|
Последно нешто што ме насмеа..... |
Внеси реплика | страница <1 149150151152153 277> |
Автор | |
KINGDAVID
Сениор Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9425 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SOLI DEO GLORIA
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ја прашуваат Јелена Карлеуша:
- Дали се срамите од вашите гради? Јелена одговара: - А зошто да се срамам кога не се мои! |
|
Sho-Sana
Сениор Регистриран: 24.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2944 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ако сретнеш човек со кој:
- вреди да зборуваш а не зборуваш, си го изгубил човекот, - не вреди да зборуваш а зборуваш, си го изгубил зборот. Мудриот човек не ги губи ни човекот ни зборот. Конфучиe |
|
databis
Сениор Регистриран: 26.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 177 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Школски експеримент за статички електрицитет
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
харизма
Група Регистриран: 11.Декември.2010 Статус: Офлајн Поени: 56 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сестра ми
Еј види тортава како онаа МИЛКАна со меурчиња е! Дорина мислиш? Изменето од харизма - 12.Декември.2010 во 11:50 |
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кој да биде шеф???
По состанување на внатрешните органи се дошло до недоразбирање до караница околу прашањето КОЈ ЌЕ БИДЕ ШЕФ ?? прв се јавил мозокот : ,,Јас треба да бидам шеф оти јас ги координирам сите органи !! ,, се јавија очите: ,,Ние треба да сме шефови оти нашето видување ви го отвара светот!!,, се јави и срцето: ,,Јас треба да бидам шеф оти на сите ви давам крв што живот значи !!!,, се вмешал и желудникот: ,,Јас би требало да сум шеф оти ве хранам сите!!,, се вмешаја и нозете: ,,Ние ве носиме сите … секаде, ние треба да сме шефови!!,, ,,Јас ќе бидам шеф…!!,,ама сирото лајно уште не докажало… сите органи се смееле до пукнување… тогаш лајното љуто рекол: ,,Смејте се вие само ќе видите дека јас ќе бидам шефот!!,, и 5 дена лајното никаде го немало просто исчезнало…да не речам не излегло… телото во грч се свиткало од болка и од изнемоштеност…очите ќе испаднале … срцето ќе препукнело…нозете се треселе желудникот се мачел …наеднаш сите органи едногласно извикале: ,,ЛАЈНОТО НЕКА БИДЕ ШЕФ !!,,
п.с. и од тогаш секое лајно може да биде шеф… Изменето од gonzo - 17.Декември.2010 во 05:21 |
|
sneska_v
Сениор Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
otisol pijan covek vo crkva i pocnal da gi duva svekite.Lugeto go gledaat i se cudat.EDEN DEDO go prasuva :,,so ti e be coveku'?Na toa pijaniot covek veli,,pa rodenden mi e' |
|
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Еваааааа воа дето а го видам а ми иде да се рашишам...ова де
|
|
sneska_v
Сениор Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
obrakanjeto vo sobranieto od Ambi Bajram:jas sum koka kola
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
слушам седница на парламент...стомак ме заболе...Катерино мори црна прилепска пратеничке од која дупка те извадија...гланц нова болница во Прилеп...исав да се немало од лажење...гланс нова болница а колите на брзата помош ни се делат на две на среде булевар..абе кај беше она емотикончено на Брзиот шо се крстеше.....ем не била кујна туку куХиња...
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
Schatzii
Сениор Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ОВА Во потрага по совршената жена...
Во секоја доба од живот мажот ја бара совршената жена за него, но за жал, приказната неретко завршува баш вака...
Кога имав 14 години, се надевав дека еден ден ќе имам девојка. На 16 години имав девојка, но таа не ме сакаше многу, па заклучив дека ми е потребна страсна девојка полна со животен жар. На факултет се забавував со страсна девојка, но таа беше премногу емотивна. Се беше драматично, таа беше кралица на драмата, постојано плачеше и ми се закануваше со самоубиство. Тогаш заклучив дека ми е потребна стабилна личност. На 25 години пронајдов многу стабилна девојка, но таа беше досадна. Беше многу предвидлива и никогаш не се возбудуваше за било што. Животот стана толку досаден, што заклучив дека ми треба малку повозбудлива девојка. На 28 години пронајдов возбудлива девојка, но не можев да држам чекор до неа. Брзаше од една работа до друга, притоа никогаш не задржувајќи се некаде. Правеше луди, изненадувачки нешта и ме правеше подеднакво мизерен, колку и среќен. На почетокот беше забавна и многу енергична, но немаше никаква цел. Затоа одлучив да барам девојка која што знае што сака. Кога наполнив 31 година, најдов паметна, амбициозна девојка, која стоеше цврсто на земја и се оженив со неа. Таа беше толку амбициозна, што набрзо се разведе од мене и ми зема се што имав. Сега сум постар и помудар... па затоа барам само плавуши со големи цицки. |
|
Dream what you want to dream;
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Амди Бајрам како му се сипа на Макрдаули:
-"Јас сум за тебе кока кола бе"! |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сите му завидуваат на Амди.........
|
|
Внеси реплика | страница <1 149150151152153 277> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |