|
A1 Teлевизија најгледана? Зошто? |
Внеси реплика | страница <1 3334353637 41> |
Автор | ||
Daisy
Нов член Регистриран: 22.Ноември.2010 Статус: Офлајн Поени: 5 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Извинете шо уметам у акција, само едно мало известување: А1 од денес ќе се емитува на Сител почитувани гледачи!
|
||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
..шоуто со скриени камери го даваат како реално..затоа ја гледам бе..па и само буквата А да остане од се...на тоа ПН б.б.
|
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
annaja
Сениор Регистриран: 21.Април.2010 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 531 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Една од причините зашто ја гледам А1 е и презентерките на вести.Абе да ти е мерак да ги слушаш и гледаш Билјана Дебарлиева и Татијана Стојановска.Е тоа ти се вика професионалци.Неможам а да не кажам за Сител (колку за споредба)Ивона Талевска,таков циник невиден.За тоа што и одговара,се смее и збори,мислиш коментира скриена камера или нешто слично.Незнам дали е она сама таква или тоа го прави под директива на шефот,Латас.Незнам ама само знам дека се поретко сум на фрекфенцијата на таа тв.
|
||
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
mozebi bila..........sega veke NE
|
||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
||
zenmaster
Сениор Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ova za Ivona e mnogu iritirachko . Izgleda kako da i se umrtveni site muskuli na liceto . Ne mozam da ja gledam povekje od 10 sekundi....uzas . Tatjana e ekstra a isto taka ima edna prezenterka za zal ne i go znam imeto od Alfa TV . |
||
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
|
||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...што,и ти да не беше таму? настрада..да не те фана и тебе за....? |
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
најсекси презентерки на а1 и онаа јасминка од алфа ме излуџује
|
||
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
||
marsovec
Сениор Регистриран: 18.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 3378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
НАЈДОБРИ СЕ....Затоа и ги рекетираат или малтретираат ...и тоа не е од сега... Срамно но вистинито...
|
||
СЕ Е КОНЕЧНО САМО ГЛУПОСТА Е БЕСКОНЕЧНА - САМО КАЈ НАС
|
||
Pavaroti
Сениор Експерто нумеро 2 Регистриран: 03.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Каков виц |
||
annaja
Сениор Регистриран: 21.Април.2010 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 531 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Темата е А1 ама неможам, а да не прокоментирам за сител.Еве во моментов гледам дневник,оној последниот во 01:05ч.и почна со А1,е па стварно претераа,се они дознаваат,копаат.Помина тоа,сега тие што треба,што плата земаат за тоа ќе откријат тоа што треба да откријат,многу не замараат веќе незнам мислам има 10 дена.Сега они ја откриваат Америка,и Рамковски е ваков таков,не ги плаќал новинарите, па ги пријавувал како пакувачи на смоки.....а Ѕинго нели ги плаќаше работниците со бонови? тоа не го коментираа....Јас сум за тоа сите да се проверуваат,па и тие заштитени мечки...Не гледам више....крај.
|
||
Pavaroti
Сениор Експерто нумеро 2 Регистриран: 03.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Со боновите не сум сигурен дека го докажаа, Но не дека нешто многу се разликуваат....и двајцата се исто л*ајно |
||
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
za Lisjata i dzevrie
|
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
zashto ima najmnogu reklami!
...ili toa e posledica na ...gledanosta? |
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
CICAMACA
Група Регистриран: 18.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 57 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Па зарем има и такви што сеуште гледаат ТВ?....Леле, па како успеваат?....А затоа 30% од населението несака да си најде работа......поинтересно му е дома со ТВ!!!!!!!
|
||
Внеси реплика | страница <1 3334353637 41> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |