|
Работа во Ирак и Авганистан |
Внеси реплика | страница <1 110111112113114 135> |
Автор | |
SKID
Сениор Регистриран: 26.Септември.2010 Статус: Офлајн Поени: 104 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кај мене и денес нема ништо ... а значи се јавуваат и денес за карти. Хмммм, епа тогаш останува да чекам до крајот на денов
|
|
dzemoace
Група Регистриран: 25.Јули.2010 Статус: Офлајн Поени: 45 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
decki dali ima nekoj informacija deka dyncorp se uste vo palas,naslusnav deka gi otkazale kancelariite
|
|
anadam
Група Регистриран: 28.Јули.2010 Статус: Офлајн Поени: 44 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Fala mnogu, ajde site da odime |
|
Sospa
Група Регистриран: 15.Ноември.2010 Статус: Офлајн Поени: 48 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
SKID
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Логика. Како ке си ги земат картите утре ако веќе DynCorp ги откажале канцелариите. Не ширете дезинформации !
|
|
dzemoace
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ok.vajda e dezinformacija,sorry
|
|
vall1963
Нов член Регистриран: 06.Декември.2010 Статус: Офлајн Поени: 14 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zdravo, jas sum nova na forumov gledam deka dosta korisni informacii si spodeluvate Me interesira kolku vreme od zavrsuvanje na cela dokumentacija pominuva da ve povikaat za karta i viza Jas zavrsiv so sve pred mesec dena vo dyncorp i seuste nemam povik od AP. Isto i ako nekoj znea flour dali pocna da vika na intervju i kolku i kaj niv se ceka do zaminuvanje Pozdrav do site Vall
|
|
dzemoace
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vidi nema nekoja sema koga na kogo ke mu se javat,sto si potpisala ke ides ,e sea koga toa site se prasuvame,spored mene site ke otideme do pred nova godina,taka da ne se sekiraj,baska sea u dubai e guzva,pretpostavuvam i vo Kandahar,taka da strplivo.pozzzzzzzz |
|
SKID
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Види вака и јас чекам веќе месец дена. Имено документите ги комплетирав на 3.11.10 и сеуште чекам. А има некои отидено за Дубаи што беа после мене на интервју. Им пишав денес да ми кажат до каде и кога ке биде визата. Така да ке си чекаме но да се надеваме дека ке заминеме пред нова година
|
|
anadam
Група Регистриран: 28.Јули.2010 Статус: Офлајн Поени: 44 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Drustvo golem pozdrav sega za sega , letam denes ( cetvrtok )vo 13.55 , ima i za u petok vidov vo spisokot koga gi podigav biletot i vizata
|
|
SKID
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Со среќа нека ти е патувањето и авантурата во Дубаи и Авганистан .. па се надевам ке се видиме таму наскоро. поздрав и се најубаво
|
|
gonzo
Сениор Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Avganistan e se samo ne avantura...ko sto sakat nekoi da go prikazat...
Se e ubavo dodeka ne vidis patrola so hameri kako vletuva nazad vo baza i vadi trojca mrtvi 19-20 godisni vojnici...Togas svacas deka e daleku od avantura...
|
|
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
|
SKID
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Еве ви интересна вест која ја стресе компанијата DynCorp ... http://goo.gl/ptkqW ... Инаку DynCorp има и скандали со трговија со жени. Интересно е какви новости ни дава Wiki leaks ...
|
|
kobasica
Нов член Регистриран: 03.Ноември.2010 Статус: Офлајн Поени: 15 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pa zosto cekas viza i karta da odis neli ti e strav ?
|
|
Внеси реплика | страница <1 110111112113114 135> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |