|
Работа во Ирак и Авганистан |
Внеси реплика | страница <1 113114115116117 135> |
Автор | ||
Fluor
Нов член Регистриран: 14.Ноември.2010 Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Cestitki, Za sto pozicija te vikaa i za koga? |
||
cajkan77
Нов член Регистриран: 23.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 15 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
i na mene mi se javija vo cetvrtokot no ne se razbravme po se izgleda ubavo vo tekot na razgovorot se iskluci linijata a brojot ne se gledase i sega neznam sto e rabotata ke moze li nekoj da mi kaze ili nekade da se obratam na nekoj mejl zboruvam za FLUOR
|
||
cajkan77
Нов член Регистриран: 23.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 15 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
cestito so sreka
|
||
kumanovo74
Нов член Регистриран: 14.Септември.2010 Статус: Офлајн Поени: 8 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Spid prasanje do tebe:
ako sakas molimte objasni mi ja celata postapka vo detalji za apliciranje vo A. P ...znaci odenje tamu nosenje dok. dali preku sajt prvo pa posle na lice mesto neznam ako mozes vo detalj..sam odis tamu minuvas na intervju pa posle spremas dok..ti davaat oni pozicija ili ti sakas nekoja na koja ja imas vo cv-to kako??? Mnogu e razlicno od vremeto koga jas bev letoto ili septemvri togas bea makedonci i bese onaka... Inaku imam i preku Resalk i MPI odeno i potpisuvano nekoj pred dogovor ama uste vo aplril i maj pa nisto od toa posle nekoe vreme zamreja bidejci se premestuvase reg. centar od kuvajt vo dubai i sega pocnale pak so vikanje i pak se ceka ...slaba organizacija tamu vo dubai mn. guzva i sl.. Kako i da e ce se sredi dodeka se stigne tamu me interesira postapkata i tvoeto viduvanje za toa kako da pocnam a da ne zgresam... pozdrav i blagodaram |
||
vall1963
Нов член Регистриран: 06.Декември.2010 Статус: Офлајн Поени: 14 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Pozdrav i so sreka, a mozes da ni kazes od koj broj se javuvaat
|
||
vall1963
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Pozdrav i so sreka, a mozes da ni kazes od koj broj se javuvaat |
||
pone_angel
Нов член Регистриран: 19.Декември.2010 Статус: Офлајн Поени: 8 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
i sega nemie uste jasno jas apliciram celo vreme direkno na internet eve nekolku meseci,a dali mozi nekoj da mi kazi dali e podobro i da pojdam direkno i vo Aleksandar palas.iako nemam uste nisto dobijano.fala
|
||
dzemoace
Група Регистриран: 25.Јули.2010 Статус: Офлајн Поени: 45 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
idi direkno druze vo aleksandar palas |
||
pone_angel
Нов член Регистриран: 19.Декември.2010 Статус: Офлајн Поени: 8 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ok fala mnogu so da se praj to e to ce mora da se odi direkno.i me interesira mora da mi bida osvem pasoso i drugite dokumenti prevedeni ili rano e uste za to.
|
||
nevena999
Нов член Регистриран: 24.Септември.2010 Статус: Офлајн Поени: 19 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ti sredi si dobro CV,diplomi,sertifikati,uverenija sve sto imas prevedi i pravec vo Aleksandar palace.Samo tamu mozes da odis da apliciras vo Dyncorp,a ne i vo Fluor |
||
vall1963
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Zdravo mozes li da ni kazes od koj broj ti se javija Flour i so sreka vo cetvrtok pa pisi kako pomina Pozdrav
|
||
nevena999
Нов член Регистриран: 24.Септември.2010 Статус: Офлајн Поени: 19 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
da mi kazete nekoi informacii za SUPREME da znam za niv bidejki sum staven na lista na cekanje
|
||
fortitudo
Нов член Регистриран: 03.Септември.2010 Статус: Офлајн Поени: 13 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Me povikaa za warehouseman, plata mi kazaa okolu 42 000 + bonusi ako go pocituvash dogovorot + shto si odalecen od doma. Brojot od koj sto me povikaa beshe +841.... i natamu ne pamtam gi izbrisav povicite, inaku beshe internet telefon i nemozese da se vrti na nego, probav no mi se javi sekretarka verojatno. Kako sto docekav jas, vi posakuvam i site vie da docekate i da se vidime i druzime vo Afghanistan! Pozzz |
||
D.D
Нов член Регистриран: 19.Август.2010 Статус: Офлајн Поени: 8 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
JAS LETAM ISTO VO CETVRTOK.TI OD KADE SI?MOZE LI DA KONTAKTIRAME DA SE DOGOVORIME ZA VO CETVRTOK/POZDRAV
|
||
Внеси реплика | страница <1 113114115116117 135> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |