|
Австралија се предомислува за нас |
Внеси реплика | страница 12> |
Автор | |||||
krkovicka_mala
Сениор Регистриран: 21.Ноември.2010 Статус: Офлајн Поени: 99 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 05.Декември.2010 во 11:34 |
||||
Vcera gledav kako nekoj profesor od sidnej zastana zad grcite,gi podrza i kaza deka ako Aleksandar Veliki e Makedonski ,togas dedo mraz e Turcin.
Zosto nasite makedonci ne plakat pari na poznat licnosti i tie da kazvat po nesto za grcija.Na primer solun e Makedonski. Slabo se aktivni za tie raboti. Vakvite izjavi mu stetat na Makedonija. |
|||||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
...eve ,...mene nikoj ne mi plakja ( a ushte pomalku sum poznat!)...
...pa , mozam da kazam deka , ako..na ovie deneshni makedonci prapra..pra...im bil aco,...togash mene dedo mi e....djingis kan! ...t.e....na site bi ni bil dedo toj! Изменето од brza - 05.Декември.2010 во 19:12 |
|||||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|||||
krkovicka_mala
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Site pecalbari-gasterbajteri vo avstralia da napravat eden bunt,da se vidi kolku sme vo Sidnej,pa poslem da kazuvaat prikaski
|
|||||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
gi zabole pechalbarite,...tie samo po forumi "znaat" da piskat....
|
|||||
|||||
gonzo
Сениор Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Pa koga tebe ne te boli sto si ovde, sto pa niv da gi boli... |
|||||
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
|||||
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
aha...
a , poradi ova:
...za tvojata zemja! |
|||||
|||||
gonzo
Сениор Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Ne spamaj , oftopic si , temata ne e za lavovi...tuku za kenguri i koali, lavovi nema vo Avstralija.... |
|||||
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
|||||
kiko1055
Нов член Регистриран: 05.Декември.2010 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
toa ti e - GRCI
|
|||||
krkovicka_mala
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Site gasterbajteri doniraat pari za spomenici preku nivnite danoci za Avstralia,ama tamu nikoj ne se buni ako se grafi spomenik ,a kaj nas?
|
|||||
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
tamu...so nivni pari...vopshto ne me boli shto pravat i ke pravat!
...me boli koga tuka moite pari za gluposti se troshat,...a, ne za ona shto e dojdeno do koska,...da se izlechi ! ama, ...nie niskointeligentnite doma,..ne ni znaememe shto ni treba ,..i ubavo e shto "pametnite" kidnaa i kidaat od tuka,...za da gi sogledaat rabotite mnogu ...pojasno ...od nas. |
|||||
|||||
krkovicka_mala
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Rano e za tugu...........
|
|||||
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
|
|||||
Zeksi71
Сениор Регистриран: 18.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
odsekogas sum se prasuval zosto nasite ja pisuvaat avstralija a ne australija. zosto se vmetnuva toa "v" koga treba da stoi "u"
|
|||||
"Када је неко глуп не можеш му то ни доказати" Душко Радовиќ
|
|||||
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Во секој јазик зборовите од странско говорно потекло се модифицираат и се прилагодуваат према граматичките и правилата за изговор на јазикот на кој што се зборува.
И Црна Гора странците ја преведуваат како Монтенегро што во превод значи исто што и оригиналот така да не гледам што е тука нејасно за тебе.
И Македонија се пишува со К па странците ја изговараат и пишуваат со С а наставката Ја која е карактеристична за зборовите што потекнуваат од Словенската група на јазици тие ја изоставаат оти немаат ниту соодветни букви за нив ниту корепондира со нивното изговарање.
|
|||||
Beauty fades, dumb is forever
|
|||||
Внеси реплика | страница 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |