|
Форум & реалност |
Внеси реплика | страница <1 4142434445 53> |
Автор | |
mark3r
Група Регистриран: 28.Ноември.2010 Статус: Офлајн Поени: 37 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
realno e
|
|
Joshua_Tree
Сениор Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
uste eden trkac na 100m so prepreki...
|
|
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes |
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Исто ми е и форум и реалност.......иста сум и на двете места.........
нема никаква разлика... Можеби има овде некои луѓе што глумат или се преправаат но мое мислење е дека со тек на време сите се откриваат себеси и едноставно и овде стануваат тоа што се во реалниот живот... Колку и да се преправаме преку нашите постови овде многу лесно може да не открие човек колку тежиме во умот мислев |
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dpmne ....do smrt!
...za ovaa pogore milsev! |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sto ubavo me iznasmea ete gledas i na forum i vo realnost isto e |
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
viktorija123
Сениор Nishto Posebno, tuku EDNO Регистриран: 04.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 7300 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Realnost e nashiot Zhivot, a ne nashata zhivotna situacija. Nashata zhivotna situacija e proizvod na UMOT. Segashniot mig e nashiot zhivot a ne "prikaznata" shto e vo nego kako sodrzhina. EKART TOL |
|
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Tochno taka!
"Nashiot zhivot" ne e nishto drugo otkolku prikazna kreirana od nashiot um. Dovolno e da si go smenime umot i vednahs so toa sledi i smenuvanje na prikaznata za "nashiot zhivot". Nashiot zhivot ne e nishto drugo otkolku nasheto SEGA, segashniot mig na nasheto egzistiranje. Sekoj mig posle SEGA e samo interpretacija na nashiot um za SEGA koe nie ja narekuvame "nash zhivot"... |
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
lotus flower
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 08.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6937 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Slikata koja ja davame za sebe na forumot ,e apsolutna vistina za toa koj sme ili koj sme bile vo realnosta/vo zivotot do sega.
|
|
~Live the life you love, love the life you live~
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
СЕ Е РЕАЛНО ... ИМАМ ЕДЕН ПРИЈАТЕЛ ИМА НИВА ... И СТАЛНО СЕ СЕКИРА ... ВРЕМЕТО ... ОРАЊЕТО ... ОВА-ОНА .... МАЛКУ ВРНЕЛО .... ПОСЛЕ ... МНОГУ ДОЖД ... ТОА Е ИСТАТА СЕКИРАЦИЈА ... КАКО НЕКОЈ ДА ИМА ФАРМА .... ВО САЈБЕР ПРОСТОРОТ ... ИСТА Е СЕКИРАЦИЈАТА .... ОВА МЕ ПОТСЕЌА НА ... СЕ КАРААТ ДВАЈЦА ... И ПОМИНУВА ТРЕТ - ЗОШТО СЕ КАРАТЕ ???? (МИСЛАМ НА РАСПРАВАЊЕ ... ) ПРВИОТ - МУ ВЕЛАМ ДЕКА ЗНАЕМЕТО СЕ ВЕЕ, ВТОРИОТ - НЕ Е ТОЧНО, ВЕТРОТ ВЕЕ - ПА ЗНАЕМЕТО СЕ ВЕЕ !!! ТРЕТИОТ - НЕ Е И ТОА ТОЧНО, УМОТ ВИ СЕ ВЕЕ - ПА ВЕТРОТ - ПА ЗНАМЕТО !!! ЕТЕ ТОА ... УМО НЕ ЛАЖИ !!! |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
se prashuvam shto im e na onie....24 h shto visat po forumi?
...osven ako toa ne go pravat poradi..."profesionalno" |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
lotus flower
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 08.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6937 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da,marco_ antony se e realno :)) mnogu mi e drago sto te gledam na forumot:) |
|
~Live the life you love, love the life you live~
|
|
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ми мирисаш на социолог кој спрема дисертација на оваа тема. |
|
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|
Little Daisy
Нов член Мала. Регистриран: 29.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 18 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас не се преправам, таа сум. Немам потреба да бегам од реалноста, но ми се допаѓа анонимноста.
|
|
Dream and love are just words - until you decide to experience them!
|
|
Феникс
Сениор http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
u posledno vreme se poveke imam cuvstvo deka za nekogo ona LOGIRAJ SE e momentot koga im pochnuva realniot zivot .....za zal
|
|
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
|
Внеси реплика | страница <1 4142434445 53> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |