|
Зоран ЗАЕВ... одново се ЗАКАНУВА !? |
Внеси реплика | страница <1234 13> |
Автор | |||
marsovec
Сениор Регистриран: 18.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 3378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
СЕ Е КОНЕЧНО САМО ГЛУПОСТА Е БЕСКОНЕЧНА - САМО КАЈ НАС
|
|||
Buggyman
Сениор Регистриран: 26.Јуни.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1308 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Кои други Павароти? Можеби имаш брат (може да речеме и потесно смејество) кој не разислува како тебе? Можеби утре и твоето дете нема да застане позади твоите ставови дека оваа влада или која било досегашна не создава услови за нормален живот, тогаш ке си го казниш и сопственото дете? До каде одиме во заштитата на тие кој треба нас како народ да не заштитува? Дали сме ималку свесни зошто се тие на врвот во државата и која е нивната задача?Зар ние (народот) реба нив да ги молиме или тие нас? За да го добијат нашата доверба тие треба тоа и да го заслужат а досега НИТУ ЕДЕН ОД НИВ не заслужил да биде почитуван. Што сториле за народот? Поделеноста? Се приметува во твојот коментар колкава делба има, зар треба половина од народот да го снема за да можат политичарите да живеат несметано? Од каде ке собираат данок? Ке увезуваат Филипинци, Индијци и Кинези за да им работи некој? Еве еден линк па провери си како живееме ние и останатиот дел од НОРМАЛНИОТ СВЕТ.... Читај овде и спореди Исто така споредете ја цената на КВЧ во останатите земји а нас ни го мијат мозокот дека сме земја со најевтина струја.... Цена на ел. енергија Едноставно не доведоа до питачки стап за да можат да ни ја одземат НЕЗАВИСНОСТА во одлуките и за полесно не контролираат. Во такво ли општество сакаш да живееме, Павароти? |
|||
Homo homini lupus est...
|
|||
marsovec
Сениор Регистриран: 18.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 3378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
СЕ Е КОНЕЧНО САМО ГЛУПОСТА Е БЕСКОНЕЧНА - САМО КАЈ НАС
|
|||
Persej7
Сениор Регистриран: 21.Октомври.2010 Статус: Офлајн Поени: 254 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Невидено безобразие и дрскост.
Оваа изјава доаѓа од човек кој што украде осум (8) милиони долари народни пари за потоа практично да биде ослободен од капото на организираниот криминал во Македонија, Бранко Црвенковски. Добро е што кажува што и како мисли за да го види народов. Тој уажува на свесно-направената партизација на државата која што СДСМ ја наметна веднаш по осамостојувањето, т.е. простачката подеба на “наши“ и “ваши“ само за да ги задржаеа привилегираните позиции во власта од времето на едноумието. При тоа Заев им ветува на тие што не се “негови“ дека ќе бидат прогонувани. Е таквите владееа 15 години со Македонија за малку ќе не уништеа како држава и како народ. Ова е невидена срамота за СДСМ, јас не знам како членството не свача дека со Бранко, Заев и сличните на нив - нема напред бе пријатеи. Заев сега го пријавувам кај сите меѓународни организации за да го знаат по анти-демократските ставови. Изменето од Persej7 - 19.Декември.2010 во 19:23 |
|||
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Toj ukrade 8 milioni , a ovoj kolku ?// Tie za malku ke ne unistea kako drzava i kako narod , a ovie ne unistija ..... |
|||
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|||
Kali
Сениор Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Тие нè уништија, а сегашните нè спасија? Аха. Пријави го Персеј, веднаш, немој да чекаш. Попат, пријави ја и цела сегашна гарнитура. Биди демократски расположен, биди фер. Што треба да се случи за да ни се расчисти маглата од пред очи....??? Изгледа живееме во некоја паралелна димензија на реалност. Не заслужуваме да имаме држава. Изменето од Kali - 19.Декември.2010 во 14:57 |
|||
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
kali ...kako mozes ovie da gi obvinis ..pa tie se patrioti ..pola Ceska ja kupija ,,,pola Makedonija ja kupija za 1 evro po kvadrat ....neli e toa se za interes na drzavata ...zasto nekoj drug da ne zeme , koga mozat oni sami da si ja kupat nasata ni Makedonija |
|||
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|||
Kali
Сениор Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Да, да....ама не замерувам толку на власта, колку што ме полудува народов и свеста...сепак, и власта произлегува од нас, нели...
|
|||
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Vlasta sami ja birame ( ako ne namestat vo meguvreme ) i covecki e dokolku ne te saka narodot koj sto te izbral da si podneses ostavka , a ne po ona diktatorskata " ednas sum izbran i sega zasto pak izbori , zasto bezpotrebni trosoci .... |
|||
|
|||
Pavaroti
Сениор Експерто нумеро 2 Регистриран: 03.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ne jas sum vraboten i nemame vrska so partii....a ne ni sakam so mrsuli da si imam rabota....opasno e so partii da se zabavljas vo Makedonija |
|||
Pavaroti
Сениор Експерто нумеро 2 Регистриран: 03.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ovie sega sto treba da napravat.....da gi iscistat site ne isto mislenici za ovie dve godini sto im ostanuva od mandatot nemozam vise da pisuvam rakava mi e vo gips |
|||
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
они ќе го правеле тоа...
што овие го прават... а овие го прават тоа... затоа што тоа го правеле они... и пак кругот нема крај... но... можеби вистинското прашање е... колку народи на планетава... имаат сопствена држава... а колку немаат... и зошто... |
|||
KINGDAVID
Сениор Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9420 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Laki, ti si partiski vojnik na SDSM? Tak dobar covek , a tak losa partija si odbral .... P.S. Da ne bidam offtopic, mnogu nesrekjna izjava na Zaev. Mnogu loso izgleda toa sto go kaza Изменето од KINGDAVID - 19.Декември.2010 во 16:51 |
|||
SOLI DEO GLORIA
|
|||
novace
Сениор Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
За каква несреќ(н)а изјава говориш човече Божји??
А да си ги... ПОДВИТКАМЕ КИЧМИТЕ...помалку ли не-среќна..!?
пс
Какви бре селанчишта ни надојдоа во Маќедонијава да ни ја „водат„ ..еден од с.Муртино..друг од с.ПодржиКоњ..трет од с.Кушкундалево..бре бре брееј...ни презентираат свои селски „визии„ за Маќедонија....за другите селанчишта од с.Псача и други..ич не станува овде збор..
Изменето од novace - 19.Декември.2010 во 17:09 |
|||
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
|||
Внеси реплика | страница <1234 13> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |