IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Македонија и Свет > Политика и вести
  Активни теми Активни теми RSS - ...Идивиди Клуб на политички фајтери...
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

...Идивиди Клуб на политички фајтери...

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 243244245246247 295>
Автор
Порака
Platenik Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Октомври.2008
Статус: Офлајн
Поени: 3600
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Platenik Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Ноември.2010 во 09:19
Originally posted by KINGDAVID KINGDAVID напиша:

Originally posted by kejt-d-grejt kejt-d-grejt напиша:

Originally posted by KINGDAVID KINGDAVID напиша:

Originally posted by Andjelina Andjelina напиша:

KINGDAVID
   I jas kako Andjelina ... dajte mi da bidam premier pa ke vidite kako ke se sredat rabotite vo drzavata трепкање  даи ...дојдовме до целта на циркузов....сите сакаат да се власт,а???Ја Јанкуловска а ти ќе ми бидеш Иво Котевскиголема%20насмевка
 Jas mislam deka zaedno podobro ke rakovodime so Makedonija od ovie cirkuzanti i od pozicijata i od opozicijata  намигнување големо%20гушкање
 Primena si vo virtuelnata vlada vo senka ...na mestoto na Mile Janakievski намигнувањеможе јас да бидам Миле Јанакиевски??? молитва
Kejt, Primena si vo virtuelnata vlada vo senka ...na mestoto na Mile Janakievski големо%20гушкањеOva ti go vetuva virtuelniot premiervo senka  i Kral  KINGDAVID , licno i personalnoнамигнување плазењеSo pocit, KINGDAVID голема%20насмевка

Незнам каква титула ќе носите, па затоа ќе ви се обратам со:

Баше височество,

Што правиме зо зафатите околу Скопје 2014?

Да ли сеуште ќе бидат дел од програмата?

Дали на нивнарите ќе им биде дозволено непречено да си ги обавуваат задолженијата?

Искрен да бидам, таква самопожртвуваност и предаденост кон својата работа не сум видел досега. Тоа беше демонстирано од страна на новинарите при опсадата на А1 телевизијата. Новинарите беа толку запалени, едноставно неможеа да дочекаат да ги пуштат да влезат на своите работни места.

Со почит

Изменето од Platenik - 26.Ноември.2010 во 10:21
Гроф Игнатиев: "Ви се обрнувам Вам (г-дин Бахмачев), дека ЈАС ЈА СОЗДАДОВ ВЕЛИКА БУГАРИЈА, ЗАРАДИ РУСКИТЕ ИНТЕРЕСИ на исток "- (М.Цемовиќ - " Маќедонски проблеми и Маќедонци", Београд, 1913 ,33.)“

Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Ноември.2010 во 12:41
Originally posted by zagor zagor напиша:

споменикот е преместен..па што?

...не бил оштетен!!!...голема работа,не чини скапо,и да го оштетиле поубав ќе направиме...и поскап!

Направен е. Кажа некна некој од позицијатаСе чека монтирање. Поголем и поскап. Кај нас се тргна на дуплирање. Моли бога да не почнат да триплираатизненадување
Кон врв
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Поени: 12850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Ноември.2010 во 13:32
за некој ден ќе имаме пари да направиме уште два коња по 3,5 милиони.
оние од мобиларијата отидоа за еден ден...

а зошто стварно државата се казни со најмалку 350-400 000 евра преку казната за мобиларијата?или не предвидоа дека си ставаат лева рака и во својот џеб....

свашта....
...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Декември.2010 во 15:26
Originally posted by zagor zagor напиша:

mamamd....дај батали политика!!!

тукууу..слушај за конкретниов предлог,верувам дека и на тебе ќе ти се допадне....

ДА ПРЕСТАНЕ ДА ЈА ПОДГРЕВА АТМОСФЕРАТА,ОТИ ЌЕ МИ СЕ
РАСИПЕ РАСОЛОТ СО ЗЕЛКА.

..нали така е?

Имаш право, батали политика, виткај сарам-еднаш посна, др пат мрсна.голема%20насмевка
Кај нас дома увелико се ужива во сармата.
И ич не се замарам што ја потикнало да стасанамигнување
Кон врв
marsovec Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Април.2010
Поени: 3378
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marsovec Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Декември.2010 во 19:04
Originally posted by Zlatnik Zlatnik напиша:

Ако вие двајца знаете што е политика, јас ... ќе си го сменам името!хи,%20хи...плазењемафтање
Vo SREBRENIK?да
СЕ Е КОНЕЧНО САМО ГЛУПОСТА Е БЕСКОНЕЧНА - САМО КАЈ НАС
Кон врв
Zlatnik Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 23.Август.2005
Локација: Macedonia
Поени: 2605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Zlatnik Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Декември.2010 во 11:56
смеење Да!да
Неоттуѓиво е правото на секој поединец да живее во својата заблуда!
Кон врв
Platenik Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Октомври.2008
Поени: 3600
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Platenik Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Декември.2010 во 14:30

смеење Да!да

Зошто да се деградираш?! Одбери нешто повредно, некој поскапоцен метал, а не нешто со пониска вредност.

Како би извел име од платиниум? Платеник, Платиник, Платинумски....
Гроф Игнатиев: "Ви се обрнувам Вам (г-дин Бахмачев), дека ЈАС ЈА СОЗДАДОВ ВЕЛИКА БУГАРИЈА, ЗАРАДИ РУСКИТЕ ИНТЕРЕСИ на исток "- (М.Цемовиќ - " Маќедонски проблеми и Маќедонци", Београд, 1913 ,33.)“

Кон врв
Zlatnik Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 23.Август.2005
Локација: Macedonia
Поени: 2605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Zlatnik Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Декември.2010 во 16:01
Originally posted by <b><font color=#ff0000>Platenik</font></b> Platenik напиша:

Originally posted by marsovec marsovec напиша:

Ако вие двајца знаете што е политика, јас ... ќе си го сменам името!хи,%20хи...плазењемафтање
Vo SREBRENIK?да

смеење Да!да 

Зошто да се деградираш?! ... Одбери нешто повредно, некој поскапоцен метал, а не нешто со пониска вредност...

Деградирање!? Не, не... сигурно со ова не мислел да ме деградира! Едноставно прво тоа му дошло на памет. А и јас сум таков, не правам проблеми - прифаќам се.глупчо Не патам од некој комплекс на повисока вредност.
Хм, во контекст на ова, на памет ми падна една арапска мудрост.
Кога врнело дожд, една дождовна капка, паѓајќи во морето си рекла: „Што претставувам јас, колку сум мала во однос на огромново море?“ Но паѓајќи така, отишла до дното на морето, каде ја проголтала една школка и од неа направила голем бисер. По некое време, дошол царскиот нуркач, ја земал школката, го извадил бисерот и му го дал на царот. Овој, бисерот го ставил на врвот од круната.“
Наравоучение: Колку ниско треба(може) да падне човек, за да се качи нај високо!
Originally posted by <font color=#ff0000>Platenik</font> Platenik напиша:

... Како би извел име од платиниум? Платеник, Платиник, Платинумски....

Е да бе, Платеник ... па да ми „репнеш“ една пријава и да одговарам за крадење на авторски права ...!голема%20насмевка плазење

Море луѓе, ќутете трајтене%20кажувај%20никому да не не’ прочита овоА модераторкава (љубов), абе сургун ќе не’ прати што забегуваме од темава!свиркањехи,%20хи...
Ај, доста беше со „прошеткава“.мафтањеДа се вратиме на темата.молитва ајде

Изменето од Zlatnik - 12.Декември.2010 во 16:03
Неоттуѓиво е правото на секој поединец да живее во својата заблуда!
Кон врв
Zeksi71 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 18.Ноември.2009
Поени: 2391
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Zeksi71 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Декември.2010 во 06:22

A dali spijat mirno onie koi mu se nameracile???
A dali spiплазењеe mirno Alen Zekirov...drugar im na Familijata...UBI covek...a nema nitu rasprava...kamoli pritvor ili zatvor....EEEEEEJ pravdo...ke stasas li vo Makedonija?????плазење

Koga toa Alen ubil covek, nekako ne se sekjavam deka ubil covek????
"Када је неко глуп не можеш му то ни доказати" Душко Радовиќ
Кон врв
Pavaroti Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Експерто нумеро 2

Регистриран: 03.Април.2009
Поени: 441
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Pavaroti Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Декември.2010 во 11:16
Originally posted by Zeksi71 Zeksi71 напиша:

A dali spijat mirno onie koi mu se nameracile???
A dali spiплазењеe mirno Alen Zekirov...drugar im na Familijata...UBI covek...a nema nitu rasprava...kamoli pritvor ili zatvor....EEEEEEJ pravdo...ke stasas li vo Makedonija?????плазење
Koga toa Alen ubil covek, nekako ne se sekjavam deka ubil covek????

На партизанска со мотор прегазил човек пред околу едена година.

Ах бре марсовец го споредуваш ален со оној бучко што цела држава ја убивал. Како не се најде некој па да обелодени кого го молел буч кога кондово беше окупирано.
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Zeksi71 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Декември.2010 во 16:49
Originally posted by Pavaroti Pavaroti напиша:

Ah be marsovec,

taka li bilo, jas pa stvarno pomisliv deka za nekakvo ubistvo se rabotelo. Za marsovec i soobrakjajkata izgleda deka e ubistvo.
A be tipicna kumrovecka skola na sirenje dezinformacii.

Za toa sto Alen pregazil covek ako e kriv ke si odgovara, ke ima sudenje sigurno, a sega so sudstvoto gi resava soobrakjajkite mnogu sporo treba marsovec da si gi prasa sudiite koi toa go pravat.
Imam eden prijatel koj sto pregazi covek, pa duri posle 3 godini go viknaa da ja odlezi presudata od 4 meseci zatvor.

Taka da marsovec ne siri lagi i nevistini po javnost.

Кон врв
Сениор
Сениор

Експерто нумеро 2

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Pavaroti Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Декември.2010 во 19:00

Originally posted by Pavaroti Pavaroti напиша:

Ah be marsovec,taka li bilo, jas pa stvarno pomisliv deka za nekakvo ubistvo se rabotelo. Za marsovec i soobrakjajkata izgleda deka e ubistvo.A be tipicna kumrovecka skola na sirenje dezinformacii.Za toa sto Alen pregazil covek ako e kriv ke si odgovara, ke ima sudenje sigurno, a sega so sudstvoto gi resava soobrakjajkite mnogu sporo treba marsovec da si gi prasa sudiite koi toa go pravat.Imam eden prijatel koj sto pregazi covek, pa duri posle 3 godini go viknaa da ja odlezi presudata od 4 meseci zatvor. Taka da marsovec ne siri lagi i nevistini po javnost.

Се збори низ народот дека нема ниту обвинување.....а ти збориш за некаков судски процес......марсовец за оваа работа е во право....ако згазевме јас или ти човек со 200 км/h во град до сега ќе свиревме клавир од дамна
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Zeksi71 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Декември.2010 во 14:41
Za teska soobrakjajka so smrtni posledici nema sansa da nema obvinuvanje, ke si go okrka kad tad, a za tie so sibaat niz grad so 200 na saat dozivotna mu e malku.
Ama sepak ne se raboti za ubistvo kako so marsovec ovde kazuva.
Кон врв
Сениор
Сениор

Експерто нумеро 2

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Pavaroti Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Декември.2010 во 15:34

Za teska soobrakjajka so smrtni posledici nema sansa da nema obvinuvanje, ke si go okrka kad tad, a za tie so sibaat niz grad so 200 na saat dozivotna mu e malku.Ama sepak ne se raboti za ubistvo kako so marsovec ovde kazuva.

Koga na nekogo ke mu go prekines zivotot dali namerno ili ne namerno....se vika ubistvo
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 243244245246247 295>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,250 секунди.