|
Зоран ЗАЕВ... одново се ЗАКАНУВА !? |
Внеси реплика | страница <1 23456 13> |
Автор | ||
Kali
Сениор Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ај малку - олади. Ништо не релативизирам- повеќе од јасно е дека СДС ништо не научија во овие години, освен некои ефтини маркетинг финти кои ги собраа од Грујо, а кои ги критикуваат. Ни 2 % не го сменија пристапот и оваа несреќна изјава само тоа го докажува, и дефинитивно не би сакала да ги видам повторно во позиција. Башка и го слушав пред два месеца на една политичка емисија, така да ова не ме баш изненади, го очекував. Ако сакаш правна држава, ќе знаеш дека сите мораат да бидат одговарни за своите дела и постапки. Тоа не е релативизација. Она што го читам од тебе всушност, ми личи на еднонасочна улица. 4 години сме под владеење на Грујо, значи директно засегнати од нивните потези СЕГА И ОВДЕ, а никаде не најде за потребно тоа да го критикуваш? Ај малку реалити чек. Изјавата на еден опозиционер треба повеќе да не вознемири отколку сите глупости изречени последниве години од премиерот и министрите? И сите политички и дипломатски потези, одлуки, и сл? Што мислиш ти? Изменето од Kali - 20.Декември.2010 во 11:35 |
||
marsovec
Сениор Регистриран: 18.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 3378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Koga vlasta totalno k'e potfrli se naogaat modusi i na;ini da se zamajuva narodot...Pa ova [to ni se slu;uva...vo druga drzava bi znacelo direktna odgovornost na vlasta...a i odgovotnost pred instituciite na drzavata,,,no ova DRZAVATA...kaj nas se izedfnacuva so DPMNE...e toa ne e dozvolivo...toa ke predizvika sudiri ...kolkavi TOA E PRASANJETO...
|
||
СЕ Е КОНЕЧНО САМО ГЛУПОСТА Е БЕСКОНЕЧНА - САМО КАЈ НАС
|
||
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Zakani.....samo zakani........omraza... ...
so toa im se polni dush*te....Ke jadel zivi luge..ke brkal...za da gi stavi svoite...i posle zaev ke mi kazuval za nepotizam i za partiski vrabotuvanja.... Golemi misli od maliot mozok..Do nikaden ne stigaat so toj um... |
||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
||
novace
Сениор Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Разбира се .....не стигаат НИКАДЕ!!??
Ама ...има ли некој тоа ...и да им го НАЦРТА..а ?
|
||
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
||
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Niv da im nacrtas dve ovci na list..Ednata pak ke ja izgubat.... |
||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
||
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
||
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
дека СДС ништо не научија во овие години, освен некои ефтини маркетинг финти кои ги собраа од Грујо, а кои ги критикуваат. Ни 2 % не го сменија пристапот и оваа несреќна изјава само тоа го докажува, и дефинитивно не би сакала да ги видам повторно во позиција. Башка и го слушав пред два месеца на една политичка емисија, така да ова не ме баш изненади, го очекував.Ако сакаш правна држава, ќе знаеш дека сите мораат да бидат одговарни за своите дела и постапки. Тоа не е релативизација. Она што го читам од тебе всушност, ми личи на еднонасочна улица. 4 години сме под владеење на Грујо, значи директно засегнати од нивните потези СЕГА И ОВДЕ, а никаде не најде за потребно тоа да го критикуваш? Ај малку реалити чек. Изјавата на еден опозиционер треба повеќе да не вознемири отколку сите глупости изречени последниве години од премиерот и министрите? И сите политички и дипломатски потези, одлуки, и сл? Што мислиш ти?[/QUOTE] тешко на нас, и сдс немаат кадри за жал , се изразиле попросто и од вмро-овците . Да не останело човек за кого може да се гласа , се гад до гад, за тоа ми е најмногу криво |
||
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
која паника се крена за една изјава од некој опозиционер...ццццц....три дена ми ги отекоа ј****** со Заев
а да кажеа што прават овие од власта во меѓувреме? или да дадеа некое образложение за поскапувањето на електричната енергија? секој месец поскапување а секој ден по 2-3 часа нема струја?...или тоа ич не е битно? |
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
The_Boss
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор GFX Designer Регистриран: 31.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 948 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ЗАЈКО КАНИБАЛ јаде живи луѓе! http://www.youtube.com/watch?v=zkllQcVvo18
^Andjelina треба да си крајно луд да изјавиш вакво нешто,ја кога го слушнав едноставно останав без коментар! незнаеш дали е за смеење или за плачење ...... мислам дека овие од сдс здивеа веќе,толку години се во опозиција неможат веќе да издржат |
||
Поради неплатени сметки, ИДИВИДИ го исклучи потписот на The_Boss.
|
||
novace
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
И дека најтопло им се препорачува..уште еден мандат најмалку.....да прележат во СЕНКА.....се додека НАНОВО и ЦЕЛОСНО не се РЕНОВИРААТ..наместо само ресетираат...
Изменето од novace - 20.Декември.2010 во 18:45 |
||
|
||
Генерал Митре
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор бадајалџија Регистриран: 19.Ноември.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 646 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Абе луѓе, на овој криминалецов му дојадило да јаде чушки и френки па ајт малку мефце сака.. ама се заебал...нели гледа дека Грујо, Бранко и компанија изедоа све?
|
||
novace
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
|
||
kultuzin
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Со ваква опозиција Грујо може мирно да си спие.
На какво дереџе паднавме фаци како Зајко да бидат најистурени играчи на опозицијата. Зајко може е добар за по дома арно ама за надвор не го бива, емотивен е , сака да каже нешто незнае како, и на крај од него излегува вистинското лице на опозицијата. Онаа старо добро познато лице кое нуди парче леб за плакатолепачите на СДСх и огромна безидејност и никаков перспективитет за Македонија. Туку изјавата како изјава си кажа шо имаше и шо му лежеше на срце , многу посмешно делуваше обидот да се извлече. Изменето од kultuzin - 21.Декември.2010 во 00:33 |
||
Zlatnik
Сениор Регистриран: 23.Август.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Незнам дали овие настани, кои во последно време ги гледаме во режија на
СДСМ, се составен дел на „Надеж“-та, но овие методи на монтирани „упади“ (А1),
директно повикување на насилно (недемократско) рушење на владата (Шеќеринска), масовни демонстрации, (Црвенковски), јавно
повикување на линч кон сите кои не се со нив (Заев), ... во многу ме
потсетуваат на времето (настаните) кога Хитлер доаѓал на власт. Дали на овој начин и
овие се обидуваат со примена на силна агитаторска реторика да постигнат
нешто?
Многу ми е криво што поради критикувањето на овие постапки на СДСМ, испаѓа како да ги бранам овие од ДПМНЕ! |
||
Неоттуѓиво е правото на секој поединец да живее во својата заблуда!
|
||
Внеси реплика | страница <1 23456 13> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |