|
Санадер ја дувна?! |
Внеси реплика | страница <1234> |
Автор | |||||
marsovec
Сениор Регистриран: 18.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 3378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Бранко што направил е нелегално и криминално ( ако се докаже) а Паторот не е нелегално и криминално ( ако се докаже)...
Циркусијада на македонски начин... Изменето од marsovec - 12.Декември.2010 во 22:14 |
|||||
СЕ Е КОНЕЧНО САМО ГЛУПОСТА Е БЕСКОНЕЧНА - САМО КАЈ НАС
|
|||||
zenmaster
Сениор Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
KingDavide....koga si ovaka neprsitsrasen i objektiven me interesira koj e tvojt stav za vladinite kampanji i marketinshki agresivnite proekti . Zoshto nikoj od patriotite ne kazuva vladata kolku pari ima potrosheno za sebe reklamiranje i se toa so narodni pari . Spored mene ako Branko e kriv treba da odgovara AMA mislam deka e licemerno da se obvinuva nekoj drug za neshto sho nie samite go pravime . |
|||||
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
|
|||||
KINGDAVID
Сениор Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9420 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Mojot stav za vladinite kampanji i marketinski proekti e deka iako mozebi vo vladata imaa dobra namera, za zal sepak ne go dadoa posakuvaniot rezultat. Inaku, ako se dokaze deka Branko navistina proneveril pari,treba da odi vo zatvor , isto kako sto Hrvatite go uapsija Sanader |
|||||
SOLI DEO GLORIA
|
|||||
KINGDAVID
Сениор Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9420 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Koj ti e toj Patorot |
|||||
SOLI DEO GLORIA
|
|||||
marsovec
Сениор Регистриран: 18.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 3378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Како не дале резултати...видете колку испрани пари се тоа...па нели и Велија јавно ги прозва???
А така се фрлаат одромни суми ...ќе стаса сума од сто милиони евра...за што за ЕПП???Леле мамо///доблест невидена...деца бидете добри...
А да и порачам на владата помалку да краде...ако не може да биде чесна...
БИДИ ЧОВЕК...јас им порачувам...БЕСПЛАТНО... Изменето од marsovec - 12.Декември.2010 во 22:31 |
|||||
СЕ Е КОНЕЧНО САМО ГЛУПОСТА Е БЕСКОНЕЧНА - САМО КАЈ НАС
|
|||||
zenmaster
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Ako se dokaze deka Branko zgreshil i jas velam deka treba da odi zatvor NO drugo beshe prashanjeto !
Parshav....dali mozebi ne e licemerno drug da obvinuvame za toa sho nie sami go pravime . Proektite na vladata ne go dadoa posakuavniot rezultat isto kako proektot "Nadez" no toa ne poentata . Vo dvata sluchaja se potrosheni NARODNI pari . E sea prashanje koj kolku potroshil . Prashanje lichno do tebe KingDavid.....Mozesh li realno da ja sogledash sekoja politichka situacija ? Nema da se nasmeam na ona deka "mozebi vo vladata imale dobra namera " oti spored mene ednistvenata namera e da go ubedat narodot so nisko nivo na inteligencija deka iako e losho kje bide podobro utre sabajle . |
|||||
|
|||||
Pavaroti
Сениор Експерто нумеро 2 Регистриран: 03.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Ги прозавал Велија Поштењачината |
|||||
KINGDAVID
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Milo mi e sto imame isto mislenje
Ne sum ukral nisto vo zivotot, sakam se' sto kje steknam vo zivotot da steknam na cesen nacin i da imam mirna sovest .
Mislam deka mozam i toa podobro od ovie t.n. politicari koi so decenii ja vodat Makedonija vo propast.
Kako i da e, go pocituvam tvoeto mislenje |
|||||
SOLI DEO GLORIA
|
|||||
KINGDAVID
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
marsovec, ne mi odgovori na prasanjeto? |
|||||
SOLI DEO GLORIA
|
|||||
zenmaster
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Јас не сакам да бидам досаден и едно исто прашање да го поставувам во повеќе различни форми .
Никој не кажа дека јас и ти сме украле нешто ! Прашањето беше...Ако Бранко трошел државни пари за партиски проекти нели е лицемрено Вмро да го обвинува него А истото го прават и они самите....тоа ? |
|||||
|
|||||
zenmaster
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Јас ќе ти кажам... Поради начинот на кој шо се движи Никола Г. често можеш да слушнеш дека некој го ословуваат со `патор` или `паторок` . |
|||||
|
|||||
KINGDAVID
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Ako go pravat istoto i VMRO ili bilo koi poedinci od vladata, treba da odgovaraat pred zakonot dokolku se dokaze deka toa e vistina. NO, gradenjeto spomenici i reklamni spotovi za proektite na vladata NE SE PARTISKI PROEKTI. |
|||||
SOLI DEO GLORIA
|
|||||
zenmaster
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Ако го прават истото...? ПА има ли некој шо неможе да го види тоа ?
`Остваруваме` е проект на ВМРО . |
|||||
|
|||||
KINGDAVID
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Razbiram. Toa ne e dobro. Onoj sto se ismeva na fizickiot izgled na drug covek spored mene e nikakvec i nehuman covek |
|||||
SOLI DEO GLORIA
|
|||||
Внеси реплика | страница <1234> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |