IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Македонија и Свет > Политика и вести
  Активни теми Активни теми RSS - А што прави овој народ?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

А што прави овој народ?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1718192021 69>
Автор
Порака
Messenger Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор

Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet

Регистриран: 21.Април.2006
Статус: Офлајн
Поени: 18208
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Messenger Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Декември.2010 во 15:52
I zamislete, vo taa eforija ja izblamiraa svojata drzhava pred svetskata javnost ochekuvajkji podrshka od nea.

Izleze deka svetskata javnost podobro ja poznava nashata sostojba otkolku dobar del od nashiot narod.

Za zhalenje.   

Nie sme si najgolem neprijatel na samite sebe si.

Taka bilo odsekogash.   

Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
Кон врв
zabegan Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Другарот на Мона Лиза

Регистриран: 06.Април.2007
Поени: 9774
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zabegan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Декември.2010 во 15:59
Originally posted by MyWay MyWay напиша:

Сега едно нешто ме интересира...

што ли ќе мисли овој народ и колку би се потпрел на сдсм.....оние истите кои цела ноќ дремеа и се бунтуваа во А1...а сега нивниот водич излезе да каже дека сдсм не го подржува Рамковски и да си одговара кривично за се што направил...
Кај им беше умот тогаш кога го бранеа да ја чукнат црпката и да си речат ..“а бе ај да не се бламираме го знаеме кој е Рамковски“

едноставно ова беше ВРВ...луди и незаборавни моменти... преку кои Груевски  и Владата поминаа на нај отмено ниво....да
Свака част....голема%20насмевка
А останатиот клан...тони се подлабоко...
кое ти е тоа отмено ниво жити све? и зошто го ставаме Груевски во целиов муабет кога тој стално си се крие по свои медиуми и никогаш не сме го виделе да даде асална изјава за нешто, а не дај боже па интервју...

размисли пред да напишеш глупост
Кон врв
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Поени: 12850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Декември.2010 во 16:01
...чека предвремени избори,за нов мандат на владата.
...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
zabegan Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Другарот на Мона Лиза

Регистриран: 06.Април.2007
Поени: 9774
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zabegan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Декември.2010 во 16:05
Originally posted by Messenger Messenger напиша:

I zamislete, vo taa eforija ja izblamiraa svojata drzhava pred svetskata javnost ochekuvajkji podrshka od nea.

Izleze deka svetskata javnost podobro ja poznava nashata sostojba otkolku dobar del od nashiot narod.

Za zhalenje.   

Nie sme si najgolem neprijatel na samite sebe si.

Taka bilo odsekogash.   

и за блам не ги бива тага
размисли пред да напишеш глупост
Кон врв
kejt-d-grejt Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Ноември.2007
Поени: 6228
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kejt-d-grejt Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Декември.2010 во 16:18
Originally posted by zabegan zabegan напиша:

што ли ќе мисли овој народ и колку би се потпрел на сдсм.....оние истите кои цела ноќ дремеа и се бунтуваа во А1...а сега нивниот водич излезе да каже дека сдсм не го подржува Рамковски и да си одговара кривично за се што направил...
Кај им беше умот тогаш кога го бранеа да ја чукнат црпката и да си речат ..“а бе ај да не се бламираме го знаеме кој е Рамковски“

едноставно ова беше ВРВ...луди и незаборавни моменти... преку кои Груевски  и Владата поминаа на нај отмено ниво....да
кое ти е тоа отмено ниво жити све? и зошто го ставаме Груевски во целиов муабет кога тој стално си се крие по свои медиуми и никогаш не сме го виделе да даде асална изјава за нешто, а не дај боже па интервју...

Јако е болдираново, нема што голема%20насмевка

се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
Кон врв
marsovec Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Април.2010
Поени: 3378
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marsovec Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Декември.2010 во 18:07
Народов никако НЕШТО да праи и да НАПРАИ...Сведната глава сабја не ја сече...и навистина не ја сече....единствено може да останат мртви ладни без леб и со леб...плазење
СЕ Е КОНЕЧНО САМО ГЛУПОСТА Е БЕСКОНЕЧНА - САМО КАЈ НАС
Кон врв
којсумјас Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Ноември.2007
Поени: 4543
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај којсумјас Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Декември.2010 во 18:10
ех што прави овој народ...
што уствари би требало да прави....?
си ја живее македонската Голгота...

најлошо од се...
е тоа што нема избор...
нема, јеби га...

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marsovec Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Декември.2010 во 18:17
Изборот произлегува од КВАЛИТЕТОТ на народот...Каков народ таква власт...па и диктатура...да
Кон врв
MyWay Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Антиталенат на годината

Регистриран: 05.Септември.2008
Локација: Aruba
Поени: 23914
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MyWay Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Декември.2010 во 18:17
Originally posted by kejt-d-grejt kejt-d-grejt напиша:

Da da tocno...Fino lepo od Vlada si kazaa sto imaat i tolku..Vremeto go pokaza svoeto a ne skokaa kako majmuni....kako odredena kategorija na luge..

A za zabegan informacija...Gruevski e sekojdnevno na nekakvi nastani na koi sto redovno se pokaneti site mediumi...i site novinari koi sto slobodno mozat da mu postavat kakvo sakat prasanje.....I toj nikogas ne izbegnuva da odgovori..Znaci SITE MEDIUMI....a toa sto mozebi novinarite ne znaat koi prasanja da gi postavat ne e kriv Premierot....да

i uste ednas...podolu kazav deka ako nekoj ne se zanimava so politika i ne ja razbira mnogu podobro e da si molci otkolku da se tepa vo gradi.среќа

Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ......

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marsovec Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Декември.2010 во 18:24
И Сталин исто така не знаеа да го прашаат новинарите...а и Хитлер????нене
Кон врв
MyWay Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Антиталенат на годината

Регистриран: 05.Септември.2008
Локација: Aruba
Поени: 23914
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MyWay Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Декември.2010 во 18:27
Originally posted by marsovec marsovec напиша:

И Сталин исто така не знаеа да го прашаат новинарите...а и Хитлер????нене

sakav da pisuvam uste ama ne vredi da se raspravamдада
aj ako nemate druga rabota bistrite si politika na forum...oti samo ovde i mozeteсмеење

Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ......

Кон врв
kejt-d-grejt Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Ноември.2007
Поени: 6228
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kejt-d-grejt Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Декември.2010 во 18:45

Originally posted by kejt-d-grejt kejt-d-grejt напиша:

Da da tocno...Fino lepo od Vlada si kazaa sto imaat i tolku..Vremeto go pokaza svoeto a ne skokaa kako majmuni....kako odredena kategorija na luge..

A za zabegan informacija...Gruevski e sekojdnevno na nekakvi nastani na koi sto redovno se pokaneti site mediumi...i site novinari koi sto slobodno mozat da mu postavat kakvo sakat prasanje.....I toj nikogas ne izbegnuva da odgovori..Znaci SITE MEDIUMI....a toa sto mozebi novinarite ne znaat koi prasanja da gi postavat ne e kriv Premierot....да

i uste ednas...podolu kazav deka ako nekoj ne se zanimava so politika i ne ja razbira mnogu podobro e da si molci otkolku da se tepa vo gradi.среќа

ооооооо.....ццццц..... а ти се занимаваш со политика?????збунетост
колку често?
секојА ден? баш, баш секојА??? Затоа толку знаеш 'баго?
Оф мори мајко, чуди се после оти Ѓорчев се изглупира во Бриселох
е па тоа ти е дпмне фела не%20знам

се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
Кон врв
zenmaster Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Interceptor

Регистриран: 05.Јануари.2007
Поени: 4262
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zenmaster Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Декември.2010 во 19:51

Da da tocno...Fino lepo od Vlada si kazaa sto imaat i tolku..Vremeto go pokaza
svoeto a ne skokaa kako majmuni....kako odredena kategorija na luge..A za zabegan informacija...Gruevski e sekojdnevno na nekakvi nastani na koi sto redovno se pokaneti site mediumi...i site novinari koi sto slobodno mozat da mu postavat kakvo sakat prasanje.....I toj nikogas ne izbegnuva da odgovori..Znaci SITE MEDIUMI....a toa sto mozebi novinarite ne znaat koi prasanja da gi postavat ne e kriv Premierot....даi uste ednas...podolu kazav deka ako nekoj ne se zanimava so politika i ne ja razbira mnogu podobro e da si molci otkolku da se tepa vo gradi.среќа

Ziti se...veruvash li vo ova sho go napisha ?
A zamisli spomenuvash "kategorii na lugje " i gi povikuvash da zamolchat onie koi gi razbiraat ili gledaat rabotite poinaku ili da kazam porealno .
Eve da ne se vrakjame mnogu nazad , da zememe primer od denes . Go prashaa Gruevski za negov stav popovod izlaganje na Gjorchev pred evro pratenicite ! Ako saksh da ja doznaesh realnata sostojba smeni malku....samo sitel gledash izgleda A tamu nema realnost.
Premierot odgovara iskluchivo na prashanja koi mozat pozitivno da vlijaat na negoviot rejting...ako ova ne ste vo sostojba da go konstatirate togash mozam samo zalenje da izrzam za vas .

Aha da kje zaboravev...kolku sho Charlie Chaplin e otmen tolku e i Nikola na nivo !

Изменето од zenmaster - 02.Декември.2010 во 19:52
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
Кон врв
Andjelina Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Miss High Hill’s

Регистриран: 07.Ноември.2007
Поени: 14129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Andjelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Декември.2010 во 21:38
Originally posted by MyWay

Da da tocno...Fino lepo od Vlada si kazaa sto imaat i tolku..Vremeto go pokaza
svoeto a ne skokaa kako majmuni....kako odredena kategorija na luge..A za zabegan informacija...Gruevski e sekojdnevno na nekakvi nastani na koi sto redovno se pokaneti site mediumi...i site novinari k
oi sto slobodno mozat da mu postavat kakvo sakat prasanje.....I toj nikogas ne izbegnuva da odgovori..Znaci SITE MEDIUMI....a toa sto mozebi novinarite ne znaat koi prasanja da gi postavat ne e kriv Premierot....даi uste ednas...podolu kazav deka ako nekoj ne se zanimava so politika i ne ja razbira mnogu podobro e da si molci otkolku da se tepa vo gradi.среќа

со првиот текст кој ти го поцрвенив  ме запрепасти...се надевам и ти бар малку ќе поцрвениш откако ќе се препрочиташ !!!
а за второто-за премиерот кој СЕКОГАШ одговара на СИТЕ ПРАШАЊА....хаха и ха
нормално де...премиерот има воља да одговори..не е тој крив што некои новинари се „безобразни и невоспитани мајмуни“ па му поставуваат непристојни прашања...така де...неваспитање...како смеат да му постават прашање на кое тој не сака да одговори...видси ги те молам..па се дрзнале за Влатко Ѓорчев да го прашуваат... А ТОЈ ТАКА ФИНО НИ ГО ОБЕЛИ ОБРАЗОТ ПРЕД ЕВРОПА.
 Само...биди реална барем во својата глава...онка скришно да не те чуе никој...што ќе беше ако такво нешто изјавеше некој од опозицијата?
можеш да замислиш?
можеш еднаш да бидеш искрена?
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1718192021 69>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,172 секунди.