|
...Идивиди Клуб на политички фајтери... |
Внеси реплика | страница <1 243244245246247 295> |
Автор | |||||
Platenik
Сениор Регистриран: 29.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 3600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Незнам каква титула ќе носите, па затоа ќе ви се обратам со: Баше височество, Што правиме зо зафатите околу Скопје 2014? Да ли сеуште ќе бидат дел од програмата? Дали на нивнарите ќе им биде дозволено непречено да си ги обавуваат задолженијата? Искрен да бидам, таква самопожртвуваност и предаденост кон својата работа не сум видел досега. Тоа беше демонстирано од страна на новинарите при опсадата на А1 телевизијата. Новинарите беа толку запалени, едноставно неможеа да дочекаат да ги пуштат да влезат на своите работни места. Со почит Изменето од Platenik - 26.Ноември.2010 во 10:21 |
|||||
Гроф Игнатиев: "Ви се обрнувам Вам (г-дин Бахмачев), дека ЈАС ЈА СОЗДАДОВ ВЕЛИКА БУГАРИЈА, ЗАРАДИ РУСКИТЕ ИНТЕРЕСИ на исток "- (М.Цемовиќ - " Маќедонски проблеми и Маќедонци", Београд, 1913 ,33.)“
|
|||||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Направен е. Кажа некна некој од позицијатаСе чека монтирање. Поголем и поскап. Кај нас се тргна на дуплирање. Моли бога да не почнат да триплираат |
|||||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
за некој ден ќе имаме пари да направиме уште два коња по 3,5 милиони.
оние од мобиларијата отидоа за еден ден... а зошто стварно државата се казни со најмалку 350-400 000 евра преку казната за мобиларијата?или не предвидоа дека си ставаат лева рака и во својот џеб.... свашта.... |
|||||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|||||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Имаш право, батали политика, виткај сарам-еднаш посна, др пат мрсна. Кај нас дома увелико се ужива во сармата. И ич не се замарам што ја потикнало да стаса |
|||||
marsovec
Сениор Регистриран: 18.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 3378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
|
|||||
СЕ Е КОНЕЧНО САМО ГЛУПОСТА Е БЕСКОНЕЧНА - САМО КАЈ НАС
|
|||||
Zlatnik
Сениор Регистриран: 23.Август.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Да!
|
|||||
Неоттуѓиво е правото на секој поединец да живее во својата заблуда!
|
|||||
Platenik
Сениор Регистриран: 29.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 3600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Зошто да се деградираш?! Одбери нешто повредно, некој поскапоцен метал, а не нешто со пониска вредност. Како би извел име од платиниум? Платеник, Платиник, Платинумски.... |
|||||
Гроф Игнатиев: "Ви се обрнувам Вам (г-дин Бахмачев), дека ЈАС ЈА СОЗДАДОВ ВЕЛИКА БУГАРИЈА, ЗАРАДИ РУСКИТЕ ИНТЕРЕСИ на исток "- (М.Цемовиќ - " Маќедонски проблеми и Маќедонци", Београд, 1913 ,33.)“
|
|||||
Zlatnik
Сениор Регистриран: 23.Август.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Деградирање!? Не, не... сигурно со ова не мислел да ме деградира! Едноставно прво тоа му дошло на памет. А и јас сум таков, не правам проблеми - прифаќам се. Не патам од некој комплекс на повисока вредност. Хм, во контекст на ова, на памет ми падна една арапска мудрост. Кога врнело дожд, една дождовна капка, паѓајќи во морето си рекла: „Што претставувам јас, колку сум мала во однос на огромново море?“ Но паѓајќи така, отишла до дното на морето, каде ја проголтала една школка и од неа направила голем бисер. По некое време, дошол царскиот нуркач, ја земал школката, го извадил бисерот и му го дал на царот. Овој, бисерот го ставил на врвот од круната.“ Наравоучение: Колку ниско треба(може) да падне човек, за да се качи нај високо!
Е да бе, Платеник ... па да ми „репнеш“ една пријава и да одговарам за крадење на авторски права ...! Море луѓе, ќутете трајте да не не’ прочита овоА модераторкава (), абе сургун ќе не’ прати што забегуваме од темава! Ај, доста беше со „прошеткава“.Да се вратиме на темата. Изменето од Zlatnik - 12.Декември.2010 во 16:03 |
|||||
Неоттуѓиво е правото на секој поединец да живее во својата заблуда!
|
|||||
Zeksi71
Сениор Регистриран: 18.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Koga toa Alen ubil covek, nekako ne se sekjavam deka ubil covek???? |
|||||
"Када је неко глуп не можеш му то ни доказати" Душко Радовиќ
|
|||||
Pavaroti
Сениор Експерто нумеро 2 Регистриран: 03.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
На партизанска со мотор прегазил човек пред околу едена година. Ах бре марсовец го споредуваш ален со оној бучко што цела држава ја убивал. Како не се најде некој па да обелодени кого го молел буч кога кондово беше окупирано. |
|||||
Zeksi71
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Ah be marsovec, taka li bilo, jas pa stvarno pomisliv deka za nekakvo ubistvo se rabotelo. Za marsovec i soobrakjajkata izgleda deka e ubistvo. A be tipicna kumrovecka skola na sirenje dezinformacii. Za toa sto Alen pregazil covek ako e kriv ke si odgovara, ke ima sudenje sigurno, a sega so sudstvoto gi resava soobrakjajkite mnogu sporo treba marsovec da si gi prasa sudiite koi toa go pravat. Imam eden prijatel koj sto pregazi covek, pa duri posle 3 godini go viknaa da ja odlezi presudata od 4 meseci zatvor. Taka da marsovec ne siri lagi i nevistini po javnost. |
|||||
|
|||||
Pavaroti
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Се збори низ народот дека нема ниту обвинување.....а ти збориш за некаков судски процес......марсовец за оваа работа е во право....ако згазевме јас или ти човек со 200 км/h во град до сега ќе свиревме клавир од дамна |
|||||
Zeksi71
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Za teska soobrakjajka so smrtni posledici nema sansa da nema obvinuvanje, ke si go okrka kad tad, a za tie so sibaat niz grad so 200 na saat dozivotna mu e malku.
Ama sepak ne se raboti za ubistvo kako so marsovec ovde kazuva. |
|||||
|
|||||
Pavaroti
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Koga na nekogo ke mu go prekines zivotot dali namerno ili ne namerno....se vika ubistvo |
|||||
Внеси реплика | страница <1 243244245246247 295> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |