изменето од novace - 22.Декември.2010 во 22:15 |
||
|
||
Генерал Митре
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор бадајалџија Регистриран: 19.Ноември.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 646 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Спомнавте прасенца а? Мислите дека не читам!!!! Срам да ви е
Јадете риба!! |
||
novace
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ние колега спомнавме овде ..секако и прасенце..
НО ...без еполети нели..и со јабка у уста де....
|
||
|
||
Внеси реплика | страница <1 45678 13> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |