|
Мрсни вицеви |
Внеси реплика | страница <1 2021222324 29> |
Автор | |
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дали жена може да забремени ако води љубов со друга жена? Може, ако другата жена не си ја измила убаво устата!
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Висока жена среќава џуџе на забава и игра со него. По кратко време гледа дека тој и се допаѓа и покрај висината, па решава да го покани на кафе. Одат кај неа дома, и по кафето, нормално, се спремаат да водат љубов. Џуџето и вели:
- Види, малку е поинаку кога водиш љубов со џуџе, па затоа ти треба да легнеш и да ги рашириш нозете, а јас ќе ти ги врзам очите со марама и ќе почнам. - Важи - вели жената и прави како што и кажува џуџето. По десет минути таа доживува оргазам по десепи пат и вика: - Уште еднаш... уште еднаш... - Ха! Ти мислиш дека ова е добро! Чекај да видиш што е секс кога ќе ја ставам и другата нога... |
|
databis
Сениор Регистриран: 26.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 177 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Изменето од databis - 11.Декември.2010 во 08:40 |
|
sneska_v
Сениор Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Си доаѓа дома девојката и мајка и вика :
|
|
sneska_v
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Рамче и вели на жена му Стојка:
|
|
sneska_v
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Паднал некој човек на пуст остов.. .го нашле човекојадци и го прашале : Чунга лунга или смрт ? Овој не знаел шо е Чунга лунга па си рекол дај да пробам ...Го фатиле го е**ле 2 недели ..после пак го прашале Чунга лунга или смрт? - На овој му било преку глава и рекол Смрт ..А човекојатците : Чунга лунга до смрт. |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Одлучила принцезата да се омажи за оној кој ќе ја задоволи 30 пати, доколку не успее во тоа тогаш му ја сечат главата. Се пријавуваат еден Германец, Италијанец и Блажо...
Германецот не можел да издржи повеќе од 10 пати и му ја пресекле главата. Италијанецот бил нешто подобар од Германецот, успеал 20 пати да ја задоволи но за жал и него му ја пресекле главата. На крајот доаѓа Блажо на ред. Тој како ја задоволувал така со креда си ставал цртки на ѕидот. Кога стигнал до 29-тата цртка прицезата му рекла:
- До 28 ли стигнавме? - Не, до 29! Принцезата повторно: - Лажиш, до 28 сме! Блажо изнервиран ги избришал сите цртки од ѕидот и и рекол: - Ајде пак од почеток. |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sneska_v
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Блажо организирал оргии во неговата куќа, собрал 4 к*рви и ги викнал Перо и Ристо. Светлото се гаси и почнува забавата.
После некое време Блажо извикал: Пали светло! |
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
РУСИНОТ - НИЕ ШТО ИМАМЕ ТЕЛЕСКОП ... СО ТАКВИ ЛАМБИ ... ФАКАМЕ 10 СВЕТЛОСНИ ГОДИНИ !!! АМЕРИКАНЕЦОТ - ТОА НЕ Е НИШТО ... НАШИТЕ ТЕЛЕСКОПИ ИМААТ ТАКВИ ЛАМБИ ... ФАКАМЕ 100 СВЕТЛОСНИ ГОДИНИ!!! МАКЕДОНЧЕТО - НИЕ ШТО ИМАМЕ ЛАМБИ ... КОГА ЌЕ ГИ ИЗГАСИМЕ ... ФАЌАМЕ КОЈ ШТО ЌЕ СТИГНИ !!! |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
sneska_v
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Типолошка определба на жена во кревет:
|
|
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ова со црвеново кај го ископа...
|
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Си биле три брачни пара во хотел,и сабајлето разговаараат жените
-Да знаете мојата пи*чка е толку голема што на мажот му ја собра дланката -Е,па тоа е ништо.Мојава е толку голема целата рака му ја собра А третата жена го крева фустанот и вика: Драги,излези и кажи здраво на Сузана и Лиле ------> -.-' |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
sneska_v
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 2021222324 29> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |